Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה מאליבבה alibaba

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין משם מנורות.

העניין שאני לא מוצא אפשרות להזמין נגיד 5 או 10. יש שם רק 100 ומעלה- 500-1000-2200 וכו.

אני תכלס צריך 2. אבל במחיר שם אין לי בעיה להזמין 5 או 10.

ראיתי שהמחיר ל1000 הוא סביב ה2.7 דולר ליחידה. = כ 10 שקלים ליחידה. אין לי בעיה להזמין כ ב100 שקל.

המחיר בEBAY הוא סביב ה30-50 דולר ליחידה (סיני) ו70-100 דולר לאוסרם / פיליפס וכו.

המחיר בארץ למנורה סינית הוא סביב ה350-340 שקל. (כ 87 דולר)

ומנורה של אוסרם / פיליפס / ג'נראל הוא החל מ650 שקל ומעלה. (165 דולר)

מדובר על מנורה HMI 575. היא 2 הברגות ואורך של 13.5 ס"מ צבע אור של 6800K זה בסדר.

יש לכם נסיון לבקש כמות קטנה יותר.

מה הם אומרים?

יש מקום אחר לנסות להזמין משם?

אגב אפשרות נוספת.

אני צריך מגוון של מנורות (15V-150W / 24V-250W / MSD 250W / HTI 150W. ועוד)

הם יעשו חבילה? כ 5 מנורות מכל סוג.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש כאלה שמוכנים למכור בכמות קטנה יותר (כמובן שהמחיר יעלה בהתאם, ולפעמים יעלה בצורה מוגזמת).

ממליץ לך לצור איתם קשר בהודעה פרטית או דרך הצ'אט של האתר.

בקשר לחבילה, הרבה מסכימים (שוב, צור איתם קשר באופן פרטי).

הזמנתי לא מעט פעמים ממוכרים שנמצאים שם. הטיפ הכי חשוב שאני יכול לתת לך זה לשלם להם באמצעות Paypal בלבד.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אתה תמיד יכול לכתוב שאתה בית עסק, שמעוניין בכמות גדולה, אבל מעוניין לקבל כמה

דגימות מכל סוג, כדי לבדוק את האיכות והמפרט.

הבעיה שהם תוקעים מחיר משלוח ומחיר לאותם פריטים בודדים, שהופך את זה ללא כדאי.

פורסם

alibaba זה אתר שמוכר בכמויות גדולות, בד"כ ליצרנים, אני בספק אם ישחררו לך 10 יחידות במחיר הזה או קרוב לזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תנסה לדבר עם היצרן, הרי גם למי שהוא שולח אלף בהתחלה הוא שולח כמה דוגמאות.

אצלי לא היתה בעיה לקבל שני מסכים למשענות ראש, למרות שה MOQ הוא 100 פשוט חיכיתי שהוא ייצר BATCH ויוסיף עוד שניים בשבילי כמו שסיכמנו.

• תוכן חדש...