Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב מנהלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 6 נראית לי הבחירה הטבעית. עם קצת מזל תוכל לקנות אפילו שנת 2008 עם עבר בליסינג.

גם אחותה הפורד מונדאו משנת 2008 ואפילו 2009 מליסינג - יכולה לבוא בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי סונטה ואתה אפילו תוכל להרשות לעצמך לעלות בשנתון ל2007 אולי אפילו 2008

:wink:

פיג'ו 406 2 ליטר או 407 לדעתי גם יכנסו בתקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יונדאי סונטה נדירה יחסית, ופיג'ו 407 אני מאחל לשונאיי.

406 2 ליטר הפסיקו לייצר ב-2004 ואפשר לקחת אותה בפחות מ-20K.

407 שנת 2005 במצב טוב אפשר לקנות בהרבה פחות מ-30K (תקלות החשמל ע"ח הבית)

אישת אני אוהב להמליץ על דגמים שקל לרכוש, ואל להכניס את השואל לתסבוכת של חיפוש דגם נדיר ו/או שאמינותו מוטלת בספק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תודה לכולכם.. מישהו יכול גם להגיד לי מה עדיף.. סובאור b4 או הונדה אקורד? תודה..

תלוי מה מדבר אליך יותר - האקורד כנראה תהיה זריזה יותר, הסובארו עם אחיזה טובה יותר

תעשה נסיעה בשתיהן ותבחר.

שכחתי לחלוטין מהאמריקאיות, מאליבו בהחלט שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תלוי מה מדבר אליך יותר - האקורד כנראה תהיה זריזה יותר, הסובארו עם אחיזה טובה יותר

תעשה נסיעה בשתיהן ותבחר.

שכחתי לחלוטין מהאמריקאיות, מאליבו בהחלט שווה בדיקה.

לא מה שישחק לי זה פתיחות.. חשוב לי רכב טוב..רכב אמין. רכב מפנק.

פורסם
יונדאי סונטה נדירה יחסית, ופיג'ו 407 אני מאחל לשונאיי.

406 2 ליטר הפסיקו לייצר ב-2004 ואפשר לקחת אותה בפחות מ-20K.

407 שנת 2005 במצב טוב אפשר לקנות בהרבה פחות מ-30K (תקלות החשמל ע"ח הבית)

אישת אני אוהב להמליץ על דגמים שקל לרכוש, ואל להכניס את השואל לתסבוכת של חיפוש דגם נדיר ו/או שאמינותו מוטלת בספק.

יש לך סקודה עם DSG--רק היה פה שרשור מעניין של אינסוף תקלות בייטי-- [התקלות בגיר,בחיישנים,והקרקושים ע"ח צמפיון]ואתה מדבר על תקלות של ה407??

אני מציע לך לדבר עם אנשים שבאמת היה בבעלותם 407 ולא קשקשנים שמסתמכים על שמועות של הסבתא של הדוד..

המאליבו רכב מצויין ושורד יפה מאד את השנים.

פורסם

יקירי - לעצמי מותר לי לקנות מה שאני רוצה. התקלות יהיו בעיה שלי :-) להמליץ לאחרים - זה סיפור אחר...

יחסית לכמויות שנמכרו - תדירות התקלות איננה גדולה - אבל קומץ צעקנים עושה הרבה רעש.

דרך אגב - הייטי שלי היא דיזל 4X4 ויש לה גיר DSG אחר לגמרי מזה שב-1.2.

בדיוק היום חציתי את רף 50000 ק"מ - ללא תקלות כלשהן, למעט בלם יד שלא ננעל שהיה תקלת ייצור וכבר סודר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...