Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

התעסקתי עם דבק 3 שניות ברכב ובטעות נזל לי כמה טיפות על ריפוד חדש ששמתי ברכב(ריפוד של HR), לאחר חיפושים בפורום הבנתי כי אין כלכך מה לעשות אם זה.. מה אפשר לעשות במצב כזה?? תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם מדובר בכמה טיפו לדעתי לא כדי לנסות להסיר ולהשאיר כך.

דבק 3 שניות מגיע שפופרת קטנה עם פתח מאוד קטן כך שלא צריכה להיות כמות גדולה של דבק על המושב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מזל שזה ריפוד של HR ולא על הריפוד של המושב. אני מאמין שזה נספג בריפוד המולבש ולא הגיע לריפוד של המושב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מנסיון שלי של הורדת ג'יפה במצבי צבירה שונים מהידיים, סבון כביסה עושה פלאים. תבדוק שזה לא מזיק לריפודים במקום נסתר ותסבן בעדינות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רוכשים ממס לדבק מהיר בכל חנות לתחביב טיסנים , ובודקים לפני זה בפינה נסתרת שהוא לא פוגע בריפוד (אם כן , סתם קנית) .

לא ניסיתי ברכב , אבל הרבה פעמים הדבר הזה הציל נזקים שעשיתי , לפעמים גם איברים שלי :lol:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הסיכוי היחיד שלך לך , כמו שנאמר מעלי , ממיס דבק 3 שניות , לא משהו יקר מדי .

כמה שאני יודע , לא אמור להזיק לריפוד , כזכור לי , מטפטף ישירות על הדבק , מחכה בערך דקה , ומשפשף את זה החוצה .

אני מניח שתצטרך לחזור על זה מספר פעמים , לא מבטיח שזה יעבוד ב100 אחוז , כי לא יצא לי לעבוד עם הממיס על בדים .

אם אתה רואה שזה לא עובד , ממליץ בחום להשאיר את זה ככה , אחרת בסוף תגמור עם חור בריפוד , מנסיון .

בהצלחה .

• תוכן חדש...