Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הסיפור עם אאודי A4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במרבית המפגשים שלי בענינים כאלו וגם אחרים, השאלה איזה אוטו יש לי כלל לא עלתה, למרבה ההפתעה. יותר מזה, גם לא זכור לי שמישהו מנציגי הצד השני הציץ לחניון או עקב אחרי כשנאלצתי לחנות ברחוב, בכדי לראות עם מי בעצם יש לו עסק. במחשבה שניה לרוב אני מגיע במונית, כך שאולי צריך לברר במשרד הרישוי. בקיצור, בלאגן.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאיזה שנתון ה-A6 שלך שהיא כל כך דלה באבזור לעומת סוזוקי סוויפט?....

ומעבר לזה, מה עם איכויות נסיעה? זהות בסוזוקי ובאודי?

ומה עם מרחב פנימי, זהה?

ובידוד רעשים, זהה?

ובטיחות, זהה?

ואיכות מערכת הסאונד, זהה?

ועבור מי שקצת חובב הגה, מספקות את אותה הנאה בנהיגה?

אותן יכולות דינמיות?

להמשיך?.....

נסעתי ונהגתי בהמון רכבים, החל מרכבים מינימליסטיים ופשוטים כמו פיאט אונו ועד הטופ של הטופ כמו פרארי ושות׳, לבוא ולהגיד שנישה מסויימת היא מיותרת זה קצת להיות מנותק מהמציאות, בטח ובטח כשמדברים על נישת מכוניות היוקרה שמאות אלפים מהם נמכרים מדי שנה.

אתה מכניס לי מילים לפה, אם אפשר לבקש שלא תעשה זאת. לא אמרתי שהיא מיותרת, וכאמור בעצמי רכשתי את ה-A6 השנייה שלי. גם לא אמרתי שהיא דלה באבזור לעומת הסוויפט.

אבל כאמור, לכל צורך או יתרון שרשמת יש פיתרון טוב יותר וזול יותר.

פורסם

לא הכנסתי מילים לפיך, אתה אמרת שמבחינת אבזור ה-A6 דומה לסוזוקי סוויפט, אני שאלתי שאלות שמטרתן להסביר לך שצריך להסתכל על דברים בצורה רחבה יותר.

אתה אומר שלכל צורך או יתרון יש פתרון טוב וזול יותר ולכן אני מבקש שתמנה רכבים שאינם רכבי יוקרה או משויכים לסגמנט הזה ונותנים תחרות לרכבים כחבילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שלומות,

מתוך סקרנות וגם מתוך רצון עז לרכישת הרכב, מה הסיפור עם האודי A4 החדשה?

הרכב חתיך, מפנק עם כל האביזרים הדרושים, עור, חימום וזיכרונות ומסך וקסנון וחבילות מנוע שונות מגיע בגרסאות טורבו ו 4/4 ממנועים של 1800 עד 3200 (אולי יש יותר ולא ראיתי) עם 120 כ״ס ועד 260 כ״ס כך שהוא מתאים להמון סוגים של דרישות.

ואני רואה שבשנתונים 08-10 וראיתי גם 11 שיש די הרבה למכירה ובק״מ מאוד נמוך.

פספסתי משהו?! כי על פניו הרכב עושה עלי רושם מדהים!

הרכב אדיר.

לא הייתי קונה רכב אחר. יש לי אאודי A4 2011 ואני מאוד מרוצה.

אבל תראה, החלפים יקרים, הטיפולים יקרים, הביטוח יקר (מאוד!), אפילו הטסט השנתי יקר מאוד (3500).

אזז אולי זאת הסיבה. לא מוצא סיבה אחרת לפחות מבחינתי...

פורסם

כמה זמן הרכב בבעלותך?

(טסט 3,5k???) מוגזם לא?!

פורסם
כמה זמן הרכב בבעלותך?

(טסט 3,5k???) מוגזם לא?!

הרכב בבעלותי כמה ימים, אמנם אבל עשיתי כבר טיפול גדול לרכב והחלפתי חלפים,

וכן 3 וחצי אלף שילמתי על הטסט. פשוט הגזמה.

פורסם
במרבית המפגשים שלי בענינים כאלו וגם אחרים, השאלה איזה אוטו יש לי כלל לא עלתה, למרבה ההפתעה. יותר מזה, גם לא זכור לי שמישהו מנציגי הצד השני הציץ לחניון או עקב אחרי כשנאלצתי לחנות ברחוב, בכדי לראות עם מי בעצם יש לו עסק. במחשבה שניה לרוב אני מגיע במונית, כך שאולי צריך לברר במשרד הרישוי. בקיצור, בלאגן.

זה תלוי תחום עיסוק. יש תחומים שבהם צריך לבוא עם "רכב נכון" כדי לקדם עסקאות. יש תחומים שלא.

אגב, בוא לא ניתמם. כולנו (או רובנו) חוטאים לפעמים בשפיטת מידת הצלחתו של אדם לפי הרכב בו הוא נוהג, למרות שברור לחלקנו שרכב הוא לא מדד לכלום.

פורסם

(טסט 3,5k???) מוגזם לא?!

התשלום בעבור הטסט קשור לקבוצת הרישוי שלה הוא משויך. האודי A4 שייכת לקבוצה 6, אם אני לא טועה ולכן סכום האגרה גבוה כ"כ.

פורסם

אני בעוד 5 חודשים מחליף את הרכב .

אני מאוד מרוצה מהלאון רק שלפני הלאון היתה לי גולף ברמת גימור הייליין שהרגישה הרבה יותר יוקרתית ומסיבית.

בזמנו הקרטריון המרכזי שלי היה כוח ויופי ולכן הלכתי על הלאון.

היום אני מחפש רכב קצת יותר יוקרתי.

אודי לא בא בחשבון בגלל שזה יותר מדי פולקסוואגן בתחפושת, אני אעדיף לרכוש גולף או ךאון שוב מאשר את האודי.

לעומת זאת מרצדס או במוו זה ליגה בפני עצמה.

פורסם

ברשותנו הייתה a4 2010 עד לפני 3 שבועות. גם דובר עליה באחת ההודעות בעמוד 2. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457996

להלן 2 הסנט שלי,

הרכב עצמו מציע כחבילה יוקרה שפחות מנקרת עיניים אבזור בשפע- חוץ מחימום מושבים וזכרונות ולעשות קפה היה פשוט הכל בגרסה שהייתה לנו ונסיעה וביצועים לא רעים.

אני מעריך שמבחינת התנהגות ויכולות דינמיות הבימר והבנץ טובות יותר. השילוב של הגיר הרציף באודי פוגם מעט בחווית הנהיגה אבל הוא פשוט מעולה בשיוט ובהתנהלות נינוחה.

תקלות שהיו הן וילון אחורי חשמלי שהתקלקל פעמיים ומנגנון חשמלי של הגבהת הכסא נוסע, שניהם תוקנו במסגרת האחריות. אגרת רישוי יקרה 4.1k נכון ליולי 12.

הוחלט למכור על מנת להתקדם הלאה בשנתון.

הרכב שייך לאמא שלי אולם לי יד השפעה רבה בנושא, אני משכתי יותר לכיוון של 320/328 החדשות אולם ביקור באולם תצוגה גילה שאין את הרכב שאנחנו רוצים במלאי (צבע לבן וחבילת התוספות) כמו כן אמא שלי העדיפה את סגנון גימור "מודרן" שדלק בכלל לא מביאים לארץ וזה די אכזב אותה.

בסופו של דבר הגיעו לקו הגמר הq3 והx1. אני העדפתי את הבימר אבל האודי פשוט הציעה חבילה טובה יותר עבורנו מבחינת שירות ומחיר, ולכן החלטתי שאני "משחרר" ועושה מה שטוב לאמא ולא משחק עם הכסף שלה בכל מיני הרפתקאות שלא נוחות לה.

סיפור קצר מהליך המכירה של הa4: הרכב פורסם במקביל פה וביד 2. אחרי שעה שהמודעה באויר התקשר בחור שהיה חם על האוטו,בוצע מומ קצר על המחיר. בטלפון הוא התחנן והשביע אותנו שנשמור לו את הרכב ושנגיד לקונים האחרים שהרכב נמכר. למחרת הוא בא לראות, נחתם זכרון דברים ודולמה מקדמה. יום אחרי בוצעה העברת בעלות. הוא אפילו לא לקח לבדיקה (חסך לעצמו 500 שקל כי הרכב היה פיקס).

כשאמרנו לו שאנחנו שוקלים בימר הוא טען בתוקף שהיו לו בעבר וש"אין כמו אודי". ועוד מדובר בבחור מהמגזר הידוע בחיבתו לתוצרת במוו. ביקשנו את האמצע של מחירון לוי יצחק ויד 2 וקיבלנו לא רחוק מזה. בכל מקרה יצאנו ב15k רווח מעל מה שהטרייד אין הציע.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
לא הייתי קונה רכב אחר. יש לי אאודי A4 2011 ואני מאוד מרוצה.

הרכב בבעלותי כמה ימים, אמנם אבל עשיתי כבר טיפול גדול לרכב והחלפתי חלפים,

וכן 3 וחצי אלף שילמתי על הטסט. פשוט הגזמה.

קצת מוקדם להביע חוות דעת, אבל מה הוחלף ברכב שהוא כמעט חדש?

הוחלט למכור על מנת להתקדם הלאה בשנתון.

למה להתקדם בשנתון?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הקדילק 2 ליטר החדש עם 270 כ"ס ,260000 ש"ח ואמינות שבסקרים אמריקאיים לא רואה גרמניות ממטר, הולך לזעזע חזק את ה-A4 וחבריו, חדשים ומשומשים.

פורסם

למה להתקדם בשנתון?

ב13 שנה האחרונות ועוד בתקופה שאבי עליו השלום הייתה להורי מדיניות של להחליף רכב כל שנתיים 3 גם כדי להתחדש וגם כדי תמיד להשאר בשנתון גבוה ורכב חדש מבלי להשקיע הרים של כסף. אולי מבחינה כלכלית יש מהלכים טובים יותר, אבל לא תמיד השכל הישר קובע ואם אפשר להרשות לעצמך בגילאי 50+ אחרי שעבדת קשה כל החיים אז מי צעיר שכמוני יבוא ויגיד לא. ה q3 היא האודי ה6 שנרכשת במדיניות הזאת. אחרי 4 a6 ו 1 a4

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ב13 שנה האחרונות ועוד בתקופה שאבי עליו השלום הייתה להורי מדיניות של להחליף רכב כל שנתיים 3 גם כדי להתחדש וגם כדי תמיד להשאר בשנתון גבוה ורכב חדש מבלי להשקיע הרים של כסף. אולי מבחינה כלכלית יש מהלכים טובים יותר, אבל לא תמיד השכל הישר קובע ואם אפשר להרשות לעצמך בגילאי 50+ אחרי שעבדת קשה כל החיים אז מי צעיר שכמוני יבוא ויגיד לא. ה q3 היא האודי ה6 שנרכשת במדיניות הזאת. אחרי 4 a6 ו 1 a4

כלכלית מדובר בהוצאה ניכרת של כסף, רק על מנת להתחדש.

אני חושב שאם אתה רוצה לעשות לאמך שירות, אתה צריך להזכיר לה שהיא מוציאה הרבה כסף על שנתיים, רק על מנת לנהוג ברכב חדש יותר, כאשר כלכלית יישתלם הרבה יותר להמשיך ולהחזיק את הרכב הקיים. אולי, אחרי שעבדה כל החיים, יש לה דברים טובים וחשובים יותר לאיכות חייה להוציא עליהם את הכסף.

כי בדבר אחד אין ספק, אלא אם אתה נהנה מאוד להתחדש גרידא (או שאמך חובבת מוטוריקה נלהבת), רכישת רכב כל שנתיים איננה התנהלות נבונה כלכלית. מבחינת השכל הישר ניתן להגדיר התנהלות כזו כבזבוז כסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אאודי מגיבים לב.מ.וו 316?

בעיתון של היום A4 בסיסית 120 כ"ס ללא סאנרוף במזומן 199 אלף שקלים.

ביצועיו של הדגם הזה מביכים עד כדי כך, שהוא גורם ל-316 להיראות נחשקת.

תנהגו, תבינו.

----------

אישית, אגב, איני מחסידי אודי, אבל A5 ספורטבק היא מכונית הרבה יותר נאה ומוצלחת מ-A4, אשר שוה "לרדת" שנתון או שניים עבורה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...