Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתחילתו של תהליך בניית שולחן חיתוך לפלזמה. כמובן שאת התנועה יגרמו מנועי צעד. מכיוון שאין לי נסיון במנועי צעד ובדרייברים עבורם - אשמח לכל פיסת מידע בנושא/הפנייה למקורות מידע. ברצוני לציין שיש לי ידע באלקטרוניקה אבל לא בתחום הזה.

פורסם

יש להם שולחנות X,Y ו X,Y,Z (לא נראה לי שאתה צריך) מוכנים, הם מוכרים גם בנפרד מנועים ובקרים, בקיצור -גן עדן שלם.

אם אתה לא צריך דיוקים מטורפים (יותר מ0.002 מ"מ) אז זה אפילו לא נורא יקר.

http://www.servoproductsco.com/

הם עובדים עם חובבנים וגם מוכרים קיטים להרכבה עצמית של כל מיני מכונות כרסום.

לפני 20 שנה עבדתי עם הסוכן שלהם בארץ. קראו לו סטפן. איש זקן ועצבני. אני מאמין שהוא כבר בפנסיה.

בנינו מכונת כרסום יעודית לצרכי תכשיטנות של שעונים. משהו שעדיין אסור לדבר עליו, בשל סודות מסחריים של החברה שעבדתי בה.

המכונה עובדת עד היום. אני כבר בתחום אחר לגמרי. אני מקווה שסטפן פרש למקום רגוע והוא נח מכל הצעקות. :lol:

בכל מקרה, אתה יכול לפנות אליהם ישירות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...