Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גיליתי שמים חודרים לתוך הבגאז. זה לא נראה לי קשור לפנסים. מה עושים? למי פונים, ומה עלות תיקון דבר כזה? בבקשה המלצות.

פורסם

כאלה דברים גם ניתן לתקן לבד,ברכב של אבא שלי זה הסתבר שהגומיה של תא המטען לא יושבת טוב,הורדנו אותה,שמנו סיליקון ואין בעיה,הפיתרון הכי טוב ,זה לקחת פנס ושמישהו שיפוך מים וככה תיראו מאיפה זה.

גם בדובלו שלי מצאתי 2 נזילות ותיקנתי בעלות אפסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מדבר במידה ותא המטען לא נסגר טוב ואין לחץ על הגומיה?

שוב,ברגע שמישהו ישפוך אתה ישר תיראה,זה גם יכול להיות מהפנס,לכן כדי להוריד קצת את השטיח מהאזור שלהם ולראות.

כמו כן אפשר בלילה שמישהו יאיר עם הפנס לאזור הגומיות מבחוץ ואתה תהיה בפנים,ככה אם תא המטען לא ישב טוב אתה תיראה אור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבין לליבך ומטפל בדיוק באותה תופעה.

שמישהו יקח פנס ויסתכל פנימה, אתה קח בקבוקי מים ושפוך עד שתראה מים, תתחיל מלמטה ולאט לאט תעלה למעלה עד שתאתר מאיפה הנזילה.

אצלי זה היה בשתי מקומות :

א. חיבור בין שתי חלקי פח (הכנף ועוד חלק שממשיך אותו) בדיוק מתחת לפנס.

ב. מאחורי הפגוש (יש לפרק אותו), יש שם חיבורי פח והאיטום נסדק.

הדבר המצחיק הוא שכבר מלאתי כל חיבור אפשרי בחומר איטום, **ועדיין** יש לי נזילה קטנה.

אני ממליץ על סופר 7 ולא סתם סיליקון פשוט.

פורסם

לא כתבת איזה רכב מדובר וחבל.

בכל מקרה, היה לי סיפור עם מאזדה 323 שהמוסך הפך אותה מכל כיוון ולא הבנו מאיפה זה גא, בסוף מצאנו חור קטן ששימש לחיישן של הדלקן שיושב על הפיה. מסתבר שפעם היה לו דלקן, והמים נכנסו משם.

בהצלחה

• תוכן חדש...