Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף דור 7 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולכל חסידי הלאון החדשה, תנוח דעתכם. עד כמה שהגולף משמימה, גם הלאון החדשה צפויה וסתמית(ונראית כמו איביזה מוגדלת).

מסכים, אבל איביזה XL נראית יותר טוב מזה. וגם מבפנים אני לא רואה עליונות לטובת הגולף( זה גם מה שבוחני רכב ציינו).

פורסם

קיבלה את החרטום של הג'טה החדשה והתחת נשאר אותו דבר. והסלון? לא נפלתי מהרצפה.

מחכה לחברי הפורום שיהללו את פאר היצירה האלוהית.

פורסם

אם להיות אובייקטיבי ולהסתכל על כל התמונה איך להגיד, לא נפלתי. הסלון לא להיט, החרטום כמו הג'טה וכבר אמרו וזה די הורס שכל הרכבים של פולקסווגן נראים דומים מאוד. ומזמין. מי בקהל יכול להגיד לי מה זה מזמין?! למה אתם מתכוונים? אני לא ממש הבנתי, לא התלהבתי בכלל. לא שיש לי משהו נגד הקונצרן הזה, אפילו יש אחת בבית (פאביה) והיא סבבה לגמרי,באמת אבל משהו כאן בגולף לא בסדר. ואם כבר קנינו רכב וואג ושילמנו הרבה כסף בשביל כלום רכב, וספגנו את הבעיות פה ושם שיש לרכב, עכשיו גם צריך להרכיב לו איתורן שזה השוס של התקופה האחרונה,והתשלום החודשי שלהם. בקיצור קומפלקס שלא ממש משתלם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

השעונים הקטנים דווקא בסדר ונראים טוב, כמו בדור VI.

המשטח הכסוף פשוט נוראי. אין לי מילה אחרת. משום מה בתמונות באתר הגרמני זה נראה הרבה יותר טוב. אולי זו הזמנה מיוחדת לארץ? איזו "הברקה" של צ'מפיון? כי זה כ"כ עשור קודם...

גם פיקוד המזגן נראה לי מעצבן, בתמונות בגרמניה - שוב - נראה נורמאלי ונוח עם שלוש חוגות כמו שצריך.

לטעמי יש גם יותר מידי כפתורים על ההגה.

אגב, לא ראיתי היכן שקע USB/SD. מישהו יודע?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נראית מעולה מאחורה. אני בטוח שגם איכות החורים והנוחות מעולים. סה"כ ממשיכה להיות מכונית טובה.

:-o‎‎‎‎‎

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הקונסולה הכסופה באמת נראית קצת הזויה.

בכל מקרה, אני חושב שירדתם על הרכב יותר מדי. לטעמי העיצוב מדהים, ובתמחור נכון לרכב הזה יש פוטנציאל טוב להצליח יותר מקודמו. אני יודע שאת הרכב הזה הייתי רוצה ברשותי.

פורסם

זה רק אני או שצולמו שתי רמות גימור?(באחת התמונות ניראה כאילו אין שליטה מההגה)

לדעתי ההגה והלוח שעונים ניראים מצוין ובהחלט שיפור לטובה והאחורה שניראה יותר טוב כל השאר ניראה אותו הדבר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
:-o‎‎‎‎‎

שמתי לב לזה, בערך חצי שעה אחרי שכתבתי את ההודעה, ואז התפללתי, אוי כמה שהתפללתי שאף אחד לא ישים לב, אבל שמת לב :) יפה מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נראה כמו הדגם הקודם,איפה החדשנות??

למה כל כך הרבה פלסטיק שחור וקודר??

התלונה העיקרית בשרשור היא שהפלסטיק לא מספיק "שחור" :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ אני שמתי לב מיד. משום מה קראתי בהתחלה כ- "איכות החורים והתנוחות".

בקשר לכרב עצמו, לא אהבתי רק את הפלסטיקה הכסופה הזו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ולאן נעלמו פנסי הערפל אשר מככבים באתרים בחול?

החששות שלי מתאמתות-רמות גימור נמוכות

על היי-ליין אפשר רק לפנטז, וגם על ה140 כח-חבל!

• תוכן חדש...