Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה לי מקרה דומה. הזמנתי משטרה, לאחר ניסיון לאתר את הבעלים, ובדיקת כל הפרטים - הוזמן גרר משטרתי שהגיע כעבור חצי שעה והזיז את הרכב החוסם. עלות הגר כמובן ,חלה על העבריין החוסם.

אולי בגלל שמדובר בחניון תת קרקעי אז בלתי אפשרי לגרור...

אני הצעתי להם את זה, בתגובה הם אמרו לי שאם הם היו גוררים את כול המכוניות שחוסמות או תופסות חניות, לא היה נשאר כסף לשום דבר אחר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סעיף 18 לחוק המקרקעין:

המחזיק במקרקעין כדין רשאי להשתמש בכוח במידה סבירה כדי למנוע הסגת גבולו או שלילת שליטתו בהם שלא כדין.

תפס אדם את המקרקעין שלא כדין רשאי המחזיקבהם כדין, תוך שלושים ימים מיום התפיסה, להשתמש בכוח במידה סבירה כדי להוציאו מהם

עריכה: לא מהווה ייעוץ משפטי, רק ציטוט של החוק.

אז לפי החוק, מותר היה לי להיכנס לרכב ולדחוף אותו מהחניה רק אחרי שלושים ימים?

פורסם

אכן, יש לך 30 יום לעמוד על שלך. אחרי זה רק ברשות בימ"ש.

השאלה מה מותר לך לעשות קצת יותר מורכבת, וקשורה גם לשאלה מקדמית האם תפיסת המקום מלכתחילה היתה מותרת לו.

אני יודע שלו היה מדובר בחניה שלי, כנראה הייתי מזיז את הרכב למקום אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני הצעתי להם את זה, בתגובה הם אמרו לי שאם הם היו גוררים את כול המכוניות שחוסמות או תופסות חניות, לא היה נשאר כסף לשום דבר אחר.

כפי שציינתי, כל הוצאות הגרירה הן על חשבון העבריין.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני מכיר מישהו שמילא שישיית בקבוקי מים לתוך מיכל דלק של רכב שחסם לו את החניה הפרטית.

תכל'ס? נקמה אולטימטיבית אני מאמין. לא משאיר נזק שנראה, אבל הנזק לשמוק יגיע ובענק, ולך תוכיח שמישהו עשה לך את זה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חסמו לי חניה בבית פרטי. חנו על הכביש וחסמו את הכניסה לחניה.

השארנו פתק. ולמחרת לא התיחסו. הרכב נשאר במקום.

בצהריים הגעתי עם ג'ק עגלה. הרכב הורם. והונח על 4 משטחים של עץ עם 4 גלגלים בכל אחד.

והוזז על ידי 3 חברים למקום שבלי הגלגלים לצד אי אפשר לצאת מבלי לדפוק את הרכב. או לעשות לפחות 1000 קדימה אחורה.

(בין עמוד חשמל ומכולת אשפה שהוזזה בצורה זהה למקום הזה.)

למחרת מגיע הילד כפות לבית וצועק. מה זה. מי נגע ברכב שלו. ולמה הוא שם.

התשובה היתה מקל של מעדר ביד. ותעוף מפה לפני שתפגשו ביחד.

אתה חוסם חניה פרטית. יומיים. ועוד בא בטענות. ובמידה ואני רואה סימן על אחד מהרכבים ליד הבית.

שורפים לך את הרכב. מקווה שאני מספיק ברור.

הסתבר מאוחר יותר שזה היה החבר של הילדה של השכנים.

אבל ראיתי את הרכב שלו שנה חובה באיזור אבל לא קרוב לבית שלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...