Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הציעו לי קיה ריו 2008 אוטומט מליסינג

עשתה 180 אלף ק"מ

במחיר של 26,000 שח

האם היא ממש שחוקה? מה יכול להיות המצב שלה?

אם היא שווה 43 מחירון ואלבר מוכרים אותה ב26 בכמה כבר הם קנו אותה? 18 אלף?

צריך לחשוד במשהו? למה זה כל כך זול? מה הרווח שלהם בכלל

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם

אל תדאג לרווח של אלבר.

הם קנו את הרכב ב-80000 ש"ח לפני ארבע-חמש שנים והחכירו אותו (כנראה) לצה"ל שעשה בו שימוש בכל התקופה הזאת.

קשה לדעת מהי רמת השחיקה של המכללים ברכב, אך כפי הנראה, אם הרכב שירת בצה"ל יש להניח שהוא לא ליקק דבש...

לעניות דעתי - לא לחינם זול מתחיל ב*ין, וד"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם ב15 אלף לא הייתי נוגע, קילומטראג' כזה ב4 שנים פחות או יותר זה בלאי מטורף, ועוד אתה לא יכול לדעת איך נהגו ברכב ואיפה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

180 אלף זה יוצא 36 קמ לשנה ל5 שנים עד היום.

אני מרגיש שאני נוסע די הרבה ואני מגיע בשנה ל20 אלף קמ..

וווואווו זה מטורף 36 בשנה

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם

בא נניח שתקנה את הרכב במחיר הנתון ותסע בו שלוש שנים ללא בעיות מיוחדות.

אחרי שלוש שנים תנסה למכור את הרכב עם עבר בליסינג ו-240000 ק"מ.

לא צריך להיות אנליסט בכיר כדי להבין שלרכב לא ימצאו קונים במחיר הגבוה מאלפי שקלים בודדים במקרה הטוב.

ועכשיו תחליט אם 26000 ש"ח בשביל הרכב הזה זה זול או יקר...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני לא מתרשם שמדובר במציאת השנה, כי רכישה של רכב כזה בוגר ליסינג עם 120 אלף ק"מ תעלה לך סביבות 35K.

כמו כן אתה זקוק לטיפול טיימינג, תבדוק אם הם מבצעים אותו על חשבונם.

לגבי עסקה משתלמת או לא - תעשה חשבון זריז כמו שאמרו לך, בעוד 4 שנים הרכב יהיה בן 9 עם מינימום 240 אלף ק"מ. אתה תמכור אותו בסביבות 5K, לא יותר. רק תבדוק בכמה נמכרות יונדאי אקסנט שנת 2004 עם ק"מ כזה בYAD2 ותחשוב שהמצב רק מחמיר עם השנים מבחינת שמירה על מחירון.

עכשיו תיקח את אותם נתונים עם רכב ממוצע שנמכר עם 120 אלף ק"מ ב-35K, תוסיף לו 60 אלף ק"מ ו-4 שנים - ותגלה שאתה תחזיק ברכב עם 180K על השעון, בן 9. סה"כ סביר. המחיר הממוצע לרכבים מסוג זה הוא 10-12K.

אז נכון שזה לא מדע מדויק, אבל אני לא מתרשם אישית שקיבלת פה את עסקת המאה.

פורסם

נכנסתי ליד2 לבדוק קיה ריו 2004-2005 והמחירים נעים בין 12 ל 16 K. לא נעים בכלל!

אני לא מתרשם שמדובר במציאת השנה, כי רכישה של רכב כזה בוגר ליסינג עם 120 אלף ק"מ תעלה לך סביבות 35K.

כמו כן אתה זקוק לטיפול טיימינג, תבדוק אם הם מבצעים אותו על חשבונם.

לגבי עסקה משתלמת או לא - תעשה חשבון זריז כמו שאמרו לך, בעוד 4 שנים הרכב יהיה בן 9 עם מינימום 240 אלף ק"מ. אתה תמכור אותו בסביבות 5K, לא יותר. רק תבדוק בכמה נמכרות יונדאי אקסנט שנת 2004 עם ק"מ כזה בYAD2 ותחשוב שהמצב רק מחמיר עם השנים מבחינת שמירה על מחירון.

עכשיו תיקח את אותם נתונים עם רכב ממוצע שנמכר עם 120 אלף ק"מ ב-35K, תוסיף לו 60 אלף ק"מ ו-4 שנים - ותגלה שאתה תחזיק ברכב עם 180K על השעון, בן 9. סה"כ סביר. המחיר הממוצע לרכבים מסוג זה הוא 10-12K.

אז נכון שזה לא מדע מדויק, אבל אני לא מתרשם אישית שקיבלת פה את עסקת המאה.

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם
נכנסתי ליד2 לבדוק קיה ריו 2004-2005 והמחירים נעים בין 12 ל 16 K. לא נעים בכלל!

למה לא נעים? אתה קונה בזול ומוכר בזול. סה"כ רכב מאוד נחמד ואמין, יש הרבה אנשים שיעדיפו לקנות רכב בן 9 ב-10K מאשר קורולה בת 15 במחיר דומה.

פורסם
אל תדאג לרווח של אלבר.

הם קנו את הרכב ב-80000 ש"ח לפני ארבע-חמש שנים והחכירו אותו (כנראה) לצה"ל שעשה בו שימוש בכל התקופה הזאת.

קשה לדעת מהי רמת השחיקה של המכללים ברכב, אך כפי הנראה, אם הרכב שירת בצה"ל יש להניח שהוא לא ליקק דבש...

לעניות דעתי - לא לחינם זול מתחיל ב*ין, וד"ל.

איך אתה יודע שהוא שירת דווקא את צה"ל??

בכלל - איך אפשר לדעות (בוודאות) באיזה חברה/מוסד שירת הרכב?

פורסם

ממממ.. כשאתה מנסח את זה ככה זה נשמע הרבה יותר טוב

למה לא נעים? אתה קונה בזול ומוכר בזול. סה"כ רכב מאוד נחמד ואמין, יש הרבה אנשים שיעדיפו לקנות רכב בן 9 ב-10K מאשר קורולה בת 15 במחיר דומה.

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם
איך אתה יודע שהוא שירת דווקא את צה"ל??

בכלל - איך אפשר לדעות (בוודאות) באיזה חברה/מוסד שירת הרכב?

כי לצבא יש חוזה שהרכבים משתחררים אחריי 5 שנים (כל עוד הרכב לא מושבת בעקבות תאונה).

ובאמת, שלא הייתי מאחל לשונאים הכי גדולים שלי לרכוש רכב ששירת בצבא. אני לא רוצה להכביר במילים. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה לא הוגן להשוות את הדגם של 2002-2005 לדגם של 2007 ואילך, ואני סבור שהמחירים של דגם 2008 יהיה הרבה יותר טובים.

(לא למכונית עם הנתונים של פותח השרשור, אלא למכונית עם נתונים נורמליים)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...