Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב השתגעתי כבר , קיבלתי בשעה טובה את המצלמה הזאת

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310361071483

{ F500L HD Full 11920*1080P }

אני פשוט לא מצליח להתקין אותה {ברכב על השמשה } כמו שצריך בלי שבמחשב יראו תמונה הפוכה

למישהו יש את המצלמה הזאת במיקרה יכול לעזור לי קצת ???

תודה

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=ISRsEHwPaz8&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמה עבירות בצילום אחד ושל רכב אחד.

ועזבו את 2-3 המכוניות בתחילת הסרטון ש"גנבו" את הרמזור. גם אותם צריך לתלות. אבל מה קורה עם האיביזה הזאת?

גם אדום מללללאאאא. אני מדבר על 1-2 שניות אחרי שהתחלף לאדום- משייט לו בנינוחות וערסיות מופתית, ועל הז*ן שלו העולם.

אחרי זה הוא מצפצף למכוניות, נצמד, מנסה לעקוף בכל מקום, מנסה לעקוף על מעבר חציה, לא שומר מרחק. כלום. בערך כל העבירות האפשריות.

העליתי את הסרטון הזה גם לדף של המשטרה בפייסבוק. נקווה שזה יעזור איכשהו. למרות שלא נראה לי. בינתיים, לפחות תהנו מהסרטון.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
כבקשתך! :lol: ד"א אם יש בעיה כלשהי עם החתימה אתה מוזמן לשלוח ה"פ והציטוט יוסר.

אם הייתה לי בעייה, הייתי נותן לך את השורה השנייה במתנה ככה? :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה אוטובוס עם 55 חניכים שלי...

מזל שזה לא נגמר באסון. בכל מקרה הוא אמור לחטוף צילום מהגאטסו שממוקמת לה משמאל שם, לא?

האם עשיתי משהו לא תקין כדי לקבל את ההצעקות והתנועות הללו?

לא ממש... סתם חוליגן שנדחף בכח.

פורסם
מזל שזה לא נגמר באסון. בכל מקרה הוא אמור לחטוף צילום מהגאטסו שממוקמת לה משמאל שם, לא?

כנראה הוא קיבל.

הוא חפר לי במשך שלושה שבועות אחר כך על זה ועל איך שהמשטרה זונות שלא מבינים שבן אדם צריך להתפרנס.

את הדעה שלי הוא שמע בסוף הטיול, כשידעתי שאני לא צריך לעבוד איתו יותר.

פורסם

הגאטסו הזאת אמורה להיות פעילה. למישהו ידוע אם היא מצלמת גם מהירות?

המכוניות הראשונות בטור ממול (שפונות שמאלה) התחילו כבר לנסוע.

זה באמת חוסר אחריות משווע מצד נהג האוטובוס. לא מצאתי תירוצים (הוא לא מול השמש או משהו שיפריע לו לראות את הרמזור. הדבר היחיד שמאפיין את הרמזור הזה הוא שבכוון ממנו הגיע האוטובוס במיוחד בנתיב הימני (בטח הגיע מבגין) לא רואים את הרמזור מרחוק, בגלל הסיבוב, וכן אפשר בקלות לצבור שם מהירות - יופי של שיפוע יש לירידה הזאת (מה גם שאחריה מגיעה יופי של עליה).

בכל מקרה לדעתי הפורד שמגיעה מכוון רמת שלמה היתה צריכה להבחין באוטובוס השועט לעברה, במיוחד שמדובר ברמזור ימינה בלבד (בעייתי) ולא לצאת אוטומטית.

פורסם

עבר באדום: אני משוכנע שזה לא היה במתכוון (המכוניות 200 מטר לפניו עברו בירוק, ביתר הנתיבים מכוניות חיכו לירוק שלהם, והוא בטח לא הסתכל על האור ברמזור, אז חשב שהאור אצלו עדיין ירוק. אולי בדיוק העביר כרטיס זיכרון במערכת שמע, אולי בדיוק דיבר עם פרנקוס על עבירות תנועה הזויות בכרמיאל. לאלוהים הפתרונים!

משטרה זונות: אדם שנוסע פעם בשבוע ואדם שנמצא כל היום על הכביש צוברים נקודות לפי אותו סרגל, זו הפרשנות שלי ל"לא נותנים להתפרנס". ואני מוסיף שנהג מקצועי צריך להיות יותר מקצועי מנהג מזדמן, ולעבור פחות עברות, אם בכלל.

עצר אחרי הצומת: כדי לא להכנס בפורד שנסע בירוק ולא הבחין באוטובוס שעבר באדום מלא ועמד להכנס בו.

פורסם
עוד לא הבנתי למה הוא עבר באדום, מה קשורה המשטרה לזה? ולמה הוא עצר אחרי הצומת. אשמח להבהרה.

כי הוא ערס שלא חושב שהוא עשה טעות אלא שכולם דופקים אותו, גם אם הוא לא בסדר

אולי בדיוק דיבר עם פרנקוס על עבירות תנועה הזויות בכרמיאל.מדויק מאוד! לאלוהים הפתרונים! לא, דווקא נראה שלך הפתרונים.

משטרה זונות: אדם שנוסע פעם בשבוע ואדם שנמצא כל היום על הכביש צוברים נקודות לפי אותו סרגל, זו הפרשנות שלי ל"לא נותנים להתפרנס". ואני מוסיף שנהג מקצועי צריך להיות יותר מקצועי מנהג מזדמן, ולעבור פחות עברות, אם בכלל.

נכון

עצר אחרי הצומת: כדי לא להכנס בפורד שנסע בירוק ולא הבחין באוטובוס שעבר באדום מלא ועמד להכנס בו.

הוא היה ממש בשוק. לא שם לב שהוא עובר באדום עד שאמרתי לו "יש לך אדום!"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...