Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוט שי - זהירות !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לשתף את כולם בחווית הקנייה שלבסוף הייתה אי קנייה מאוטו שי למען כולם יידעו ויזהרו מהם. אגב אני מכיר אותה כחברת השכרה קטנה שנמצאת לא מעט שנים.

המפגש שלי איתם נוצר בזמן שחיפשתי באינטרנט חברות שעוסקות בליסינג פרטי. מצאתי כמה חברות והשארתי את פרטיי שיחזרו אלי. לאחר יום יצרה איתי קשר בחורה בשם ריקי והציגה את עצמה כמחברת "איגוד ליסינג" השייכת לבנק איגוד. קבעה איתי פגישה והגיעה עם עוד בחור בשם שלומי שהיה המנהל שלה ונתנו לי מספרים מדהימים על מה שהם מוכנים לתת על הרכב שלי והצעה על הרכב שרציתי לרכוש, מסוג C3 דיזל חדשה. הסבירו לי שבגלל שהם מטעם הבנק הם גם יכולים להציע ריבית נמוכה וגם לספוג אותה בתוך ההנחה הגדולה שהם מקבלים מהיבואן. יש לציין אגב שהם התעקשו שלא למסור לי בכתב את התנאים ולאחר מעשה אני מבין למה עשו זאת (כדי שלא אוכל לתבוע אותם).

אחרי שעשיתי כמה בדיקות הם באמת יצאו מאוד זולים וביקשתי לראות את ההסכם. עד שבסוף שלחו לי בדוא"ל אני רואה שהשולח הוא לא איגוד ליסינג אלא חברת אוטו שי. כשביררתי מה העניין הם התחילו להסביר שיש להם שיתוף פעולה עם הבנק ושהם בעצם חברת הליסינג של בנק איגוד.

בסופו של דבר החלטתי להתקדם איתם כי בכול זאת הם היו הכי אטרקטיביים. מאותו רגע, דממת אלחוט. לא שומעים מהם, לא עונים לי לא ריקי ולא השלומי הזה שהוא החשוב יותר מהם.בסוף לקחתי יוזמה ויצרתי קשר עם המשרד וביקשתי לדבר עם מישהו זולת שלומי. לבסוף חזר אלי הסמנכ"ל ועשה הכול כדי שאני לא יסגור אצלו. נתן לי הצעה שכול כך רחוקה ממה שאותו שלומי נתן לי. לא עזר כול מה שטענתי שהובטח לי.

שורה תחתונה: תעשו לעצמכם טובה גדולה ופשוט אל תעשו עסקים עם החברה הזאת. מי יודע מה היה קורה אם הייתי סוגר איתם את ההסכם.

נ.ב

נראה לי שהשלומי הזה בטח פחד אחרי שראה שקראתי טוב את ההסכם והוא עלול להסתבך איתי כי אני יעלה על הפרצות.

פורסם

אגיד לך את זה בצורה קצת בוטה, אבל אל תיעלב: אם אחרי שלא הסכימו לתת לך את זה בכתב, זה לא הדליק לך נורה אדומה. לאחר מכן אם גם אחרי שראית שהם שיקרו, והם לא בנק, אלא חברת ליסינג ועדיין לא נדלקה לך נורה אדומה, ופשוט המשכת איתם, אז כנראה שמגיע לך. אני מניח שאתה מעל גיל 15, כי זה בערך הגיל שלומדים בו שמתנות לא מקבלים בחינם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חבר

אני אמנם למדתי על בשרי עם דברים יותר זולים מרכב, אבל שום דבר שהוא לא "כתוב במפורשות" על הנייר - אני לא חותם. נקודה

Opel Adam S 2017

פורסם

המיקום חשוב.

נציגי בנק צריכים לשבת בבנק . חברת מימון של בנק - במשרדים . רק לשם היית צריך להסכים לבא. פגישה בבית קפה בלי הצעה מסודרת על נייר עם כותרת החברה כולל כל הפרטים לזיהוי - נגמרת הרבה כמו מכתב ניגרי.

הם מתפרנסים יפה מאחד ב....

פורסם
המיקום חשוב.

נציגי בנק צריכים לשבת בבנק . חברת מימון של בנק - במשרדים . רק לשם היית צריך להסכים לבא. פגישה בבית קפה בלי הצעה מסודרת על נייר עם כותרת החברה כולל כל הפרטים לזיהוי - נגמרת הרבה כמו מכתב ניגרי.

הם מתפרנסים יפה מאחד ב....

זה לא מדויק. יש מקרים שבהם נציג הבנק מגיע ל(דוגמה)סוכנות רכב כדי להחתים שם את הרוכש על מסמכי המימון. לרוב זה יקרה כאשר היבואן עצמו מקיים שת"פ עם הבנק ומציע עסקאות מימון ייחודיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...