Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הקטע עם הילד... השבוע קרה לי אישה שעברה עם עגלה וילדה, פשוט התפרצה למעבר חצייה כשאוטו אחר חונה באדום לבן ומסתיר חצי מהמעבר. לא חשבה שלא רואים אותה, ולא הפריע לה להתפרץ למעבר ועוד לעשות לי תנועה עם היד. מאחל לה כל מיני איחולים. חבל שהאוטו חדש וללא מצלמה עדיין אז אין לי סרטון.
במקום, תהנו מזה:
https://fb.watch/lufUt9Co3J/

עריכה אחרונה על ידי yossi_s1
  • אהבתי 3
פורסם

כאשר אתה מתקרב למעבר חצייה ששדה הראיה חסום בו, עליך להאיט את מהירותך על מנת שלא יפתיעו אותך. יכול להיות שהיא לא חשבה שלא רואים אותך, אחריותך כנהג לחשוב שבמעבר חצייה עוברים הולכי רגל ויש לתת להם זכות קדימה.

תלמד מזה לקח, כדישבפעם הבאה לא יעשו לך תנועות מגונות, תחזור בך ממה שאחלת לה.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתה צודק, אני מודע לזה, ועובדה, לא קרה כלום, בלמתי הרבה לפני המעבר וגם בלימה אוטונומית לא הופעלה. אבל במקום שאני אשלם בבלימת חירום אולי הולך הרגל יבצע את החובה המעטה שמוטלת עליו, להסתכל על התנועה בכביש, לחצות כשבטוח וכשהבנת שהנהג שמגיע ראה אותך ונותן לך לעבור?! זכות קדימה לא לוקחים, מקבלים.

בנוסף, כדי לא להאריך את הסיפור יותר מדי, לא סיפרתי ש20 מטר לפני המעבר חציה הייתה עוד נהגת שחיפשה משהו ותוך כדי החיפוש נסעה על 5 קמש כשהיא חוסמת את הנתיב היחיד לתנועה למרות שיש לה המון מקום בצד כדי לא לחסום. זה הוסיף להסחת הדעת. בקיצור, גם כשאתה נהג רגוע וסביר אתה נמצא במלחמה, על זה אני מלין.

עריכה אחרונה על ידי yossi_s1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בקטע הרשון אין לי יותר מדי תלונות לנהג היונדאי. רוכבת הקורקינט צריכה לקבל שלילת רישיון נהיגה לשנתיים (אבל במקום זה תקבל זכויות חניה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

בקטע הרשון אין לי יותר מדי תלונות לנהג היונדאי. רוכבת הקורקינט צריכה לקבל שלילת רישיון נהיגה לשנתיים (אבל במקום זה תקבל זכויות חניה).

לנהג של ההיונדאי בכלל אין תלונות. הוא נתקע לרוכבת הקורקינט בדיוק כמוני

פורסם

זאת המציאות שלנו, תסתכלו לה בעיניים.

• אהבתי 2
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 5

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...