Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם נאיבים, זה לא מיסוי ירוק, תסתכלו על זה ככה, המדינה מתנהגת כמו הגזלן השכונתי שאתה חייב לקנות ממנו, ברגע שההכנסות יורדות הוא מעלה מחיר, אבל כל טמבל שנה א' בכלכלה יגיד לכם שכשהמס עולה ההכנסה הפנויה יורדת ---> משמע נשאר פחות כסף לבזבז ובעצם מבזבזים פחות, העלאת מיסים מכניסה משק למיתון ועיתונים ותקשורת שמפחידים את כולם מעמיקים את המיתון ולפעמים גם גורמים לו עוד לפני שהוא קרה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
dunes, אני יכול להבין הרבה דברים.

אני לא יכול להבין את זה שמוכרים לי "אידיאולוגיה" בשקל, לפעמים כזו שסותרת את מה שמכרו אתמול, ומצפים שאקנה את זה בכל פעם מחדש. למה למהציא מושגים כמו מיסוי ירוק או כל דבר דומה? המדינה יכולה פשוט להגיד שכל אחד מאיתנו צריך בדרך כזו או אחרת, להעביר לה 40-50% מהרווחים שלו בכל חודש, וזה המס. זהו. בלי התחכמויות, בלי מעמ, בלי מס הכנסה, בלי כלום.

זה עוד אפילו יחסוך למדינה לא מעט, כי לא יצטרכו להעסיק את כל "נערי האוצר", כמו שהתקשורת קוראת להם.

אבל מילא, זה כבר ויכוח חצי פוליטי...

יש כמה סיבות את רובם אתה לא תאהב .

הסיבה העיקרית כי זה רק תמריץ טהם מתמרצים יבואנים לדרבן יצרנים לייעל את צריכת הדלק והזיהום של הרכבים .

אבל הסיבה העיקרית אם תבטל את כל המיסים שהמדינה מטילה עלינו בדרכים לא דרכים ותשים את הכל על מס הכנסה , זה ייצר כמה חסמים פסיכולוגים , הראשון יהיה לך מדד בר השוואה עם מדינות אחרות ובו זה יהיה שקוף שכמות המיסים שאנחנו משלמים היא מוגזמת ברמות , דבר שני לך בתור אזרח יהיה פחות כסף בד ואמנם דברים יהיו יותר זולים אבל ( תאר לעצמך שיש לך 20 אלף שקל

וכל חודש אתה אתה צורך 4 דברים ב 5000 שקל לאחד , מה יקרה אם פתאום זה יהיה 4000 שקל ותצטרך עדיין לצרוך את אותם פריטים רק עכשיו הם עולים 1000 שקל ? , אתה תחשוב הרבה יותר אם לצרוך ) .

• תוכן חדש...