Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה בדיוק אני אמור לעשות?

מה אפשר לעשות באופן חוקי כדי לפנות את הרכב מהחניה שלי?

עכשיו, אחרי שהודעת למשטרה, הם הגיעו והגשת תלונה - שום דבר, רק לחכות שבעל הרכב יגיע ויזיז את הרכב.

כניסה לרכב\ גרירה\נזק יובילו לתביעת נזיקין נגדך .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין למה להזיז רכב שלא שייך לך???אני לא הייתי נוגע ברכב שאני לא יודע למי הוא שייך, ובטח מתפוצץ אם מישהו היה נוגע בשלי...

אתה יכול לגרום לרכב נזק,אתה יכול לפגוע ברכב אחר/אדם בעזרת הרכב וגם אתה לא יודע מיהו בעל הרכב (אולי עבריין או מישהו שיתנקם בך אח"כ).אם הרכב עדיין בחניה,תמתין עד שיעזוב ותחנה חבל לחפש צרות מיותרות.

האם נבדק אם הרכב גנוב?

בכל מקרה תעדכן איך נגמר.

שבת שלום

פורסם

הייתי במצב דומה לשלך, לקחתי ג'ק על גלגלים הרמתי גבוהה מאחור באמצע כך ששתי הגלגלים היו באויר ואז סיבבתי את הרכב שחסם אותי ככה שאני אוכל לצאת, במצב שלך כנראה תצתרך 2 ג'קים, אחד באמצע מקדימה ואחד באמצע מאחור, במקרה שלי זה היה פג'ארו קינג שזה בערך אותו רעיון

כשהרכב על 2 ג'קים והגלגלים באויר אפשר לגרור אותו בלי הרבה מאמץ לדעתי תצתרך אותך ועוד איזה 2 חברים, או אם יש מקום לגרור עם האוטו שלך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אני לא מבין למה להזיז רכב שלא שייך לך???אני לא הייתי נוגע ברכב שאני לא יודע למי הוא שייך, ובטח מתפוצץ אם מישהו היה נוגע בשלי...

אתה יכול לגרום לרכב נזק,אתה יכול לפגוע ברכב אחר/אדם בעזרת הרכב וגם אתה לא יודע מיהו בעל הרכב (אולי עבריין או מישהו שיתנקם בך אח"כ).אם הרכב עדיין בחניה,תמתין עד שיעזוב ותחנה חבל לחפש צרות מיותרות.

האם נבדק אם הרכב גנוב?

בכל מקרה תעדכן איך נגמר.

שבת שלום

הרכב לא גנוב ובעלת הרכב גרה ברחוב שלי

פורסם
הייתי במצב דומה לשלך, לקחתי ג'ק על גלגלים הרמתי גבוהה מאחור באמצע כך ששתי הגלגלים היו באויר ואז סיבבתי את הרכב שחסם אותי ככה שאני אוכל לצאת, במצב שלך כנראה תצתרך 2 ג'קים, אחד באמצע מקדימה ואחד באמצע מאחור, במקרה שלי זה היה פג'ארו קינג שזה בערך אותו רעיון

כשהרכב על 2 ג'קים והגלגלים באויר אפשר לגרור אותו בלי הרבה מאמץ לדעתי תצתרך אותך ועוד איזה 2 חברים, או אם יש מקום לגרור עם האוטו שלך

ואם יחליק לו הג'ק?:?

פורסם

לא לחסום!

חברים, פותח השרשור הוא כנראה אדם שומר חוק, לכן הזמין משטרה והגיש תלונה (ולא גרר\הזיז\חסם\חתך צמיגים).

אל תתנו לו הצעות שיסבכו אותו במשהו שהוא בטוח לא רוצה להסתבך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כתבת שבעלת הרכב גרה בשכנותך. גש לבית ונסה לאתר אותה. אתה יכול להשאיר לה הודעה על הדלת לפנות את רכבה מיידית.

מבחינה חוקית אין הרבה מה לעשות בשלב זה. לא לבצע כל פעולה אלימה ובלתי חוקית אשר יכולה לגרום להדרדרות האירוע.

אם מדובר בחנייה פרטית הרשומה על שמך בטאבו והשכנה עושה זאת שנית ובידיעה שמדובר בחנייה פרטית אני מניח שאפשר להאשימה בסעיף "הסגת גבול".

פורסם

לי קרה מקרה די דומה, רק שאצלנו זאת חניה פרטית בחוץ.

הבית ליד אצטדיון טדי בירושלים ובכל משחק מגיע הזבל התורן שחייב לחסום את החניה הפרטית.

התארגנו 15 חברה (לא קשה כשכולם מתארחים בשבת אצל ההורים) והלנדקרוזר מצא את עצמו לפתע עם 2 גלגלים על המדרכה ו2 על הכביש ראשי.

כמובן שאחרי זה גם הוזמנה משטרה לרכב החוסם את הכביש.

קרה עוד פעם וכנראה שהערסים האוהדים הבינו ששם לא כדאי לחנות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תתחיל בסתם סכסוך עם שכנים, אתה יודע של מי הרכב אז נסה לשאול את אחד השכנים אם יש לו את הטלפון שלה או של מישהו מהמשפחה שלה וצור איתה קשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כתבת שבעלת הרכב גרה בשכנותך. גש לבית ונסה לאתר אותה. אתה יכול להשאיר לה הודעה על הדלת לפנות את רכבה מיידית.

מבחינה חוקית אין הרבה מה לעשות בשלב זה. לא לבצע כל פעולה אלימה ובלתי חוקית אשר יכולה לגרום להדרדרות האירוע.

אם מדובר בחנייה פרטית הרשומה על שמך בטאבו והשכנה עושה זאת שנית ובידיעה שמדובר בחנייה פרטית אני מניח שאפשר להאשימה בסעיף "הסגת גבול".

השוטרים אמרו שהיא תקבל זימון לבירור וקנס בגלל "הסגת גבול".

הם גם אמרו שהם לא יכולים לעשות הרבה ובגלל זה הם יעבירו את זה למשטרת תנועה.

פורסם
אל תתחיל בסתם סכסוך עם שכנים, אתה יודע של מי הרכב אז נסה לשאול את אחד השכנים אם יש לו את הטלפון שלה או של מישהו מהמשפחה שלה וצור איתה קשר.

בדיוק את זה השוטרים עשו בלי הרבה הצלחה

פורסם
השוטרים אמרו שהיא תקבל זימון לבירור וקנס בגלל "הסגת גבול".

הם גם אמרו שהם לא יכולים לעשות הרבה ובגלל זה הם יעבירו את זה למשטרת תנועה.

מעולה, ואתה תמתין בסבלנות, ואחרי שהיא תקבל את הזימון היא תדע לא לעשות זאת שוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...