Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עכשיו ראיתי את הסרטון על מסך המחשב, לא הטלפון. כמובן שהתמונה יותר ברורה.

הזמן מהחלפת הרמזור לירוק עד המגע בין הרכבים 1.6 שניות.

הצפירה מופיעה בערך 0.1-0.2 שניות לפני המגע בין הרכבים, אני מניח שמדובר על לחיצה על הצופר שמפעילה את הצליל ממערכת הכריזה. בהחלט מאוחר מכדי למנוע את התאונה, אבל נראה סביר במגבלות זמן התגובה של נהג הטנדר. עדיין תוהה מדוע לא צפר בכניסה לצומת ולא המתין עד שראה את הקטנוע.

לא רואים אורות חרום מגשר האורות (?) או מהגריל או מכל מקום אחר.

מה שמפריע לי הוא שהקטנוע נכנס לצומת במהירות גבוהה בעוד ששאר הרכבים ממתינים. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, sperial כתב:

שניהם טעו. התוצאה עגומה

(לפני כשבועיים, אני בצומת X מרומזרת, ראשון ברמזור. כשהרמזור שלי מתחלף לירוק, חוצה אותי אופנוע משמאל שקצה נפשו בהמתנה והחליט לקצר תהליכים. אם הייתי נותן גז ברגע שהרמזור שלי התחלף לירוק, לא הייתי אשם אבל הייתי פוגע בו)

פורסם

אני האחרון שיסנגר על הוולטרים (לא מזמין אצלם וחושב שאת רובם צריך להוריד מהכביש)

אבל...

אין שום הצדקה לטנדר של מג"ב לעבור ככה באדום.

כשרכבי בטחון וחירום נכנסים באדום לצומת הם עושים את זה בדחילו ורחימו

כי הם מאומנים בזה ויש להם כללים נוקשים לפעולה כזו.

המג"בניק 'גנב' את האדום כי... יש לו מספר מ' / כי זה כבר דבר מקובל ונפוץ / כי "אני ואפסי..."

כרוכב אני מטבע הדברים נמצא ראשון ברמזור כשיש אדום,

ו'גניבה' של אור אדום היא כבר בגדר נורמה, גם אצל נהגים נורמטיביים כביכול

ואני חווה את זה כמעט בכל רמזור. כולל אוטובוסים, הורים עם ילדים ברכב וכמובן רוכבים בעיקר על קטנועים.

נכון, אם הרוכב היה קצת יותר מיומן, אולי הוא היה קולט את הסיטואציה, אבל קשה לשפוט.

לא ניתן להעריך את המהירות שלו לפי הסרטון, 

אבל אין שם מהירות מופרזת בעליל כמו בסרטון עם האופנוע מלפני שבוע.

בסה"כ הוא ראה ירוק מולו ופשוט המשיך בנסיעה לתוך הצומת.

האחריות המלאה לדעתי היא על נהג הטנדר, שגם אם הייתה לו הצדקה לחצות באדום,

היה צריך לצפות דבר כזה, ולהתאים את המהירות והערנות שלו למצב.

• אהבתי 3
פורסם

מדהים הסדר עדיפויות של הרוכב שהסריט

קודם הולך לצעוק על הנהג אח''כ הולך לבדוק מה קורה עם הפצוע

*** נמחקה התבטאות שאינה ראויה ***

פורסם

בתגובה הראשונה שלי אחרי פרסום הסרטון כתבתי שנהג הטנדר אשם, ושהאופנוען אידיוט. אני לא משנה את דעתי.

מה שחסר כאן - ולא ייוודע אלא אם הסרטון יגיע לכותרות של אתרי החדשות הגדולים - הוא האם נהג הטנדר ביצע כאן עבירה לשמה או שהיה בנסיעה מבצעית. העדר אורות אזהרה וסירנה בכניסה לצומת תומכים באפשרות הראשונה, אבל צריך להמתין עד שייודעו תוצאות חקירה.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

עכשיו ראיתי את הסרטון על מסך המחשב, לא הטלפון. כמובן שהתמונה יותר ברורה.

הזמן מהחלפת הרמזור לירוק עד המגע בין הרכבים 1.6 שניות.

הצפירה מופיעה בערך 0.1-0.2 שניות לפני המגע בין הרכבים, אני מניח שמדובר על לחיצה על הצופר שמפעילה את הצליל ממערכת הכריזה. בהחלט מאוחר מכדי למנוע את התאונה, אבל נראה סביר במגבלות זמן התגובה של נהג הטנדר. עדיין תוהה מדוע לא צפר בכניסה לצומת ולא המתין עד שראה את הקטנוע.

לא רואים אורות חרום מגשר האורות (?) או מהגריל או מכל מקום אחר.

הוא צפר בכניסה לצומת, הסרטון מתחיל יחסית מאוחר כשהוא כבר על סף הכניסה אבל אם תגביר תשמע את הצפצפה הידנית (לא יודע איך לקרוא לזה) של הסירנה מופעלת תוך כדי שהוא מתקרב לפניה.

לא יודע עד כמה זה קביל בלי אורות וסירנה....

• רעיון טוב! 1
פורסם

זו הסירנה. אבל אני תוהה למה אין אורות.

לגבי הצפירה בכניסה לצומת - יתכן שיש משהו קלוש שאני לא בטוח ששמעתי. בכל זאת, אוזניים של זקן.

אני מניח שלשוטר יש מצלמת דרך ויש הקלטות במצלמה ובמוקד, אם מישהו ירצה לחקור לא יהיה קושי לחלץ את המידע. אבל הסיפור לא יפורסם לציבור.

פורסם

רמזור ירוק נותן זכות קדימה. זה לא מספיק.

אם הצומת אינה פנויה אסור להכנס אליה.

.........

לא בדק אם הצומת פנויה, אולי לא שמע את הצופר, ולא התייחס לשאר הרכבים שנותרו עומדים במקום.

אז אי אפשר לפטור אותו מאשמה, אבל עיקר האשמה מוטלת על נהג

הטנדר.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

השוטר עשה טעות מטומטמת. גם אם הוא בנהיגה מבצעית היה צריך לעצור ולהיכנס עם צ’קלקות.

איך לימד אותי המורה? אור ירוק הוא הכי מסוכן.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

@sperial צודק ב-100%.

רכב הביטחון אשם והקטנוען מטומטם.
רכבתי כמה שנים על אופנוע והכלל הכי חשוב: החיים שלך בידייך.

רוכב אופנוע עם רמת שכל בסיסית, בחיים לא ייכנס לצומת כשהוא לא רואה אותה (וגם אז אתה עלול להיפגע).

רק חבל שגם נהגי מכוניות לא נשמעים לכלל הזה וחושבים שהם בלתי מנוצחים עם קצת מתכת מסביבם.

חוק דארווין בפעולה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אין ספק שנהג המשאית צריך לקבל ענישה חמורה מאוד אבל אני לא מצליח להבין למה רוכבי האופנוע כל כך רותחים על רוכבי האופניים, הם לא אלה שביצעו עקיפה בקו הפרדה רצוף, והם לא אלה שטסים ב120 קמ"ש תוך כדי זגזוג בכביש דו-סטרי עם שדה ראיה מוגבל ללא שוליים...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4
פורסם

כל המצולמים צריכים לחטוף.

נהג המשאית חסר הסבלנות (אם כי בהחלט יש לו קושי לעצור בעליה).

האופנוענים שמיהרו והתעלמו מקו ההפרדה (בסרטון השני)

רוכבי האופניים שרכבו כדבוקה ולא בטור.

והייתי מוסיף גם את מארגן הרכיבה שלא הוסיף רכבי ליווי ואת המהנדס שלא התקין תמרורי הגבלתֶכניסה לכביש (משקל, אופניים או כל מה שנדרש).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...