Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
רכב משטרה מסר מ-25-204 עובר נתיב ללא איתות תוך כדי סיכון חיים. שמתי את הסרטון על ה WALL של משטרת ישראל אבל נראה לי שהם צנזרו אותו:

לפחות הם לא עצרו אותך על התנגדות למעצר כמו הבחור מאילת (שפשוט צפר לניידת). עם עבריינים בעלי אקדח והמון כוח, עדיף לא להתעסק.

אגב, למי שלא ראה, תיעוד תאונה מאתר וואלה

http://news.walla.co.il/item/2985624

ועוד אחת מקומרואדס

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fco mroads.il%2Fvideos%2F1746394998967924%2F

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

בתאונה השניה יש להאשים הנהג שמול המצלמה - הוא אינו נותן זכות קדימה. התחושה היא שהנהג המגיע מימין נוסע במהירות מופרזת מאד אבל אין לנו הכלים לאמוד את מהירותו, והמשולש הוא לרכב הבא מול המצלמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

התאונה מנתניה לא נראת הכי קשה בעולם..

2 חברים שהיו ברכב נפצעו קל

גנבי הרכב עוד הצליחו לברוח !

הנהג נמצא מחוץ לרכב ומחוסר הכרה פציעות קשות וכו

הוא הרי לא היה חגור נכון ?

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
לגמרי,שלחו אותי לטבריה דרך צמח.

שירתתי בסדיר במפקדת חטיבה 7 של חיל שריון שיושבת בצומת קצביה (צומת קצרין דרום) יצא לך לעבור שם ? יש שם אנדרטה של חטיבה 7 עם הטנקים אם אתה מכיר ...

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

כן הכביש הזה שאני נוסע עליו בסרטון זה בדיוק המקטע בין צומת קצביה לצומת יהודיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

חח נוסטלגיה שירתתי שם ב2010 אהבתי מאוד את רמת הגולן היה קור חרמון בחורף ובקיץ היה סיוט חם מאוד, הייתי כל חמישי בשעה 5 בבוקר מחכה עם חיילים מהיחידה בצומת קצביה לכיוון יהודיה לאוטובוס לתחנה מרכזית תל אביב ביציאה הביתה לשבת. ואז עברתי לבסיס נחשונים ב2011 למי שמכיר הוא ליד מחסום רנתיס אלעד ושוהם אוגדה 340 יושבת שם זו אוגדת מילואים של פיקוד מרכז. הייתי בהתחלה נהג אלוף משנה (מאזדה 5) ואז עברתי לגדוד קשר למה האלוף משנה הזה עבר דירה מרחובות (היה גר בשכונה שלי) לדרום ..

&#1495;&#1496;&#1497;&#1489;&#1492; 7 &#1510;&#1493;&#1502;&#1514; &#1511;&#1510;&#1489;&#1497;&.JPG

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...