Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה! :)

מיקרוסופט עם הWIZARDS שלהם... ניסיתי להוריד והוא נתן אופציה רק לאלבום תמונות, מסתבר שהMOVIE MAKER הוא חלק ממנו...

עריכה: אנסה גם את CAMTASIA

באווירת החדשות והסרטונים מהימים האחרונים,

טויוטה(?) עוברת בצהוב, אחר כך באדום.

אחריה קטנוע של דומינוס פיצה.

עריכה אחרונה על ידי Dudi910
פורסם

לגבי אנשים שנוסעים על השוליים, אם אני מספיק לקלוט אותם במראה אני פשוט מסיט את הרכב קצת לכיוון השוליים כדי שהם לא יוכלו להמשיך לנסוע, לראות אותם מתעצבנים גורם לי נחת. בואו לא ניכנס לוויכוח האם זה חכם או לא, זה מה שאני רואה לנכון לעשות.

פורסם
תודה! :)

מיקרוסופט עם הWIZARDS שלהם... ניסיתי להוריד והוא נתן אופציה רק לאלבום תמונות, מסתבר שהMOVIE MAKER הוא חלק ממנו...

עריכה: אנסה גם את CAMTASIA

באווירת החדשות והסרטונים מהימים האחרונים,

טויוטה(?) עוברת בצהוב, אחר כך באדום.

אחריה קטנוע של דומינוס פיצה.

לא שאני מצדיק את הנסיעה שלהם באדום, אבל אני תוהה למה לרמזור לפניה שמאלה יש ירוק, וברמזור ישר יש אדום? הרי זה צומת T ולכביש בכיוון הנגדי אין פנייה שמאלה

פורסם
לגבי אנשים שנוסעים על השוליים, אם אני מספיק לקלוט אותם במראה אני פשוט מסיט את הרכב קצת לכיוון השוליים כדי שהם לא יוכלו להמשיך לנסוע, לראות אותם מתעצבנים גורם לי נחת. בואו לא ניכנס לוויכוח האם זה חכם או לא, זה מה שאני רואה לנכון לעשות.

קורה לי בפניה מ531 לרחוב ירושלים בהרצליה למי שמכיר, שיש נתיב השתלבות מכיוון הכביש 'העתידי' (מכיוון מזרחה-לדרום) ואז תמיד בפקק של הצהריים אנשים אוהבים 'לקצר' 3 רכבים דרך הנתיב השתלבות הקטנציק הזה, אני תמיד נוסע על 2 הנתיבים בשביל לעכב את כל אותם החכמולוגים.

פורסם

סרטון ראשון שאני מעלה לפה, קרה לי בדרך בעבודה בתל אביב, אם אתם אומרים שאני אשם, אמין לכם, אבל ממש לא נראה לי. וסליחה שלא שומעים, פשוט אני נוסע עם שירים ולא נותן לי לעלות סרטונים ככה :(

[video=youtube;oPq1-0Ga-_0]

פורסם
סרטון ראשון שאני מעלה לפה, קרה לי בדרך בעבודה בתל אביב, אם אתם אומרים שאני אשם, אמין לכם, אבל ממש לא נראה לי. וסליחה שלא שומעים, פשוט אני נוסע עם שירים ולא נותן לי לעלות סרטונים ככה :(

[video=youtube;oPq1-0Ga-_0]

משתמשי הדרך סביבך נוראיים, ואתה מגיב טוב. הכל בסדר.

פורסם
צפיתם בסרטון עם הפקח והמבוגר חמום המוח מה דעתכם ?

בשניות האחרונות - שמשון, יש פה מישהו שגם מצלם...

מהניסיון שלי עם שוטרים הם פוחדים פחד מוות כשמצלמים אותם. ככה הם לא יכולים לשקר ולרמות כאשר הנושא מגיע למעלה. לא קשור דווקא למקרה הזה שבו נראה שהזקן באמת הגזים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...