Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תתחיל בסתם סכסוך עם שכנים, אתה יודע של מי הרכב אז נסה לשאול את אחד השכנים אם יש לו את הטלפון שלה או של מישהו מהמשפחה שלה וצור איתה קשר.

אתה יודע מה מעציב? שאם זה באמת אחד השכנים או אורח שלהם למה הם לא דאגו למצוא חנייה אחרת? אם הם באמת שכנים טובים ורוצים לשמור על יחסי שכנות טובה אז למה לתפוס לבן אדם את החנייה שלו בכלל? זה כמו לשים שקית זבל ליד דלת של מישהו אחר. חוסר התחשבות וחוסר כבוד לאחרים. אבל מה לעשות, הישראלים ידועים בזה. לי קרה מקרה שלא רק שתפסו לי את החנייה אלא הבן בליעל, ימח שמו נתן בעיטה למראה שלי ותלש אותה מהמקום. למה? כי הוא תפס לי את החנייה ואני חניתי מאחוריו בכזו צורה שלא הפרעתי לו לצאת. כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לעזוב את החנייה בלי שום בעייה אבל למרות החוצפה שלו הוא החליט להשאיר לי "מזכרת".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא מכיר הרבה מקומות עם חנייה פרטית/מסומנת שחוסמים את העבריין שיבין את הרמז..

תשאל קודם אם מישהו מכיר למי שייך האוטו, אם זה לא עוזר והמשטרה לא עוזרת אני אומר תחסום, זו חנייה שלך וככה תוכל להתעמת עם מי שחסם ולהבהיר לו שזו פעם אחרונה.

פורסם

אדוני, אין מה להתעמת, זה לא יעזור לאף אחד. חבל על הזמן ומאוד חבל על העצבים. אם פותח השירשור לא מתכוון ללכת עם זה הלאה אז שום עימות לא ייתן לו כלום רק כל מיני קללות ולחץ דם. אם זוהי חנייה פרטית ורשומה בטאבו פותח השירשור יכול לחסום אותו ואז שבעל המכונית ירצה לצאת הוא יאלץ להזמין משטרה. וכשזו תגיע ותקרא לפותח השירשור להזיז את הרכב אז הוא יוכל לבקש מהמשטרה לטפל בנושא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני יכול לעשות לרכב שלה כול דבר, הבעיה היא שגם היא/הוא/הם יכולים לעשות לרכב שלי כול דבר.

ואז בטוח המשטרה לא תעזור.

אני אחכה עד מחר ( אין לי כוח לריב עם המטומטמת הזאות) אם גם מחר הרכב שלה יעמוד אני אתחיל לחסום.

מוזר מאוד שאין לי את הזכות לעשות מה שאני רוצה עם חפצים/מכוניות בשטח פרטי שלי.

ואם היא הייתה מחליטה להעביר את הארון שלה לדירה שלי, גם אין לי את הזכות לזרוק אותו מהחלון?

פורסם

ראיתי באיזשהו חניון משותף שמישהו התקין כמו מיני מעצור כזה שאפשר להעלות אותו כשלא נמצאים בחנייה, זה מונע מכל אדם אחר לחסום אותך.

אחרי שתסדר את העניין עם הסתומה, תתקין אחד כזה ויהיה לך שקט שאף אחד אחר לא יחשוב להחנות שם שוב.

פורסם

הסיפור הגיע סוף סוף לסיום, המטומטמת ענתה בבוקר לטלפון ואמרה שהיא תבקש מבעלה שיזיז את הרכב, ורק עכשיו החוצפן הזה בא והזיז את הרכב לחניה אחרת.

היא דיברה איתי כאילו שזה נורמאלי לחלוטין ואפילו אחרי שאמרתי לה שהגשתי תלונה במשטרה היא אמרה "נו אז מה?"

פורסם
האם החנייה רשומה בטאבו?

האם כתוב על החנייה שהיא פרטית?

החניה רשומה בטאבו, וכמו על כול החניות בבניין גם על החניה שלי כתובה מספר הדירה ומספר הבית.

אולי באמת צריך להוסיף שלט חניה פרטית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה יודע מה מעציב? שאם זה באמת אחד השכנים או אורח שלהם למה הם לא דאגו למצוא חנייה אחרת? אם הם באמת שכנים טובים ורוצים לשמור על יחסי שכנות טובה אז למה לתפוס לבן אדם את החנייה שלו בכלל? זה כמו לשים שקית זבל ליד דלת של מישהו אחר. חוסר התחשבות וחוסר כבוד לאחרים. אבל מה לעשות, הישראלים ידועים בזה. לי קרה מקרה שלא רק שתפסו לי את החנייה אלא הבן בליעל, ימח שמו נתן בעיטה למראה שלי ותלש אותה מהמקום. למה? כי הוא תפס לי את החנייה ואני חניתי מאחוריו בכזו צורה שלא הפרעתי לו לצאת. כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לעזוב את החנייה בלי שום בעייה אבל למרות החוצפה שלו הוא החליט להשאיר לי "מזכרת".

אתה צודק אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמדובר באנשים נורמטיביים שהתבלבלו ולא שמו לב, כשאתה לא יודע במי מדובר. אם ידוע לך שמדובר בשמוק וזו לא הפעם הראשונה אז זה משהו אחר. בשני המקרים אסור לך לעשות כלום לפי החוק וגם החוק לא יעשה כלום...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סעיף 18 לחוק המקרקעין:

המחזיק במקרקעין כדין רשאי להשתמש בכוח במידה סבירה כדי למנוע הסגת גבולו או שלילת שליטתו בהם שלא כדין.

תפס אדם את המקרקעין שלא כדין רשאי המחזיקבהם כדין, תוך שלושים ימים מיום התפיסה, להשתמש בכוח במידה סבירה כדי להוציאו מהם

עריכה: לא מהווה ייעוץ משפטי, רק ציטוט של החוק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
החניה רשומה בטאבו, וכמו על כול החניות בבניין גם על החניה שלי כתובה מספר הדירה ומספר הבית.

אולי באמת צריך להוסיף שלט חניה פרטית.

זה רצוי בהחלט וימנע אי הבנות. אפשר לשים שלט משותף בכניסה לחניון "חניה לדיירי הבית בלבד"

כמובן שאם אותו רכב יחנה שנית במקום החנייה שלך - זו כבר הסגת גבול ברורה.

פורסם
סעיף 18 לחוק המקרקעין:

המחזיק במקרקעין כדין רשאי להשתמש בכוח במידה סבירה כדי למנוע הסגת גבולו או שלילת שליטתו בהם שלא כדין.

תפס אדם את המקרקעין שלא כדין רשאי המחזיקבהם כדין, תוך שלושים ימים מיום התפיסה, להשתמש בכוח במידה סבירה כדי להוציאו מהם

עריכה: לא מהווה ייעוץ משפטי, רק ציטוט של החוק.

"במידה סבירה" החוק מעורפל בכוונה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היה לי מקרה דומה. הזמנתי משטרה, לאחר ניסיון לאתר את הבעלים, ובדיקת כל הפרטים - הוזמן גרר משטרתי שהגיע כעבור חצי שעה והזיז את הרכב החוסם. עלות הגר כמובן ,חלה על העבריין החוסם.

אולי בגלל שמדובר בחניון תת קרקעי אז בלתי אפשרי לגרור...

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...