Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שיש הבדלים זניחים בין פאביה לסיטיגו במהירות תאוצה מ-0 ל-100 ההבדל ביניהם רק שנייה אחת, וסיטיגו יכול להגיע ל-170 קמ"ש בשיא, כ"ס של פאביה הוא 85 לעומת סיטיגו יש 75 כ"ס ידני האם זה משמעותי? בפאביה יש מנוע 1.4MPI מיושן וכבד לעומת סיטיגו יש מנוע 1.0 חדיש ומודרני, אני לא מבין בעניין של מומנט? מישהו יכול להסביר לי.

בעוד עשרות אלפים ש"ח אפשר לרכוש את פאביה מאשר סיטיגו אבל פאביה כבר מיושנת בעוד שנה יוחלף לדגם חדש ומודרני ויישר קו לכל שאר דגמי סקודה, אז חשבתי לקחת סיטיגו יותר מודרני וחדיש לעומת פאביה מיושנת מה אתם אומרים? ללכת על סיטיגו או פאביה?

13565616192659.png

פורסם

הפאביה גדולה יותר, הן לא באותה קטגוריה ממש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אל תתייחס למחיר גבוה של פאביה כנראה שאתר לא עדכן את מחיר של פאביה כשעוד לא היה מבצע של 70000 ש"ח לפני שנה.

אני רוב נוסע בינעירוניות אני יודע שסיטיגו יכול לעשות זאת בלי בעיה עדיין מתלבט ביניהם מה לבחור?

פורסם

הפאביה נמצאת בקלאס אחד למעלה (קטגוריית סופר מיני).

היא עולה על הסיטיגו בכל פרמטר להוציא צריכת דלק. סביר להניח שגם בבטיחות למרות שקיבלה רק 4 כוכבי בטיחות לעומת ה-5 של הסיטיגו(הציון ניתן בהתאם לקטגוריה).

לגבי המנוע - אפשר לראות שמנוע ה-1.4 מייצר יותר כ"ס ושיא ההספק מתקבל ב-5000 סל"ד לעומת 6200 בסיטיגו. מדובר על נתון דיי משמעותי ואני מניח שמורגש היטב בנהיגה יומיומית.

פורסם

הייתי באותו סרט לפני כמה שבועות..

אחסוך לך, במידה ואתה מחפש רכב ידני רד מקטגוריית המיני ותעבור לסופר מיני ההבדלים במחיר זניחים היתרונות ברורים.

(סיאט איביזה חדשה ב 71000 ש"ח?)

הסיפור משתנה אלף מונים כאשר אתה רוצה להפטר מהקלאץ', מחירי הסופר מיני האוטומט קופצים ל105 אלף ש"ח ויותר..

פורסם

בבחירה כזו הייתי הולך על הפאביה.

המינוס- דגם ישן לפני חילוף,אבל פה זה גם הפלוס.

הפאביה רכב שכל מחלות הילדות ידועות וטופלו ואינן,ובאופן כללי הפאביה בסגמנט אחר של מכוניות.באותה המידה הסיטיגו דגם חדש שיצוצו לו כל מיני טאקלים קטנים או גדולים.

בנוסף לכל זה הנסיון האישי שלי עם מכוניות מיקרו הוא די שלילי כי נהגתי שנה על סיטרואן סי 1.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...