Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לא נראה שעצרת וניסית לאתר את הבעלים. בעלים אחראי משאיר תג שם-טלפון על הקולר, ובעלים נורמלי בעת החיסון הראשון לכלבת משתיל שבב תת עורי שעוזר לאיתור הבעלים (זה בחוק). כמובן שצריך למנוע מהכלב אפשרות לברוח, אבל לפעמים כלבים בורחים בכל זאת.

יש קבוצת מתדנבים שסורקים שבבים, ומאגר הטלפונים פתוח לציבור. כל ווטרינר יעשה את זה ללא תשלום.

אני ממש ממש לא רושם את זה כתלונה מתריסה, אלא כהערה לפעמים הבאות ולקוראים הנוספים.

פורסם

קשה מאוד לראות מהצילום, אבל נראה שמדובר ברועה גרמני. בכל אופן די קל להבחין אם כלב הוא משוטט (בעקרון כלבים לא אמורים לשוטט, הם לא חיות בר) ואז יש לפנות לרשויות, או כלב שקשור לבעלים ודריסה שלו תגרום צער רב לשניהם.

כנראה שאנחנו חיים בסרט אחר, מה גם שבחרת את הכותרת "הסרט שלי". :-D

פורסם (נערך)

נו, בשביל המקרים הללו התקנתי את המצלמה:

אחותי נסעה לה עם הפאביה (לבדה) כשפתאום מישהו עם מאזדה 3 יצא מהחניה, לא נתן זכות קדימה ופשוט נכנס בה.

נזקים לדלת קדמית ימין, דלת אחורית ימין, כנף אחורית ימין, פגוש אחורי, חישוק אחורי ימין, פסי קישוט של שתי הדלתות ובקיצור נזק גדול.

בוידאו רואים איך הוא פשוט יוצא מהחניה במהירות שלא תבייש נהג מרוצים בלי לתת זכות קדימה. בינתיים לא אעלה את הסרטון היות ואיני רוצה לחשוף את ההוכחות המשפטיות שלי (הנהג לא מודה), אך כשאסיים איתו כמובן שאעלה (שומעים פיצוץ גדול ברגע הפגיעה).

ניתן לראות את הרכב שלו (מאזדה 3) בולט מעט החוצה משמאל מעט רחוק. הפולו לא קשורה, היא הזעיקה אותי והגעתי אח"כ עם הרכב הזה.

תרבות נהיגה ישראלית...

תמונה1 002.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
נו, בשביל המקרים הללו התקנתי את המצלמה:

בוידאו רואים איך הוא פשוט יוצא מהחניה במהירות שלא תבייש נהג מרוצים בלי לתת זכות קדימה. בינתיים לא אעלה את הסרטון היות ואיני רוצה לחשוף את ההוכחות המשפטיות שלי (הנהג לא מודה), אך כשאסיים איתו כמובן שאעלה (שומעים פיצוץ גדול ברגע הפגיעה).

תרבות נהיגה ישראלית...

זה נשמע כמו:

היה לי לילה סוער עם שרון סטון. הקלטתי את הכל במצלמת וידאו אבל אני לא יכול לשתף אתכם בסרטון, אז במקום זה הנה תצלום של המצלמה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...