Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נכנסתי היום לאוטו דיל בחיפוש אחר רכב קטן.

הייתי דיי נעולה על יונדאי i20 שנת 2009.

למרות שהיא הייתה מעל התקציב שלי.

באוטו דיל לא היה להם את היונדאי אך הם הציעו לי במקום פיאט גראנדה פונטו אוטומטית

שנת 2009, יד ראשונה, עם 50,000 ק"מ.במחיר של 42 אלף תמורת הרכב הישן שלי (דיאטסו שרייד שנת93).

ׁ

כמה שאלות:

א. מבחינת צריכת דלק הוא הבטיח לי 1- ל18..האם זה נכון?

ב. חלקים- זולים או יקרים?

ג. איך אוטו דיל מבחינת שירות ואמינות?

הם נותנים לי3 חודשי אחריות..

אשמח לתגובות אני ממש רגע לפני קנייה...

תודהההה

פורסם

א. מבחינת צריכת דלק הוא הבטיח לי 1- ל18..האם זה נכון? לא נכון פיאט גיר ידני לא עושה 1- 18

פיאט גרנדה פונטו אוטומטית עושה 1-11/12 בתוך העיר מחוץ היא מגיעה ל 15/16 ממוצע אולי 13.5

ב. חלקים- זולים או יקרים? חלקים זולים וגם פיאט הוא רכב אמין.

ג. איך אוטו דיל מבחינת שירות ואמינות? אוטו דיל חברה טובה וכל הרכבים שנמצאים באוטו דיל הם רכבים שמורים מאוד ונקיים.

לגבי אחריות אין לי מושג-כשקנינו רכב מ אלבר קיבלנו אחריות 6 חודשים (חצי שנה).

פורסם
כל הרכבים שנמצאים באוטו דיל הם רכבים שמורים מאוד ונקיים.

איך? איך אתה מסיק את המסקנה הזאת? בבקשה תסביר לי. אתה יודע מה כל הרכבים שנמצאים שם? אתה מכיר חצי מהם? אתה מכיר את כל הסניפים?

פותח/ת השרשור, קח/י את הרכב לבדיקה לפני קנייה, לעולם לא לקנות רכב ללא בדיקה, לא מאוטו דיל, ולא מהחבר הכי טוב שלך. למה? כי לא תמיד בנאדם יודע על בעיות שיש לו ברכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איך? איך אתה מסיק את המסקנה הזאת? בבקשה תסביר לי. אתה יודע מה כל הרכבים שנמצאים שם? אתה מכיר חצי מהם? אתה מכיר את כל הסניפים?

פותח/ת השרשור, קח/י את הרכב לבדיקה לפני קנייה, לעולם לא לקנות רכב ללא בדיקה, לא מאוטו דיל, ולא מהחבר הכי טוב שלך. למה? כי לא תמיד בנאדם יודע על בעיות שיש לו ברכב.

אבל יחסית לשאר הטרייד אינים הרכבים שנמצאים ב אוטו דיל מאוד טובים ואני מכיר הרבה בני אדם שקונים ומתעסקים עם אוטודיל והם אומרים שיש להם רכבים מאוד טובים.

פורסם

אם מדובר בגרסת 1.2 ליטר, קח בחשבון שזה רכב די עצל. אני מניח שהגיר הוא רובוטי וזה גם משהו שתצטרף להתרגל אליו.

לגבי קניה ממגרשי מכוניות, ממליץ לך בחום לקחת את הרכב לבדיקה ואפילו לפני כן, לבקש היסטוריית טיפולים בעצמך מהמוסך המורשה בו טופל הרכב.

פורסם

הרכב אמנם חסכוני, אבל 1-18 זה לא רציני, קח בחשבון שהגיר הרובוטי

פחות אמין מאוטומטי רגיל וגם התפקוד שלו קצת בעייתי, צריך להיזהר

מקניה ממגרש, מכוניות טובות באמת נמכרות באופן פרטי.

פורסם

רפול אני לא מסכים איתך לגבי עניין המכוניות הטובות במגרשים, ואל תשכח שאוטודיל הוא לא בדיוק מגרש רגיל אלה טרייד אין של יותר מיבואן אחד.

השוק היום מאוד קשה, ולהרבה אנשים נמאס מתהליך המכירה של הרכב ופונים לטרייד אין.

קנינו לא מזמן פונטו איבו 2012 עם 6000 ק"מ מטרייד אין של יבואן במחיר מצחיק, נשמע כמו אוטו גרוע?

בנוסף מעניין אותי לדעת על סמך מה הקביעה שלך שהגיר הזה פחות אמין מאוטומטי?

אני יכול לחוות דעה חלקית על סמך נסיון אישי. החזקנו פנדה עד הק"מ ה130 אלף והחלפנו לגיר קלאצ' בלבד כך שאצלנו הוא גילה אמינות.

נכון לא מדובר בק"מ מאוד גבוה, ולכן אני לא נחרץ ולא קובע עובדות כמוך.

ליטל לגבי הרכב הספציפי.

1-18 הוא לא עושה בנסיעה משולבת אולי בבינעירוני. זה יותר קרוב ל1-15 עד 1-16 משולב וזה מנסיון אישי.

החלקים והטיפולים זולים מאוד יחסית, לאבא שלי יש פונטו איבו ידנית שנת 2010 שכבר נסעה לא מעט אז אני יודע מה מחירי הטיפולים.

לגבי אוטודיל אין לי מושג.

לגבי העסקה למה שלא תגרטי את הרכב שלך ותקני מהם בלי טרייד אין? תוכלי להתמקח על המחיר ולהוריד אותו קצת כי אפשר.

הרכב הוא סך הכול רכב טוב, לא פחות טוב לדעתי מהI20, החסרונות העיקריים שלו הם שהוא רכב יחסית איטי ושהמחירון שלו לא ממש מחזיק.

הגיר הרובוטי יכול גם להיות חיסרון כדאי לנהוג עליו לפני כדי לראות אם הוא מתאים לך או לא.

לגבי המחירון רוב ההפסד כבר נעשה, וכמעט כול רכב כיום מאבד לא מעט כסף כול שנה.

לגבי האיטיות זה תלוי מה אופי השימוש שלך ברכב, לאדם שמבקש להגיע מהבית לעבודה/לימודים בצורה בטוחה וחסכונית זה לא צריך להפריע.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפרקש

המכונית הקודמת שלי הייתה פונטו ספייס, וראיתי במוסך לפחות שתי

גרנדה פונטו אוטומט שהחליפו להם את המצמד אחרי שנה ושנתיים ושמעתי

על בעיות נוספות, כשהחלפתי רכב בדקתי את הגראנדה ולא מצא חן בעיני

הגיר הרובוטי, אם הייתי רוצה ידני הייתי הולך על הגראנדה.

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד, השם ישמור ויעזור... :screwy:

אוטו דיל חברה טובה וכל הרכבים שנמצאים באוטו דיל הם רכבים שמורים מאוד ונקיים.

עוד לא החלטתי אם הנחרצות שבה אתה קובע את העובדה הנ"ל נובעת מתמימות (ואני מתנסח בעדינות) או מאינטרס כלשהו. אני אבוא לקראתך ואניח שאתה פשוט תמים.

אגב, אם באמת אתה מכיר את צי הרכב של אוטודיל שמוצע למכירה כפי שאתה טוען, אתה בוודאי מכיר את הרכב הזה. אכן, כל הרכבים שלהם שמורים מאוד ונקיים!

אם מדובר בגרסת 1.2 ליטר, קח בחשבון שזה רכב די עצל. אני מניח שהגיר הוא רובוטי וזה גם משהו שתצטרף להתרגל אליו.

ההנחה שלך אומנם נכונה, אבל גם שגויה מיסודה: מנוע 1.2 הגיע רק עם תיבה ידנית, בעוד שאת התיבה הרובוטית ניתן למצוא רק בשידוך עם מנוע 1.4.

לפרקש

המכונית הקודמת שלי הייתה פונטו ספייס, וראיתי במוסך לפחות שתי

גרנדה פונטו אוטומט שהחליפו להם את המצמד אחרי שנה ושנתיים ושמעתי

על בעיות נוספות, כשהחלפתי רכב בדקתי את הגראנדה ולא מצא חן בעיני

הגיר הרובוטי, אם הייתי רוצה ידני הייתי הולך על הגראנדה.

נו, ו...? אתה יודע מה היה הקילומטראז' שהן הספיקו לצבור? אתה יודע באיזו צורה הן ננהגו?

לי עצמי יש פיאט בראבו רובוטית של העבודה, וכך גם לעוד כמה מעמיתיי. הבראבו שלי צברה, נכון להיום, יותר מ-70K ק"מ עם המצמד המקורי. לעומתה, חבר לעבודה שלא ממש הבין שתיבה רובוטית היא תיבה ידנית בבסיסה גמר את המצמד תוך כמה אלפים בודדים של קילומטרים.

בגלל שכמות השטויות שנכתבו בשרשור הזה קבעה רף חדש, אני מתחייב אישית בפני כל המגיבים הבאים שהבא שכותב כאן עוד פיסת מידע בלתי מבוססת זוכה בהתראה על חשבוני. יש גבול.

לפותחת השרשור: בבקשה השתמשי במנגנון החיפוש של הפורום - יש טונות של מידע שימושי ויעיל להפליא על הרכב שבו את מתעניינת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה שטויות בשרשור אחד, השם ישמור ויעזור... :screwy:

עוד לא החלטתי אם הנחרצות שבה אתה קובע את העובדה הנ"ל נובעת מתמימות (ואני מתנסח בעדינות) או מאינטרס כלשהו. אני אבוא לקראתך ואניח שאתה פשוט תמים.

אגב, אם באמת אתה מכיר את צי הרכב של אוטודיל שמוצע למכירה כפי שאתה טוען, אתה בוודאי מכיר את הרכב הזה. אכן, כל הרכבים שלהם שמורים מאוד ונקיים!

אני לא תמים, אני אומר את זה כאני מכיר אנשים שהתעסקו עם אוטודיל והיו מאוד מרוצים ואמרו שהרכבים שהם קנו היו מאוד טובים ושמורים וגם הם חיפשו רכבים במגרשים אחרים אך לא מצאו רכבים במצב מעולה כמו שמצאו באוטודיל.

אני לא מתכוון שהרכבים שאוטודיל כמו רכב מיבואן אבל אצלם נמצא הבה רכבים במצב מצויין ביחס למגרשים אחרים ורוב טריידאין סוכניות הרכב מחזיקים רכבים טובים ומוכרים רכבים לא טובים למגרשים רגילים פרטיים.

פורסם

גם אני עזרתי לחבר לרכוש רכב מאוטודיל. הרכב היה בונבוניירה אמיתית וכנראה שהיה נשאר עם החבר עד היום אילולא נגנב חודשים ספורים לאחר רכישתו.

עדיין, אין בכך להעיד על איכות כלי הרכב המוצעים למכירה אצל אוטודיל באופן כוללני. האם ניתן למצוא באוטודיל כלי רכב במצב טוב? בהחלט!

האם ניתן לומר באופן מוחלט וחד-משמעי שכל רכב שמוצע למכירה אצל אוטודיל הוא במצב טוב? לא יודע, ובטח שלא הייתי שם על זה את המילה שלי.

מזכיר לך שוב את סיפור הייטי שבסופו של דבר התגלגלה לאוטודיל. בהנחה שאתה מחפש עבור עצמך רכב מהסוג הזה, האם היית רוכש אותה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
א. מבחינת צריכת דלק הוא הבטיח לי 1- ל18..האם זה נכון? לא נכון פיאט גיר ידני לא עושה 1- 18

פיאט גרנדה פונטו אוטומטית עושה 1-11/12 בתוך העיר מחוץ היא מגיעה ל 15/16 ממוצע אולי 13.5

ב. חלקים- זולים או יקרים? חלקים זולים וגם פיאט הוא רכב אמין.

ג. איך אוטו דיל מבחינת שירות ואמינות? אוטו דיל חברה טובה וכל הרכבים שנמצאים באוטו דיל הם רכבים שמורים מאוד ונקיים.

לגבי אחריות אין לי מושג-כשקנינו רכב מ אלבר קיבלנו אחריות 6 חודשים (חצי שנה).

אם הייתי מנהל הייתי נותן לך אזהרה ומעיף אותך מהפורום לכל הרוחות. אתה מתחייב לפותחת השרשור שהמכונית שתקנה שמורה?

אוטו דיל זה מגרש של סוחרי מכוניות לכל דבר!!!

שתי הוכחות יש לי לתת לך:

1. רכשתי מהם רכב בעבר ואכלתי ממנו מרורים כבר בימים הראשונים. (פתחתי שרשור על זה בעבר)

2. בזמנו רצינו לקנות סיאט מהחברה, ורצינו לעשות טרייד אין. הרכב שרציתי לתת בטרייד אין היה עם גיר טיפה מחליק וללא היסטוריית טיפולים מסודרת. הם בדקו רק שאין לו שאסי והסכימו לקחת אותו.

יש להם מציאות יפות שלא תבינו לא נכון, אבל זה מגרש רכב לכל דבר וכל המשתמע מכך.

תמיר.

פורסם
גם אני עזרתי לחבר לרכוש רכב מאוטודיל. הרכב היה בונבוניירה אמיתית וכנראה שהיה נשאר עם החבר עד היום אילולא נגנב חודשים ספורים לאחר רכישתו.

עדיין, אין בכך להעיד על איכות כלי הרכב המוצעים למכירה אצל אוטודיל באופן כוללני. האם ניתן למצוא באוטודיל כלי רכב במצב טוב? בהחלט!

האם ניתן לומר באופן מוחלט וחד-משמעי שכל רכב שמוצע למכירה אצל אוטודיל הוא במצב טוב? לא יודע, ובטח שלא הייתי שם על זה את המילה שלי.

מזכיר לך שוב את סיפור הייטי שבסופו של דבר התגלגלה לאוטודיל. בהנחה שאתה מחפש עבור עצמך רכב מהסוג הזה, האם היית רוכש אותה?

תמיד יש לבדוק הרכב לפני קנייה, עוד פעם אני אומר ומזכיר שאני לא אומר שכל הרכבים אצלם טובים וגם אינם כמו רכב יבואן אך יחסית לטריידאינים אחרים יש להם מגוון טוב.

פורסם

לאלעד

אני מצטער אם השטויות שכתבתי מרגיזות אותך, אבל בתשובה שלך אתה

מאשר את מה שאמרתי, שהמצמד הלך בגיר הרובוטי אחרי כמה אלפי ק"מ,

בגיר אוטומטי רגיל או בידני זה לא היה קורה אפילו בנסיעה אגרסיבית.

במבחן דרכים שערכו לבראבו הרובוטית כשהיגיעה לארץ, הבוחנים נתקעו

בפקק גדול בעליות בכניסה לירושלים, וכאשר זחלו בפקק נדלקה נורית

אזהרה בגלל שהמצמד התחמם והם נאלצו לעמוד בצד ולחכות שיתקרר,

גם זה מראה על החסרונות של הגיר הזה.

פורסם

אינך מכיר אותי, אינך מכיר אופי הנהיגה שלי וכנראה שאינך מכיר גם תיבות רובוטיות של פיאט.

המצמד במקרה שהזכרת היה מתחמם גם אם היה מדובר בתיבה ידנית משום שתיבה רובוטית היא, ובכן, תיבה ידנית ביסודה.

בהתחשב בזה שגם אחרי יותר מ-70k ק"מ ידו של המצמד אצלי עודנה נטויה, אפשר לומר במידה גבוהה של בטחון שהתיבה הזאת בהחלט בעלת רמת אמינות ועמידות גבוהה.

• תוכן חדש...