Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורום FUEL SLUT ישראל, למה ירד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה אכן רלבנטית לעצם השיח הפילוסופי חברתי.

אם בסניור עסקינן, שאלת עיצובן הספרותי של הנחות פילוסופיות, או של דחפים אי-רציונאליים, היא השאלה האמנותית המכרעת בדיון על סיפורי 'דיזת התאוצה'. ככל שההנחות הללו הן שגרתיות פחות ומדהימות יותר, כן עשויות הן להוליד יצירה גדולה או לעולל כשלון גמור. גורלן של הנחות אלו מותנה במידת יכולתו של היוצר לתרגמן ללשון של מצבים ויחסים השוררים בין אנשים בשר-ודם. קנה-מידה זה ישרת אותנו בעיוננו בסיפורי אדלברוק סניור.

.

הדבר המזדקר לעין אף בקריאה מרפרפת של הסיפורים, הוא שעניין לנו, בכל שבעתם, בגיבור אחד ויחידי. ה"אני-המספר", הנוטה להגיב באורח היסטרי על מצבים שונים של בלהה וסיוט – אחד הוא בכל הסיפורים ובכל המצבים. מן המשפץ הזקן שב"מותו של הפלימוט", דרך המשפר שב"חתונתה של סאלי ברת מוסטנג" ועד לשוטר הצעיר שב"גיאות הפרפורים" – כל גיבוריו של אדלברוק אינם אלא פנים שונות של גיבורו האחד, אשר הוא לבדו מעסיק את אדלברוק בבחינת סובייקט. כל יתר דמויותיו (אשר כמה מהן משורטטות בחדות רבה) – כולן מעסיקות אותו בבחינת אובייקטים גרידא, מעין כתלים שבהם מטיח האני-המספר את ראשו. "כתלים" אלה, כאמור, לעולם אינם חברתיים, אלא תמיד הם יצריים, גורליים או רוחניים.

בג'וניור אתעמק בהזדמנות אחרת.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
Fuel Slut קיים עד היום. חבריו - שרובם ככולם היו (והינם) מבחירי הפייטנים והסופרים בישראל - נפגשים בכל יום שלישי באוניברסיטת תל-אביב באולם ע"ש המשורר י.ב. זזירא-גרינשטיין. אאל"ט, בפגישה הבאה יתקיים דיון על משנתו של ויקטור אדלברוק ("דיזת התאוצה - להיכן?").

יש להם מפגשי לילה סודיים בחוג לסריגה של סבתא שירה במתנ"ס. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, רק חבל שהמפגשים הללו הסתיימו לפעמים באיזה טלפון בהול לסבתא ננה ב 1 בלילה

:lol:

קצת היסטוריה:

060414_013033-1680_100_7062.JPG

060414_013121-1681_100_7067.JPG

060414_013420-1688_100_7089.JPG

060414_014744-1726_100_8891.JPG

060414_021306-1764_101_6090.JPG

060414_021333-1765_DSC00628.JPG

060414_021525-1773_DSC00629.JPG

060414_021709-1780_IMG_3442.JPG

original.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לדעתי היה אחד הפורומים היותר מכובדים ואייכותיים שהוקמו בארץ (אגב ,קיים גם בעוד ארצות בעולם)ותרם לי באופן אישי מיידע רב על רכביי שרירים אמריקאים, בעקבות התמכרותי בעבר לפורום הזה ולחברים שם רכשתי את הקמארו שלי שמלווה אותי עד היום ומרגשת אותי כל יום מחדש, הצטערתי מאוד כשגיליתי ביום בהיר אחד שהפורום המכובד הזה ירד/נפל ונאלצתי לשתף ולקבל מידע על רכבי בפורום אחר.אז מה היתה הסיבה לכך למעשה והאם יש מצב לקאמבק בעתיד?

ידע נרחב היה שם

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
עזוב אותך סתם חבורה של ערסים חולגייינים חורכי צמיגים

בושה וחרפה לאספני המכוניות באשר הם

קוביסו למה אתה לא מרים את הכפפה מחדש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודעת מה התרחש במועדון הזה ומה הוביל לפירוק,

אני זוכרת מהעבר מועדון מאוד מאוד מאוד מגובש.

חברים שמגיעים יחד למפגשים בנוכחות ורעש, אירגון למופת עד לפרטים הקטנים,

של ססלים מסביב לרכבים שימשיות כיסאות כיבוד וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני אפרט על כך ועוד שתבוא לי המוזה לכתוב

לדעתי עזוב את זה.

אני חושב שגם ככה כולם מבואסים כי מאז הפירוק אין עניין ובאזז כמו שהיה במפגשים המדוברים.

פורסם
ואללה תאמין לי אבישי רק הצחוקים שהעברנו איתך היה שווה הכל

נכון.

וזה מה שאמרתי לך גם אז שכל עוד נהנים אז הכל בסבבה.

חומר או לא כל עוד זה חומר למחשבה או צחוק זה טוב.

• תוכן חדש...