Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלת על התמונה/סרטון ? הרכב נמצא 1.5m~ מעל הקרקע ולפי צורת הפגיעה שלו לפי הדעה שלי (אינני חוקר תאונות ויש סיכוי שאני טועה ובגדול) נראה כאילו הוא התעופף קצת עד שהוא הגיע לשם..

פורסם
מה קשה להבין התאונה הזאת? חסר סיבות שאנשים עושים תאונות בכבישים?

(סיגריה שנפלה לו לביצים,נרדם,אירוע מוחי\לבבי וכו'... לא חסר)

אני נוסע שם על בסיס שבועי לפחות, אתמול בבוקר ראיתי את הבטונדות שם.

אז נכון.

מקום מוזר לבטונדות, יחד עם זאת:

אני נוסע שם 80 עד 100 קמ"ש כי זה איזור בעבודות.

תוצאה: עוקפים אותי שם כמו מטורפים.

אנשים דוהרים שם ב-120 וצפונה. הרבה צפונה.

זה בדיוק המקום בסרטון שהעליתי לפני כמה שבועות.

תראו שוב - מה הפלא שהעבריין הטיפש התעופף ככה?

אחד עוקף אותי מימין והשני משמאל וגילח אותי:

[video=youtube;azMe-V63g00]

פורסם
אני נוסע שם על בסיס שבועי לפחות, אתמול בבוקר ראיתי את הבטונדות שם.

אז נכון.

מקום מוזר לבטונדות, יחד עם זאת:

אני נוסע שם 80 עד 100 קמ"ש כי זה איזור בעבודות.

תוצאה: עוקפים אותי שם כמו מטורפים.

אנשים דוהרים שם ב-120 וצפונה. הרבה צפונה.

זה בדיוק המקום בסרטון שהעליתי לפני כמה שבועות.

תראו שוב - מה הפלא שהעבריין הטיפש התעופף ככה?

אחד עוקף אותי מימין והשני משמאל וגילח אותי:

[video=youtube;azMe-V63g00]

וזה לא פחות בגלל נהגים כמו ברכב עם הדגלון שנוסע לאיטו בנתיב השמאלי, וגם אתה בכיף שלך בנתיב האמצעי. מה בדיוק הפריע לך לעבור לימני? אתה הרי לא עוקף אף אחד, ומאלץ נהגים לעקוף מימין.

הגיע זמן שהנהג הישראלי יפנים- אתה לא עוקף, חזור לימין!!

פורסם

יפה אמרת. לישראלי אין נתיב ימני, יש או אמצעי או שמאלי. (מספיק לראות איך נוהגים כאן על כביש בעל 3-4 נתיבים).

החכמים באמת, בוחרים בימני, על 100 קמ"ש והנסיעה כל כך רגועה... תענוג.

פורסם

נסיעה רגועה עד שחוטפים דו"ח על עקיפה מימין.

צריך לעשות מחקר מה מושך נהגים לנתיב השמאלי דווקא. הכי גרוע זה כביש 6, בקטעים בעלי 4 נתיבים- עם ישראל תמיד ינסע על השמאלי או אחד מימינו. גם אם נוסעים על 80 קמ"ש.

פורסם

ושוב, שום מילה על מופרעים אלא עליי.

העבריין הקשה שנוסע קצת יותר מהר מהרכבים בנתיב הימני.

הרי לי אין זכות לעקיפה.

אז אני עושה את זה רגוע ולא בטירוף של המופרעים שמוצגים (או שנכנסו בבטונדות).

אבל שהעובדות לא יבלבלו אתכם (ולא כל הסירטונים שאני בנתיב הימני): אני העבריין הראשי והקשה כאן!

פורסם (נערך)

והנה עוד דגמאות לכמה אני מופרע:

1. אני בימני (אבוי!) ומישהו ששרוט לגמרי בימין הרכב לא שומר על נתיב.

2. אני בשמאלי (נחשו למה) והדביל מימין לא יודע מאיזה נתיב פונים, לאן ואיך שומרים על נתיב.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם

ביגפוט, למה ציפיתה שאתה בנתיב האמצעי ולא יעקפו אותך כאשר אתה על 80-100? תמיד יהיה מישהו שבשבילו זאת מהירות לא סבירה והוא רוצה לנסוע על 120(לא משנה אם זה עובר או לא על החוק), אם אתה לא מעוניין שימשיכו לחתוך אותך במהירות מופרזת משני הכיוונים תסע בנחת שלך על 80-100 בימני(כמובן תמיד ימצא דביל שיעקוף מימין דרך שול או נתיב השתלבות כלשהו).

לגבי מפניה ושמירה על נתיב, מה נעשה שכניראה אנשים כאלה לא לימדו אותם בבית הספר מזה שורה ושני קווים מקבילים שמקצים לך גבולות, אותו סיפור עם אנשים שלחנות בין שני קווים עבורם זה פאסה.

פורסם

גם לי כבר יצא לעקוף אחרים בימני.

ההבדל שאני עושה את זה רגוע בלי לעשות דווקא / לחתוך / להשתולל.

גם אם לא נאה לך שמישהו באמצעי או אפילו בשמאלי, תעקוף בצורה נורמלית.

שני המופרעים שצילמתי עשו את זה בצורה שמראה שהם לא כאלו שמסוגלים להחזיק ברישיון נהיגה.

אישית, אני מקווה לקרוא עליהם בעיתון שהם מתו כי הם עפו לתוך בטונדות.

לצערי, ברוב המקרים, אנחנו קוראים על שהם רצחו משפחה שלמה.

פורסם

לאחל מוות זה מיותר ומוגזם ולא הייתי עושה אתזה אפילו לאדם שאני לא סובל או פגע בי או סיכסוך כזה או אחר, אבל שלילה ללא אפשרות חידוש רשיון וקנס כספי מכובד בהחלט מבורך עבור אנשים כאלה, כי בהחלט נהיגה אגרסיבית כזאת עושה הרבה צרות על הכביש והרבה מאוד תאונות קורות בגלל בריונות וחוסר אכפתיות מהסובבים אותך.

פורסם

תגיד...

הסרטון שלך הועלה לפחות שלוש פעמים (פעם אחת על ידי פרנקוס נדמה לי) ותמיד מעורר את אותו ויכוח מאוד ביקורתי.

אין בסרטון תזמון בשניות ואין את המקטע לפני או אחרי, ואני מניח שהסרטון המלא כבר לא ברשותך, ובכל זאת אולי אתה זוכר:

כרגע בקטע העבודות הנ"ל, אחרי שעוברים את מחלף חמד, הנתיב היחידי שיש אפשרות להמצא בו באופן חוקי הוא הנתיב האמצעי/מרכזי ורק לאחר שהמכוניות שהגיעו ממחלף חמד משתלבות, ניתן באופן חוקי להשתלב בנתיב הימני, זה לא המצב פה?

באשר לקטע השני, מותר לך להמצא בנתיב האמצעי אם אתה לא יורד למבשרת, ישנה האטה טבעית בנתיב הימני בשל המכוניות שיורדות במחלף הראל, וכלי רכב איטיים.

פורסם

Eliy, מה שאתה כותב לגבי קטע הכביש המדובר נכון, אבל בערבון מוגבל.

מייד אחרי מחלף עין חמד נפתח נתיב ימני שמתחיל כנתיב השתלבות אבל מהר מאוד הופך לנתיב רגיל ואין שום בעיה לעבור ימינה.

לגבי הנתיב הימני והפניה למבשרת. הפניה למבשרת לעיתים יוצרת האטה, אבל לא כשהכביש פנוי יחסית. אז אין שום בעיה להשאר בימני, גם כשיש כאלו שיורדים ימינה למבשרת.

לעניות דעתי הבעיות עם קטע הכביש הזה נובעות מכך שמראש הוא נוצר להיות מעקף זמני. הקטע לא תוכנן כראוי ועם שיקולי הבטיחות, שתכנון לטווח ארוך היה מכתיב. הוא כולל פניות הדוקות יחסית לכביש מהיר ונראה לי שהשיפועים בו לא נכונים וגורמים ללא מעט נהגים לסטות מהנתיב שלהם, אם הם במהירות מעט גבוהה. בנוסף השינוי התכוף במספר הנתיבים יוצר בלבול וגורם ללא מעט מכוניות לבצע החלפת נתיבים מיותרת.

השערה שלי לגבי התאונה הקטלנית בשבת. לדעתי היא נגרמה עקב כך שבעקבות התאונה ביום חמישי נשאר קטע קצר, זה שליד הבטונדות, חסום לתנועה. זאת אומרת שנהגים שרק ירדו מהנתיב האמצעי לימני (אחרי מחלף עין חמד), נאלצו לפנות שוב לאמצעי, על מנת לעקוף את הנתיב החסום. מעבר לכך שהקטע החסום לא נראה למרחוק בגלל הסיבוב שמאלה.

למה לא טרחו לפתוח לגמרי את הנתיב, כפי שהוא עכשיו (עברתי שם הבוקר), תעלומה שמן הראוי שתבדק היטב. לדעתי היא עלתה בחיי אדם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני לא הצלחתי לזהות באיזה מקטע מדובר, ואם מדובר במקטע שמייד אחרי ההשתלבות אז טוב עשה נדב שנמנע מלהשתלב לנתיב הימני, אני גם לא יודע מאיפה הגיע השירוקו במהירות, ולדעתי רוב, אם לא כל, מי שמיהר למתוח ביקורת, גם אינו יודע את הדברים האלה.

ובמחילה מקוראי השרשור, נושא לא קשור:

אם תוכל לשפוך מעט אור גם על התאונה שהתרחשה בחמישי, כמו תזמון מדוייק, ולכמה זמן נחסם הכביש (אולי לינק לסיקור):

אני ביליתי כמה שעות ממחלף שורש, חזרה לשער הגיא, ושעות ארוכות לצד מאות מכוניות בכביש הצר (אחד היפים והאהובים בנסיבות אחרות) שעולה לסטף דרך צובה.

וויז הפנה לכביש 1 וכבה. גוגל בקטע מלחיץ העלה התראה על החסימה בכביש.

פורסם
...ואם מדובר במקטע שמייד אחרי ההשתלבות אז טוב עשה נדב שנמנע מלהשתלב לנתיב הימני, אני גם לא יודע מאיפה הגיע השירוקו במהירות, ולדעתי רוב, אם לא כל, מי שמיהר למתוח ביקורת, גם אינו יודע את הדברים האלה.....

לצערי איליי, למדתי על בשרי שחלק מהאנשים פה חורצים דין ויורדים קשות על מעלי סירטונים ולא על המופרעים בכביש.

מעורר תמיהה איך הם נוהגים כי הם לא מעלים כלום.

פורסם (נערך)

אין קשר בין הדברים.

אפשר לנהוג גרוע ועדיין להיות מסוגל להצביע על בעיות אובייקטיביות, כולל אצל נהגים מעולים. לטעון אחרת זה לטעון לגופו של אדם (אד-הומינם).

זה בלי קשר לסרטון שלך או לאופי המשתלח של חלק מן התגובות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...