Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

תודה רבה על כל העצות.

בדקתי גם עם כמה חברים טובים וכמה בעלי מוסכים ואכן שמעתי מכולם בעיות שחוזרות במצמד.

מסתבר שתיקון כזה עולה סביב ה- 10,000 ש"ח ולכן האופציה של הפיאט ירדה מבחינתי לחלוטין מהפרק.

תודה רבה

פורסם

10 אלף שקל?

מצורפת חשבונית שכבר צירפתי בעבר לטיפול החלפת מצמד בפיאט פנדה רובוטית שכולל עוד כמה דברים.

שימי לב למחיר, ושימי לב מה הוא כולל ותזכרי שמדובר במוסך מורשה.

אם אני מסתכל על החלפת המצמד בלבד עם כול המסביב זה הוצאה של כ2500 שקלים ואף פחות מכך.

בוצע אצלנו בק"מ ה120 אלף סביר בהחלט.

תבדקי כמה עולה להחליף מצמד ברכב ידני רגיל זה לא רחוק מזה.

לא אומר לך לקנות פיאט להפך תקני מה שאת רוצה ומה שאת שלמה איתו. רק בבקשה ממך אל תפרסמי כאן שטויות ששמעת מדוד שלך/אח שלך/חבר שלך/המוסכניק שלך בלי סימוכין.

אם כבר את מדברת עם המוסכניק תשאלי אותו כמה עולה שיפוץ גיר אוטומטי ביונדאי I20 אולי את לא צריכה לקנות רכב בכלל.

offerx.jpg

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בדקתי גם עם כמה חברים טובים וכמה בעלי מוסכים ואכן שמעתי מכולם בעיות שחוזרות במצמד.

מסתבר שתיקון כזה עולה סביב ה- 10,000 ש"ח ולכן האופציה של הפיאט ירדה מבחינתי לחלוטין מהפרק.

לי יש רק שאלה אחת: כמה מהם באמת החזיקו בבעלותם ו/או ביצעו תיקון של חלק כלשהו שקשור לתיבת ההילוכים הרובוטית של פיאט?

תעני על השאלה הזאת ונתקדם הלאה :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
האמת היא שעם כל כך הרבה חברים ומוסכניקים, שמרביתם כנראה מחזיקים באותה דעה, קצת מפתיע שמישהו בכלל קונה פיאט בארץ.

אותי דווקא מפתיע שיש מי שמקשיב להם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
10 אלף שקל?

מצורפת חשבונית שכבר צירפתי בעבר לטיפול החלפת מצמד בפיאט פנדה רובוטית שכולל עוד כמה דברים.

שימי לב למחיר, ושימי לב מה הוא כולל ותזכרי שמדובר במוסך מורשה.

אם אני מסתכל על החלפת המצמד בלבד עם כול המסביב זה הוצאה של כ2500 שקלים ואף פחות מכך.

בוצע אצלנו בק"מ ה120 אלף סביר בהחלט.

תבדקי כמה עולה להחליף מצמד ברכב ידני רגיל זה לא רחוק מזה.

לא אומר לך לקנות פיאט להפך תקני מה שאת רוצה ומה שאת שלמה איתו. רק בבקשה ממך אל תפרסמי כאן שטויות ששמעת מדוד שלך/אח שלך/חבר שלך/המוסכניק שלך בלי סימוכין.

אם כבר את מדברת עם המוסכניק תשאלי אותו כמה עולה שיפוץ גיר אוטומטי ביונדאי I20 אולי את לא צריכה לקנות רכב בכלל.

offerx.jpg

הכל בסדר, כן, המחירים המפורטים נשמעים בסדר גמור ואף יותר, אבל אני מבין שמה שיקר בתיבה הזאת זה הרובוט/מוח העלות שלו גבוהה משמעותית מהחלפת המצמד אותו הצגת כאן, זה קצת משנה את התמונה

פורסם

yb אתה צודק, גם אני שמעתי שתיקון הרובוט הוא יקר יותר, אין לי מושג האמת מה המחיר, אבל הוא כנראה יקר מהקלאצ'.

מה שכן צריך לזכור שני דברים:

1. ההודעה שלי באה בעקבות ההודעה של פותחת הדיון בו היא כתבה ואני מצטט- "בדקתי גם עם כמה חברים טובים וכמה בעלי מוסכים ואכן שמעתי מכולם בעיות שחוזרות במצמד.

מסתבר שתיקון כזה עולה סביב ה- 10,000 ש"ח ולכן האופציה של הפיאט ירדה מבחינתי לחלוטין מהפרק."

היא דיברה על בעיות במצמד ועל עלות התיקון, ולכן העלתי חשבונית עם פירוט החיוב על החלפת מצמד להראות לה שהיא כותבת שטויות עם סימוכין ולא סתם לתקוף אותה.

2. לא יודע מה התדירות של שיפוץ הרובוט באם מדובר בהליך שמבוצע כול מחזור מאוד גדול של ק"מ, אפשר להתייחס לזה כמו שיפוץ גיר אוטומט שגם הוא לא זול בכלל. מה שבטוח הוא שזה לא עולה 10 אלף שקלים.

באם מדובר במשהו כרוני זו באמת בעיה, מה שכן צריך להביא לזה הוכחות ולא להסתמך על "חבר שלי אמר לי שגיר רובוטי זה חרא". לא ראיתי שנפתחים פה שרשורים על ימין ועל שמאל של אנשים עם בעיה ברובוט הזה. בדרך כלל שיש איזושהי בעיה סדרתית היא צפה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...