Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי רדיאטור במאזדה 6 לאחר שהרכב התחמם..

עבר שבוע וחצי וכל יום אני מוסיף מעט מים כשהמנוע קר. עד כה לא שמתי לב אם המאווררים פועלים ( פועלים בהפעלת מזגן)

יש איזה בורג\כפתור שמשחרר אוויר מהמערכת או שאין מנוס מפתיחת ראש מנוע?

פורסם

אין ניקוז אוויר, ממלאים נוזל קירור ברדיאטור עד הסוף כאשר המנוע פועל(תחליה ממלים עד הסוף לפני התנעת המנוע) וסוגרים את הפקק, לאחר מכן ממלאים נוזל קירור בין הסימונים MIN ל MAX במיכל העיבוי והאוויר מתנקז לבד.

 

יש לבדוק את מערכת הקירור בלחץ ע"י חיבור משאבה מיוחדת כדי לבדוק נזילות מהמערכת.

 

יש לבדוק שהפקק של הרדיאטור אוטם כראוי יתכן והוא נוזל ומשם מאבד נוזל קירור.

 

המנוע יכול להתחמם מטרמוסטט תפוס, או מאוורר שלא נכנס לפעולה ברכב הזה יש ממסרים בקופסאת הנתיכים בתא המנוע אחד מהם שייך למאווררים והממקרים האלו נוטים להתקלקל מהר ברכב הזה ואז המאוורר לא נכנס לפעולה לפעמים.

 

החלף טרמוסטט ובדוק את עניין המאוררים.

 

הנוזל קירור הדרוש הוא FL22 מקורי שנמכר במוסך המורשה.

 

אם המנוע התחמם יתר על המידה הייתי ממליץ לך לבצע בדיקת לחץ הפוך כדי לבדוק שאין חדירת קומפרסיה למערכת הקירור.

 

בדוק שהנוזל קירור לא עובר לשמן מנוע, כאשר המנוע בטמפ' עבודה והמנוע םועל, הוצא את מדיד השמן ותסתכל על השמן במדיד אם הוא נקי או שהוא בצבע עכור כמו טחינה, גם במצב זה אין להסיק בעיה בראש מנוע אלא תחילה לבדוק את הקולר שמן מנוע שנמצא בבית מסנן שמן (תלוי בשנת הרכב ודגם מנוע).

×
×
  • תוכן חדש...