Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקנות לי כבלים להתנעת הרכב וראיתי בחנות שיש מגוון גדול של סוגים ומחירים.

שמתי לב שההבדל העיקרי ביניהם הוא ה-אמפר.

איך אני יודע איזה כבלים אני צריך לאוטו שלי (הונדה סיוויק 2009) והאם יש בזה עניין של מותגים/איכויות שונות ?

תודה.

פורסם

ההבדל העיקרי אכן הוא שטח החתך של המוליכים ככל שעוצמת הזרם עולה שטח החתך עולה

קנב כבלים עבים מאוד עם זרם גבוה (עולה יותר) אבל שווה כשצריך...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

רוב הכבלים בחנויות שווים לתחת! הם עבים מבחוץ! ומבפנים יש חוט בעובי של חוט טלפון.!

למי שרוצה כבלים מעולים לשנים רבות. ולא לקנות כל כמה שנים כבל. כי הישן נדפק (כי הוא דק)

ללכת לחנות של חומרי בניין. לקנות 10 מטר כבל רתכת 16מ"מ או 30 מ"מ. (לבעלי רכבי דיזל עדיף את ה 30מ"מ)

לקנות 4 תנינים של רתכת. ולבקש שיחברו לכם את זה

זה יוצא 2 כבלים של 5 מטר. ו2 תנינים לכל כבל. מסמנים באיזולירבנד אדום את התנינים ה+. ובאיזולירבנד שחור את התנינים ה-

מנסיון של כמה עשרות כבלים כאלו. ניתן להתניע משאיות / מלגזות / רכבים קשים (GMC ועוד) בקלות עם כבלים כאלו בדיוק.

ובגלל שהם עבים ואיכותיים. הם מחזיקים התעללות קשה. (ברכב גרר של חבר. יש כבלים כאלו שעובדים כול יום. להתניע רכבים תקועים. ותאמין לי עשיתי לו אותם לפני כמה שנים. ועד היום הם עובדים והם לא תוקנו פעם אחת.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

^^

לטעמי זו הסחפות. הקיטים המוכנים והעבים ברשתות DIY/אוטו-דיפו אמורים לעשות את העבודה עבור כל רכב עם מצבר 12 וולט. לאוטובוסים/משאיות (24v) ולסיוע שוטף בהתנעת רכבים אחרים, שווה להשקיע בפתרון כזה.

פורסם

לא הסחפות בכלל.

מאזדה 6 לא התניע עם כבלים "עבים" מאחד החנויות, הבאתי כבלים נורמלים והניע כמו גדול תוך שניה.

אולי 30 ממ זה מוגזם, אבל בהחלט עדיף להכין כבל לבד ושיחזיק שנים רבות, ולא למצוא את עצמך תקוע בגלל שטות כזאת.

פורסם
^^

לטעמי זו הסחפות. הקיטים המוכנים והעבים ברשתות DIY/אוטו-דיפו אמורים לעשות את העבודה עבור כל רכב עם מצבר 12 וולט. לאוטובוסים/משאיות (24v) ולסיוע שוטף בהתנעת רכבים אחרים, שווה להשקיע בפתרון כזה.

יש לי כבלים שהוכנו באמת מכבלים של רתכות. בעבר השתמשו בהם בכדי להתניע משאיות שנתקעו. לא מעט פעמים אני מוצא את עצמי עוזר לאנשים להתניע כי הכבלים המאפנים שיש להם פשוט לא עומדים בעומס.

רוב הכבלים בחנויות שווים לתחת! הם עבים מבחוץ! ומבפנים יש חוט בעובי של חוט טלפון.!

למי שרוצה כבלים מעולים לשנים רבות. ולא לקנות כל כמה שנים כבל. כי הישן נדפק (כי הוא דק)

ללכת לחנות של חומרי בניין. לקנות 10 מטר כבל רתכת 16מ"מ או 30 מ"מ. (לבעלי רכבי דיזל עדיף את ה 30מ"מ)

לקנות 4 תנינים של רתכת. ולבקש שיחברו לכם את זה

זה יוצא 2 כבלים של 5 מטר. ו2 תנינים לכל כבל. מסמנים באיזולירבנד אדום את התנינים ה+. ובאיזולירבנד שחור את התנינים ה-

מנסיון של כמה עשרות כבלים כאלו. ניתן להתניע משאיות / מלגזות / רכבים קשים (GMC ועוד) בקלות עם כבלים כאלו בדיוק.

ובגלל שהם עבים ואיכותיים. הם מחזיקים התעללות קשה. (ברכב גרר של חבר. יש כבלים כאלו שעובדים כול יום. להתניע רכבים תקועים. ותאמין לי עשיתי לו אותם לפני כמה שנים. ועד היום הם עובדים והם לא תוקנו פעם אחת.!

צודק בהחלט, יש לי כאלה כבלים ששומשו בעבר להתנעת משאיות. לעולם לא מאכזבים ואין מכונית שלא מתניעה איתם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...