Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקבתי אחרי השרשור ושמחתי לשמוע שהכלבה החלימה.

עתה, לאחר שנשבה רוח חיובית בשרשור, הייתי חייב להתייחס לפוסט הנ"ל ( בבדיחות כמובן).

רק אני מעלה כאן קונוטציות אחרות?

אני הייתי משפשף את הכדור עם נקניק כדי שיקבל את הריח, ואז הייתי פותח לה את הפה וזורק כמה שיותר עמוק, וסוגר לה אותו לכמה שניות, היא קצת נאבקת, אבל בולעת.

לא הכי נעים, אבל הכי יעיל.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

ממש משמח לשמוע! :-)

היא בהחלט הולכת לזכור לך את זה. מזכיר לי שהכלבה המנוחה שלי כנראה הורעלה והייתי חייל באותו זמן,

כך שזה "נפל" על אבא שלי, שלא חיבב אותה וזה בלשון המעטה והיא בתמורה לא התייחסה אליו.

באותו מקרה הוא טיפל בה עזרה ראשונה ולקח אותה לוטרינר באמצע הלילה, אח"כ דאג לה למזרון חדש וכו'.

הכלבה ניצלה ומאותו רגע לא עזבה את אבא שלי. היינו מוצאים אותה ישנה לו על הכרית, יושבת בכורסה

שהוא אהב לשבת, עומדת לידו בזמן האוכל, דברים שהיא לא העזה לחלום עליהם לפני.

עתה, לאחר שנשבה רוח חיובית בשרשור, הייתי חייב להתייחס לפוסט הנ"ל ( בבדיחות כמובן).

רק אני מעלה כאן קונוטציות אחרות?

:lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה קצת כואב בפה של כלבה, לא? אבל אין מה לעשות... פטיש זה פטיש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מוקפץ

כנראה שהכלבה נידונה לחיות על כדורים מסוג אופלוקסצין.

ההשתנקויות חזרו מספר פעמים מאז, ובכל ביקור

אצל הוטרינר חודש המרשם שמסתבר שעוזר לה.

לפני יומיים קניתי אספקה לשלושה שבועות בסך 80 ₪,

מהיכן אני יכול להשיג את הכדורים האלו ביותר זול?

אני לא מעוניין לאשפז אותה שוב, היא עברה מספיק בדיקות וניתוחים.

עוד דבר, הזכרתי מוקדם יותר שהיה לי קשה לתת לה כדורים כי היא יורקת אותם,

בתקופה האחרונה דחפתי אותם לקציצות, אבל הבת כלבה למדה לסנן ולפלוט אותם.

הטריק עם המרגרינה לא הולך לי.

Gn'f'R

פורסם

הפתרון הכי פשוט שמצאתי: רסק את הכדורים במכתש קטן ואח"כ ערבב את האבקה עם כפית של ממרח טונה או כבד.

אין כלב שעומד בפני זה ואני התמודדתי עם כלב נכלולי שהיה מחביא את הכדור מתחת ללשון ופולט אותו בהזדמנות הראשונה

שאני לא מסתכל עליו.

004214.jpg?v=2

פורסם

בדיוק, הכדור צריך להיות ממש עמוק בגרון, סגור לה את הפה תוך הטייה שלו כלפי מעלה וליטוף עם האצבע של הגרון.

יותר קל לך ויותר בריא לכלבה (בטח בכדורים כרוניים).

פורסם

לחילופין תלחש לה באוזן, כך שאף אחד אחר לא ישמע, שיש לך בשבוע הבא פגישה אצל הפרוקטולוג ואם היא לא רוצה להצטרף במבצע 1+1, כדאי לה מאוד לבלוע את הכדור בשקט.

פורסם

חמאת בוטנים, הכלבה שלי גם כן למדה לסנן ולירוק, ואת זה היא לא מצליחה כי זה נדבק חזק לכדור.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...