Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין כמו קצת שמחה לאיד על הבוקר.

אידיוט החליט לחתוך אותי ולגרום לי לבצע בלימת חירום עם משאית 15 טון. במזל היה שם שוטר תנועה.

כביש העוקף ברחובות, כל בוקר השוטר הזה עם האופנוע באזור.

פורסם
אין כמו קצת שמחה לאיד על הבוקר.

לא יודע מה אהבתי יותר - את האידיוט שבא מיד על שכרו, את השוטר שמבצע אכיפה איכותית סוף-סוף או את נהג המשאית שמאותת ונוהג בתשומת לב ושיקול דעת. בכל מקרה, עשית לי את היום עם הסרטון הזה.

פורסם
מורה שלי לנהיגה היה נהג סמיטריילר לשעבר. אני לא מבין את ההגיון של אנשים, אתם נוסעים על רכב ששוקל פחות מ2 טונות ואתם עושים מהלך מסוכן שיכול לגרום לרכב עבודה ששוקל פי 10 יותר מהרכב שלכם להיכנס בכם. מה זה הפאקינג מנטליות הזאת? אנשים לא מבינים את הסטרס שעובר על נהגי משאית? צריך לתת קצת כבוד לאנשים שיש להם מספיק ביצים לנהוג על רכב כבד בכביש מלא בטמבלים למחייתם.

ואז כשהם גורמים לזה שאתה נכנס בהם, שואלים בתמימות "מה, לא ראית אותי??"...

ואתה, לא ראית את הסמי טריילר?

*יום בחיי*

פורסם
ואז כשהם גורמים לזה שאתה נכנס בהם, שואלים בתמימות "מה, לא ראית אותי??"...

ואתה, לא ראית את הסמי טריילר?

*יום בחיי*

"ראיתי אותך אבל אני חיי בעולם קטן בראש שלי בו תמיד יש לי זכות קדימה"

יש סיבה למה אני נותן לנהגי משאית הרבה מרווח על הכביש. לקחתי שיעורים על משאית 12 טון ואני עדיין לא מצליח להבין איך אתם יכולים לתפעל את הקלאץ' על המפלצות האלו.

פורסם

הקטע הזה של ציטוט הודעה אחת מעליך באופן קבוע נחשב לא מנומס בחלקים מסוימים של העולם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כביש העוקף ברחובות, כל בוקר השוטר הזה עם האופנוע באזור.

אחח רחובות ... העוקף של רחובות תמיד פקוק משעה 7:00 פשוט סיוע לנסוע שם בשעות הללו

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
"ראיתי אותך אבל אני חיי בעולם קטן בראש שלי בו תמיד יש לי זכות קדימה"

יש סיבה למה אני נותן לנהגי משאית הרבה מרווח על הכביש. לקחתי שיעורים על משאית 12 טון ואני עדיין לא מצליח להבין איך אתם יכולים לתפעל את הקלאץ' על המפלצות האלו.

במשאיות הכבדות כבר עברו מזמן לגיר רובוטי.

במשאיות הבינוניות זה מתחלק חצי חצע.

זה רק עניין של זמן עד שהגיר הידני יעלם גם מהסגמנט הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...