Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השלב הבא אחרי טאץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המטרה של עכבר מחשב היא להקל על פעולות האדם.

נפנוף בידיים זה פעולה פיזית קשה הרבה יותר מאשר להזיז עכבר...

זה באז מגניב, אולי ימכר בהתחלה אבל אני לא רואה את זה משתלט על עולם ההצבעה..

פורסם

זה יהיה מאוד שימושי כשהכל יהיה מוצג לך כמו באיירון מן, הכל באויר ואתה פשוט מזיז דברים עם הידיים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אבל זה יצטרך מרחב מאוד גדול לתפעול מכשירים. אתה רואה את עצמך בספריה, מול מחשב נייד (in lack of better term) ומנפנף בידיים, כשמסביבך עוד עשרות אנשים שעושים אותו הדבר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מבצעי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איזה אתר מעניין למבוגרים.

אתה מתכוון לזה, לזה או לזה?

אף אחד מהם לא תקע לי את המחשב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כל המטרה של עכבר מחשב היא להקל על פעולות האדם.

נפנוף בידיים זה פעולה פיזית קשה הרבה יותר מאשר להזיז עכבר...

זה באז מגניב, אולי ימכר בהתחלה אבל אני לא רואה את זה משתלט על עולם ההצבעה..

לאור ההצלחה של הקינקט, דווקא יש לדבר הזה פוטנציאל לא רע בכלל.

אני מניח שכמו כל טכנולוגיה - יקח לה משהו כמו 5-8 שנים להבשיל למצב אופטימאלי,

עד שהיא תהפוך ל"שקופה" למשתמש, בדיוק כמו מסכי המגע שהשתלטו לחלוטין על הטלפונים הסלולריים ועכשיו על המחשבים (לאט יותר).

אני מניח שככל שהטכנולוגיה תתפתח, היא תהפוך לרגישה יותר לתנועות קטנות, ותאפשר שליטה במחוות תנועה קצרות מאוד (תנועת אצבע, במקום יד).

ואז לא נצטרך באמת לנופף בידיים מול מסך קטן.

בברכה!

יונתן.

פורסם
לא מבצעי

תגיד, אתה ראית את הסרטון?

אני מניח שככל שהטכנולוגיה תתפתח, היא תהפוך לרגישה יותר לתנועות קטנות, ותאפשר שליטה במחוות תנועה קצרות מאוד (תנועת אצבע, במקום יד).

ואז לא נצטרך באמת לנופף בידיים מול מסך קטן.

גם אתה כנראה לא ראית את הסרטון. הוא משפיע על כל המסך באמצעות הזזת האצבע בלבד.

זה מבצעי ועוד איך, וזה ילך ויתפוס נתח גדול יותר מהחיים שלנו בשנים הבאות, ביחד עם גרסאות חדשות יותר של דברים כמו זה:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XV5V-dQW8CI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי, תוך 10 שנים לכולנו ייראה מאוד הגיוני לצפות במסכים שנמצאים בכל מקום ולהשתמש בהם באמצעות תנועות ידיים. דו"ח מיוחד עשה את זה לפני יותר מעשור. ומי שראה "מראה שחורה" (הפרק השלישי) יכול לדמיין איך זה יתנהג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אתה כנראה לא ראית את הסרטון. הוא משפיע על כל המסך באמצעות הזזת האצבע בלבד.

זה מבצעי ועוד איך, וזה ילך ויתפוס נתח גדול יותר מהחיים שלנו בשנים הבאות, ביחד עם גרסאות חדשות יותר של דברים כמו זה:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XV5V-dQW8CI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי, תוך 10 שנים לכולנו ייראה מאוד הגיוני לצפות במסכים שנמצאים בכל מקום ולהשתמש בהם באמצעות תנועות ידיים. דו"ח מיוחד עשה את זה לפני יותר מעשור. ומי שראה "מראה שחורה" (הפרק השלישי) יכול לדמיין איך זה יתנהג.

ראיתי את הסרטון,

אבל רואים שהתנועה עדיין לא לגמרי מיידית ויש דיליי קטן בין התנועה לתגובה במסך.

השלב הבא יהיה למבצע את הגירסה הנוכחית,

ובערך בגירסה 2.5-3.0 אנחנו נתחיל לראות תפקוד פונקציונאלי אמיתי, כזה שיהיה נוח גם למשתמש פשוט מן המניין.

אני לא נגעתי במוצרי טאץ' עד להגעת הגלקסי S הראשון, למרות שהם היו שם כבר כמה שנים טובות (עוד מימי נוקיה), וזה בגלל שהאמנתי שהטכנולוגיה עוד לא הייתה בשלה מספיק, ובאמת המסכים הראשונים סבלו מתחושה "מקרטעת" עד להגעת האייפון,

וגם גלקסי הראשון היה לוקה בחסר. החוויה הזורמת והמיידית הגיעה רק עם S3 (אפילו S2 קצת מקרטע לטעמי).

לדעתי גם פה תהיה אבולוציה דומה (אולי רק במושגי זמן - משך ההתפתחות יתקצר משמעותית בין גירסה לגירסה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

באנדרואיד זה קשור לדרך טכנית שהמערכת היתה כתובה עד 4.0.

אין קשר למכשיר עצמו. הרי אייפון 1 כבר הגיב חלק והוא לא קרוב טכנית אפילו לגלקסי הראשון.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...