Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברות הטרייד אין עושקות!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל גדול בין לתת מחיר שבו החברת טרייד אין מרוויחה סכום יפה ושבו המוכר נהנה ממכירה מהירה בלי יותר מידי הסתבכויות,

ובין מחיר שבו שחברת טרייד אין עושה מעצמה צחוק ומורידה שליש מהערך של הרכב כי היא פשוט יכולה ועושה מן המוכר צחוק.

המחירות של האוטו הוא 89.500 ולהציע עליו 58 אלף זה מצחיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד למאזדה הרכב הזה נפוץ על הכביש כמו זבל. לא הייתי משלם אף פעם 89 אש״ח על מאזדה שש משנת 2008. גם לא 79 אש״ח. תוסיף לזה חברה שאיתך או בלעדיך תמכור מספרים יפים מאוד של רכבים (מאזדה 3 לא מצליחה כמו פעם? אין בעיה, הפוקוס מתחילה להמכר יותר) גם לפרטי וגם לליסינג וקיבלת חברה שלא כל כך אכפת לה, אם תיקח מצוין, אם לא תיקח אף אחד לא ירגיש. המלצתי? הגיע הזמן לעבור למותגים מעניינים יותר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
יש הבדל גדול בין לתת מחיר שבו החברת טרייד אין מרוויחה סכום יפה ושבו המוכר נהנה ממכירה מהירה בלי יותר מידי הסתבכויות,

ובין מחיר שבו שחברת טרייד אין עושה מעצמה צחוק ומורידה שליש מהערך של הרכב כי היא פשוט יכולה ועושה מן המוכר צחוק.

המחירות של האוטו הוא 89.500 ולהציע עליו 58 אלף זה מצחיק

אתה יודע מה פירוש המילה "עושק"?!

אני מציע לבדוק במילון.

בינתיים, מה הבעיה... תמכרו לבד ותרוויחו עשרות אלפי ש"ח!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסופו של דבר בוצע טרייד אין עם חברת טרייד מוביל שעובדת עם אופל ישראל, המאזדה נמכרה תמורת 70 K לטרייד אין ואנחנו הוספנו בערך 60 K על אופל אסטרה האצ'בק חדשה

פורסם

סליחה, אבל אני לא מבין את כל אלה שקפצו על פותח השרשור, במקום על דלק מוטורס.

הגישה לנושא צריכה להיות אחרת: את מאזדה לא מעניין השוק הפרטי ולכן הם משתינים עליך בקשת. מילא היו מציעים כזה מחיר לפז'ו 407. אבל לרכב שהם מוכרים??? תארו לעצמכם שצ'מפיון היו מציעים בטרייד על גולף עם נתונים כאלה 33% פחות מהמחירון - YYY איזה פה הייתם פותחים עליהם.

לעניות דעתי - יבואן, כל יבואן, צריך לתת מחיר הוגן (כלומר הפחתה סבירה מהמחירון) לרכבים שהוא מכר פעם קודמת. מאזדה, מה הם אומרים? הם אומרים - לליסינג אנחנו נותנים הנחה של 25% (נניח, במקרה הטוב), ולכן המחירון של הרכב שלך אוכל פח. בנוסף, משום שאתה לקוח פרטי ואנחנו משתינים עליך בקשת - גם לא ניתן לך הנחה, וגם נדפוק אותך בטרייד. תענוג.

את היבואן הזה צריך להחרים בשוק הפרטי, אבל כידוע פה זה לא יקרה בחיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בלי להיכנס למחקר מעמיק מדי, פתחתי יד 2 וסידרתי לפי מחיר את המאזדות 6 2008. רכבים כאלה נמכרים החל מ-62K ש"ח. אז מחירון זה נחמד, אבל מצב השוק קצת שונה.

לא בא להצדיק חלילה את חברות הטרייד אין, סתם כנקודה למחשבה. בנוסף צריך להסתכל על כל תהליך ההחלפה כמכלול. אמרת שהוספתם 60K ש"ח. האם יכול להיות שללא ביצוע טרייד הייתם מקבלים מחיר טוב יותר על האופל? מאוד יכול להיות. אז מה זה משנה בכמה מכרתם את הישן? משנה רק ההפרש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
סליחה, אבל אני לא מבין את כל אלה שקפצו על פותח השרשור, במקום על דלק מוטורס.

הגישה לנושא צריכה להיות אחרת: את מאזדה לא מעניין השוק הפרטי ולכן הם משתינים עליך בקשת. מילא היו מציעים כזה מחיר לפז'ו 407. אבל לרכב שהם מוכרים??? תארו לעצמכם שצ'מפיון היו מציעים בטרייד על גולף עם נתונים כאלה 33% פחות מהמחירון - YYY איזה פה הייתם פותחים עליהם.

לעניות דעתי - יבואן, כל יבואן, צריך לתת מחיר הוגן (כלומר הפחתה סבירה מהמחירון) לרכבים שהוא מכר פעם קודמת. מאזדה, מה הם אומרים? הם אומרים - לליסינג אנחנו נותנים הנחה של 25% (נניח, במקרה הטוב), ולכן המחירון של הרכב שלך אוכל פח. בנוסף, משום שאתה לקוח פרטי ואנחנו משתינים עליך בקשת - גם לא ניתן לך הנחה, וגם נדפוק אותך בטרייד. תענוג.

את היבואן הזה צריך להחרים בשוק הפרטי, אבל כידוע פה זה לא יקרה בחיים.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם
בסופו של דבר בוצע טרייד אין עם חברת טרייד מוביל שעובדת עם אופל ישראל, המאזדה נמכרה תמורת 70 K לטרייד אין ואנחנו הוספנו בערך 60 K על אופל אסטרה האצ'בק חדשה

קשה לי להאמין שקיבלת 70K על הרכב.

יש לך הוכחות ? זיכרון דברים או כול מסמך אחר שבו כתוב המחיר שחור על גבי לבן ?

איזה כייף לי :)

פורסם
קשה לי להאמין שקיבלת 70K על הרכב.

יש לך הוכחות ? זיכרון דברים או כול מסמך אחר שבו כתוב המחיר שחור על גבי לבן ?

איזה סיבה יש לי לשקר? קיבלתי 70 K על הרכב נחתם חוזה טרייד אין עם עורך דין שהיה עד לחתימת החוזה ( קרוב משפחה )

פורסם

סוכנות טרייד אין גם צריכה לחיות ממשהו. אם הם יקנו במחירון וימכרו במחירון - מה הם הרוויחו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם תקרא את התגובה הראשונה בשרשור תראה שכתבתי שאני יודע שחברות הטרייד אין צריכות להרוויח, בזה אין ספק אבל יש הבדל בין להרוויח יפה לבין לעשות צחוק מן הלקוח ולהוריד שליש משווי הרכב.

מה שלמדתי מן המקרה זה שאפשר לחסוך אלפי שקלים אם הולכים לרכוש רכב מיבואן שהשוק פחות מוצף ברכבים שלו, הם יתנו לך מחיר טוב יותר על הרכב הישן כדי לתת לך תמריץ לקנות.

פורסם

אופיר, אתה קובע כמה הם צריכים להרוויח? בעיסקת טרייד אין סוחר מוריד לפחות 15% על רכב שיש לו שוק. רכב במצב רע או ללא שוק 30% ויותר וזה בטרייד אין. אם אתה רוצה שהוא יתן לך כסף, אז הוא יוריד 50%+. תחשוב על זה שהרכב עומד אצלו במגרש תופס מקום, הוא צריך משכורת, לשלם ארנונה, שכירות וחשמל, יש לו בטח עובדים. אם זה מגרש קטן והוא בחודש הצליח למכור 10 רכבים - הוא יצא גדול. מי שיקנה רכב אצל הסוחר הזה הוא לא ישלם מחירון, אלא גם לפחות 10% פחות כי כולם רוצים זול.

אתה יודע כמה חנות צילום מרוויחה על מצלמה חדשה? מצלמה שעולה 1600 ש"ח עולה לבעל החנות 950ש"ח לכל היותר. אתה יודע כמה יבואן מרוויח על רכב חדש? להמשיך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שלמדתי מן המקרה זה שאפשר לחסוך אלפי שקלים אם הולכים לרכוש רכב מיבואן שהשוק פחות מוצף ברכבים שלו, הם יתנו לך מחיר טוב יותר על הרכב הישן כדי לתת לך תמריץ לקנות.

אולי.

ואולי הם היו נותנים לך הנחת מזומן לא מבוטלת אם היית הולך על המסלול הזה, דבר שבמאזדה אין.

פורסם
אופיר, אתה קובע כמה הם צריכים להרוויח? בעיסקת טרייד אין סוחר מוריד לפחות 15% על רכב שיש לו שוק. רכב במצב רע או ללא שוק 30% ויותר וזה בטרייד אין. אם אתה רוצה שהוא יתן לך כסף, אז הוא יוריד 50%+. תחשוב על זה שהרכב עומד אצלו במגרש תופס מקום, הוא צריך משכורת, לשלם ארנונה, שכירות וחשמל, יש לו בטח עובדים. אם זה מגרש קטן והוא בחודש הצליח למכור 10 רכבים - הוא יצא גדול. מי שיקנה רכב אצל הסוחר הזה הוא לא ישלם מחירון, אלא גם לפחות 10% פחות כי כולם רוצים זול.

אתה יודע כמה חנות צילום מרוויחה על מצלמה חדשה? מצלמה שעולה 1600 ש"ח עולה לבעל החנות 950ש"ח לכל היותר. אתה יודע כמה יבואן מרוויח על רכב חדש? להמשיך?

בוא נמשיך, ואני אשאל אותך שאלה אחת:

נראה לך הגיוני שסוכנות טרייד אין מרכזית של מאזדה ושל פורד ( פורוד פוקוס הוא הרכב הכי נמכר בישראל ובטוח שחלק מן הקונים השתמשו בטרייד אין) תוריד 33% ממחירון רכב שהוא במצב מצוין, ללא דפיקות חיצוניות, כל המכלולים תקינים בקיצור "אוטו בובה" ?

פורסם

אמנם לא אותי שאלת, אבל כן זה הגיוני לגמרי להציע 33 אחוז מתחת למחירון.

מי אמר לך שהקונה מהמגרש ירכוש את הרכב במחיר המחירון? בטח הוא יוריד ממנו משהו, הלאה - ארנונה, שכר עובדים, עלויות מימון לכלי הרכב שעומדים במגרש צריך לשלם? אז מהיכן אתה מצפה שיגיע הרווח היזמי של בעל המגרש?

בכלל - עדיף להפסיק לחשוב מה יוצא לצד השני מהעסקה, שאל את עצמך האם העסקה טובה לך, כל השאר ממש לא מעניין.

• תוכן חדש...