Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי רנו מגאן 2 שנת 2004 דיזל 1.5 DCI 80 כוח סוס גיר רגיל

הבעיה היא שיש משאבה ידנית פומפה כזאת וצינור שקוף לפילטר סולר יש שמה כל הזמן בועות אויר

הרכב מניע טוב מדי פעם נכבה בטורים נמוכים..רמזורים למשל ויש עוד בעיה לפעמים פתאום הוא מוציא מלא עשן שחור/אפור של סולר ומאבד כוח לכמה שניות ומסתדר

הבעיה השניה היא שהאור בשעון שבתוך הרכב דולק קבוע מה אפשר לעשות לבטל אותו?ראיתי שבשום רנו אחרת התאורה של השעון לא קבועה ונדלקת רק אם הדלקת אורות

תודה רבה :-) :-)

פורסם

בדרך כלל משיכות אויר זה המסנן דלק עצמו

את תקלת התאורה של שעון הזמן אני לא מכיר אך צריך לבדוק ווזה לא משהו שנשמע מסובך להתגבר עליו

פורסם

אוקי תודה רבה חיבור למחשב יכול לבדוק מאיפה משיכת האויר? יש דרך לבדוק? כי פילטר סולר ברכב הזה הבנתי קצת יקר סביבות 300 ש"ח והרכב עבר טיפול במוסך לפני 10K ככה קניתי אותו אחרי הטיפול אין לי מושג מה החליפו..

לגבי התאורה בשעון שעל הדאש בורד עדין לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל גם אני חושב שזה משהוא לא מסובך רק שאין לזה תשובות

פורסם
בדרך כלל משיכות אויר זה המסנן דלק עצמו

........

אוקי תודה רבה חיבור למחשב יכול לבדוק מאיפה משיכת האויר? יש דרך לבדוק? כי פילטר סולר ברכב הזה הבנתי קצת יקר סביבות 300 ש"ח והרכב עבר טיפול במוסך לפני 10K ככה קניתי אותו אחרי הטיפול אין לי מושג מה החליפו..

....

כותבים לך שזה כנראה הפילטר סולר, עולה מתשובתך שאולי הוא הוחלף, אם כך, ואם הבעיה ממנו, הרי שיש לך אולי אחריות על החלק והחלפתו.

בדיקת מחשב תעלה כסף נוסף, ואם 300 שח זה יקר, ואינני טוען שלא, אולי כדאי לעבור לתחבורה ציבורית. להחזיק רכב עולה כסף.

הקיצר, בדוק מה החליפו בטיפול, והתייעץ עם המוסך שטיפל, ככל שהחליף את הפילטר הנ"ל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...