Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך הסבר קטנטן על ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי המון בפורום שיורדים על נהגי "ליסינג" שהם נוהגים פרוע בחוסר התחשבות ברכב כגון עליה על באמפרים על מהירויות גבוהות, סל"ד גבוהה מתמשך וכו'.

מחיפוש באינטרנט הבנתי שליסינג זה בעצם "לקנות" רכב מחברה ולשלם כל חודש במשך שנתיים, ואחרי השנתיים האלה לבחור האם לשלם את הפרש המחיר על הרכב, או לשדרג לרכב אחר מהחברה שממנה "רכשתי" את הקודם בעצם ולהמשיך לשלם במשך שנתיים.

אז מה מניע אותי לקרוע את הרכב ככה? אם אני ירצה לקנות את הרכב ולשלם את ההפרש בסוף השנתיים? זה אומר שאני נשאר בעצם עם רכב גמור.

מישהו יכול להסביר לי מה ההגיון כאן?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

יש שני סוגי ליסינג - פרטי או מה שנקרא ממוני (אתה הבאת דוגמה שלו - מקדמה+תשלום חודשי+תשלום אחרון בסוף התקופה).

וליסינג תפעולי - אתה משלם רק על השימוש ברכב.

הסיפורים שאתה קורא מתייחסים לליסינג תפעולי בעיקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן. התמונה שלך לא שלמה.

החברות שנותנות רכב ליסינג לעובדים מחליפות להם למעשה את הרכב ולא משאירות אותו אצלהן (קונות) בסוף התקופה.

תחבר רכב שלא שלך פלוס רכב שלא יישאר שלך יותר משנה עד שלוש (אורך חיים ממוצע של רכב בליסינג) פלוס דלק לא על חשבונך, והתוצאה שווה שורה של קללות ציוריות במיוחד בכמה שפות.

אישית אני לא מצליח להבין את זה, כשקיבלתי רכב לנסיעה הייתי שומר עליו כמו על הפרטי שלי. לא היה לי עדיין ליסינג, אבל אני לא מצליח להבין למה לקרוע סתם את הרכב, ולמה לא להיות בן אדם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמה שזה נכון.

אני אומנם מחזיק ברכב פרטי, אבל במקום עבודתי להרבה עובדים יש רכבי חברה. מספר ההשבתות החודשי הוא פשוט מדהים.

הפסקתי להחנות את רכבי בתוך מקום העבודה כי לעובדים פשוט לא אכפת מרכבים אחרים, חונים צמוד, פותחים דלתות וכדומה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...