Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כל עוד לא מצנזרים את זה בפריימ-טיים של ערוץ 22 המילה לגיטימית.

"אני מפגר בתשלומי המשכנתא והולכים לפנות אותי מהבית בשבוע הבא"

בחזרה לנושא השרשור:

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ואז יקומו כל ה"צדיקים" באשכול ויאשימו אותו ברעש. :shock:

אם אני ה"צדיקים", אז צפירה קצרצרה להודיע על נוכחות הייתה ממש במקום.

כמובן שהפלואנס אשמה בתאונה, אבל אפשר היה למנוע אותה בכל אחת מהדרכים שצויינו לפני.

פורסם

לצערי אני נתקל בבעיה על בסיס יום יומי.

מעבר לחוסר החינוך או הידע בנהיגה, חותכי הפניות בדרך כלל מרוכזים בכל מיני דברים שאינם הנהיגה, וגם צפירה אגרסיבית אינה מחזירה אותם למסלול (תרתי משמע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שנתקלתי בו עד היום, למרות העיסוקים החשובים האחרים שיש לאנשים לעשות בזמן נהיגה,

ברוב במקרים חיתוך נתיבים נעשה כי:

1. זה מקצר את הדרך

2. יותר כיף כי זה הרגשה של מירוץ

3. פשוט לא שמים ז** על אחרים כי הם מרכז העולם

פורסם

החטא הקדמון שמוביל לחיתוך נתיבים הוא כניסה מהירה מדי לפניה. לאו דווקא מהירה מדי ליכולות הרכב, כי אם לרמת הבטחון של הנהג.

זה גורם לנהג להתחיל את ההיגוי מאוחר (כדי לייצר חיכוך שיסייע להאט את הרכב) ועם זאת להפנות את הגלגלים לאט מדי כדי לא לכפות על הרכב במהירותו הנוכחית פניה חריפה מדי.

באמצע הפניה, לאחר הורדת מהירות משמעותית הנהג נאלץ להדק את קו הפניה משמעותית ובתוך כך נוטה לחתוך את הנתיב הפנימי.

מאחר והוא נכנס מהר מדי ואין לו זמן לבצע את סדר הפעולות המתבקש, הוא גם פוסח על בדיקת המראות בזמן חיתוך הנתיבים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן - אני חווה את התופעה הרבה מאד גם ביציאה מרמזור בכביש צפוף שממש לא מאפשר מהירות מעל 10 קמש.

הסיבה האמיתית היא מספר 3 של נדב - לא שמים זין על מי שסביבם. בלי תירוצים ובלי כוכביות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שתהה, אין שום סיכוי שאדם שיודע לנהוג יטעה שם. העובדה שזה נגד כיוון התנועה ברורה מאוד.

תזהר במה שאתה אומר, יש נשים שעוד יפתיעו אותך.

Seat Ibiza FR

פורסם

טוב אז אוסף של החודש האחרון

מזכיר להנמיך לפני צפיה בסרטונים שלי:

נהג חסר סבלנות נדחף לנתיב שלי לצורך עקיפה.

תסתכלו טוב למדרכה ותראו כמה ילדים יש על זוג אופניים אחד.

מעבר אלגנטי באדום בצומת מסוכן של מחלף הסירה

פורסם

נהגת דוהרת לכיכר בלי לעצור בעצור.

נהגת שלא נשארת בנתיב שלה, וכמעט נכנסה בי...

דאגתי בכיכר הבאה להראות לה מה זה לעצור ולתת זכות קדימה, וגם להשאיר אותה ברמזור הבא מאחוריי, כדי לבזבז לה קצת מהזמן שהיא ניסתה לחסוך על הכביש על חשבון אחרים. (יש צילום גם של זה...)

ילד בן 18 שמנסה לעשות דריפט כנראה? העלה עשן מהבלמים.

[video=youtube;XaWDJoeX-Oc]

פורסם

ובונוס לחברי הפורום ... חבר פורום שנעצר על ידי משטרה (סתם, למען האמת זה נראה יותר כמו הסתחבקות עם שוטר שהכיר)

פורסם

נהגת דוהרת לכיכר בלי לעצור בעצור.

נהגת שלא נשארת בנתיב שלה, וכמעט נכנסה בי...

דאגתי בכיכר הבאה להראות לה מה זה לעצור ולתת זכות קדימה, וגם להשאיר אותה ברמזור הבא מאחוריי, כדי לבזבז לה קצת מהזמן שהיא ניסתה לחסוך על הכביש על חשבון אחרים. (יש צילום גם של זה...)

ילד בן 18 שמנסה לעשות דריפט כנראה? העלה עשן מהבלמים.

[video=youtube;XaWDJoeX-Oc]

אתה מאוד מזכיר לי אותי בנהיגה שלך ובתגובות שלך, אבל מהסתכלות מהצד השני זה באמת נראה מוגזם.

לא צריך לצפור כמו משוגע כדי לתת "תגובה" או להעיר על כל דבר שקצת לא נראה לך כמו ילדים על אופניים.

2016 BMW M235i.

פורסם
אתה מאוד מזכיר לי אותי בנהיגה שלך ובתגובות שלך, אבל מהסתכלות מהצד השני זה באמת נראה מוגזם.

לא צריך לצפור כמו משוגע כדי לתת "תגובה" או להעיר על כל דבר שקצת לא נראה לך כמו ילדים על אופניים.

לא צפרתי לשום ילד על אופניים.

וכן צריך לצפור לנהגים דבילים שלא מודעים למי שסביבם בכביש, לך עמוד אחד אחורה וצפה בתאונה שהתרחשה והיה אפשר למנוע עם צפירה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

היי חבר,

לצפור לנהגים סביבה או יותר גרוע "להחזיר להם" לא עוזר לאף אחד - לכל אחד יש את הפעם הזאת שהוא מרגיש את הצורך "להחזיר" לו על זה שהוא נדחף בחוסר סבלנות מולך או לא נתן לך לעבור\זכות קדימה אבל סך הכל זה לא מקדם אותך לשום מקום - במקום להיות גדול ממנו אתה יוצא "קטן" כמוהו.

אני נוהג בשנה האחרונה בעיקר המון בערי המרכז השונות והנהיגה שמה יכולה להוציא אותי מדעתי בקלות ולכן אני מאוד מבין אותך - אבל אני נושם עמוק לפני שאני מגיב חזרה לאידיוט שהתנהג כמו מאנייק מולי - אני גדול ממנו והוא לא שווה את התגובה שלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...