Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אנסה להסביר לSlowRide ולך למה השרשור הזה גורר אנטי אצל הרבה מאוד אנשים, אחל לי הצלחה

לשרשור הזה נושא מאוד ספציפי, בדומה לשרשור התמונות המצחיקות בעוף-טופיק, זה שרשור סרטוני DVR

למיטב הבנתי אמור להיות פה רצף של .. well .. סרטוני DVR

ברגע שאני נכנס ורואה שניים-שלושה עמודים של טקסט בלתי פוסק אני מבין שזה כבר לא הנושא

ברגע שחיים צילם אידיוט מתהפך ועושה פליק-פלאק שמיניות באוויר אבל כל הזמן הוא היה בשמאלי הוא לא יעלה את הסרטון המעניין הזה כי הוא יודע שעכשיו יתחילו לצלוב אותו במשך הרבה מאוד תגובות

או משה שצילם מישהו דורס פוני אבל הוא נסע קצת מהר בעירוני ויודע שאם הוא יעלה את הסרטון אז יבלבלו לו בביצים על זה, ואז צריך להיגרר לכל הדיון של פריימים לשנייה, מיקום מצלמה, האצה של יוטיוב וכו'

כל הדיונים הללו לא מעניינים אף אחד למעט האנשים המתדיינים בינם לבין עצמם (3~4 נפשות כרגע?)

נכון, זה פורום, זכותם המלאה להתדיין בכל נושא באשר הוא - אני לא בא לחנך אף אחד בענייני internet etiquette - ובכלל גם אין לי זכות כי אני לא מנהל פה שום דבר (בבקשה אל תתנו לי התראה על זה) אבל לדעתי זה גובל ב thread hijacking, וזה לא מנומס

לדעתי השרשור הזה צריך להיות בפורמט גלריה, כמו 9gag או collegehumor או אפילו יוטיוב

עובדה שהיה פה הרבה יותר תוכן לפני שהשרשור הפך לפסטיבל הערות והארות בין חברים

נכון לעכשיו הרבה אנשים לא נכנסים לכאן בדיוק מהסיבה הזאת, כי הם יודעים שכל מה שהם ימצאו פה זה ספאמ, ואם לא נכנסים אז גם לא מעלים סרטונים מן הסתם, כאמור הפסד של כולנו.

תעשו חושבים, או שלא, מה שבא לכם.

רק אל תתבעו אותי על הוצאת דיבה כי קראתי לכם ספאמרים לכאורה, תודה.

23266068.jpg

פורסם

עכשיו מלא חופרים למה לא צריך לחפור. בגלל זה שום הסדר לא יעבוד ללא משטור.

האידאל היה שהפורום היה בנוי כמו עץ, שכל התגובות לסרטון מסויים היו מופיעות מתחתיו. אפשר ללמוד הרבה מתגובות, גם אם זה לא תמיד נעים.

הפורום בנוי כמו רשימה, כך שכל התגובות באות בזו אחר זו.

בזמנו הייתה הצעה לפורום נפרד לכל הסרטונים האלה, נדחתה כזכור לי.

פורסם

תקראו לי חסר סבלנות, לא יכול לסבול את עצם היותי 'בלתי נראה' בעיני נהגים אחרים, האלו שמתחילים לנסוע כשאני בכיכר וגורמים לי לבלום, אלו שנכנסים לנתיב שלי מתוך השתלבות וגורמים לי להאט. ויש גם את הולכת הרגל שבמשך דקה עומדת ליד מעבר החציה אבל מחליטה לחצות בלי להסתכל באופן מפתיע.

אתה לא חסר סבלנות, אתה פשוט חסר יכולת קריאת כביש בסיסית.

ראו שנהג המונית הולך לעבור שמאלה אבל אותך הוא " הפתיע"

ראו שהקורולה רוצה לעבור נתיב ואתה בכוח מנסה למנוע ממנו לעבור.

ראו שיש אשה שהולכת לכיון המעבר חצייה אבל אתה בשלך

נכנסת לחניון במהירות טיפה גבוהה לדעתי. זה חניון עם 0 שדה ראייה. לאן אתה ממהר?

וככירות בארץ לצערנו עובדים לפי שיטת האני נדחף ומה תעשה לי? כשתפנים את זה תראה שאתה לא תצפצף.

פורסם

נחזור לדיאלוג להיות חכם או צודק? כל כניסה לחניון מלווה בהסתגלות העיניים להבדלי האור, נסיעה וכניסה איטית יותר וציפייה ללא נודע, תעזור יותר.

בלי קשר צודק, אשם, חכם או לא.

פורסם
אתה לא חסר סבלנות, אתה פשוט חסר יכולת קריאת כביש בסיסית.

ראו שנהג המונית הולך לעבור שמאלה אבל אותך הוא " הפתיע"

ראו שהקורולה רוצה לעבור נתיב ואתה בכוח מנסה למנוע ממנו לעבור.

ראו שיש אשה שהולכת לכיון המעבר חצייה אבל אתה בשלך

נכנסת לחניון במהירות טיפה גבוהה לדעתי. זה חניון עם 0 שדה ראייה. לאן אתה ממהר?

וככירות בארץ לצערנו עובדים לפי שיטת האני נדחף ומה תעשה לי? כשתפנים את זה תראה שאתה לא תצפצף.

הקורולה פנתה שמאלה מנציב ימין. איתות לא נותן זכות קדימה אוטומטית.

רוצה לפנות? התכבד ועבור לנתיב הנכון מבעוד מועד, כשהנתיב פנוי ואינך חותך אף אחד.

האשה במעבר החציה עומדת על שפת הכביש מהרגע שנכנסה לפריים. היא לא 'הולכת' לשום כיוון.

רוכב הקטנוע אדיוט, לא צפוי ויום אחד ימצא את עצמו מרוח על שמשה של רכב או מתחת לגלגלי משאית וכולם ימלמלו את הנוסח הקבוע על כמה דו"ג מסוכנים. המהירות של המצלם הייתה אפסית. אתה בולם לעצירה מוחלטת לפני כל פניה עיוורת שמה יצוץ קטנוען מטורף בנתיב הלא נכון?

אלו בדיוק ההערות עליהן מדברים בעמודים האחרונים.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אני אנסה להסביר לSlowRide ולך למה השרשור הזה גורר אנטי אצל הרבה מאוד אנשים, אחל לי הצלחה

קראתי את ההסבר שלך, אני לא רוצה שתצא הודעה ארוכה אז לא ציטטתי.

מסכים איתך, שרשור שלכל סרטון יש תגובות משלו זה באמת אידאלי, אבל מה לעשות שזה פורמט אחר? ככה עובד פורום וזה מה יש.

אני חושב שאף אחד לא צריך להתרגש ממה שאנשים רנדומליים כותבים לו באינטרנט. מי שיש לו סרטון שהוא מעוניין לשתף, יאלה.

שרשור תמונות וסרטונים מצחיקים בקושי מתעדכן כבר מלא זמן. יכול להיות שחלק ממעלי הסירטונים דווקא מחפשים תשומת לב בדמות תגובות לסרטונים שלהם.

יש כל מיני אנשים דעתנים שמרגישים צורך לכתוב הודעה ארוכה וחופרת על זה שצפרת שבטח בנוי בין 2 ל4 בסרטון שצילמת? הבחירה אם להתייחס ולהיכנס למלחמת חפירות היא בידך! למה שתרצה להיכנס לדיון ארוך וחסר טעם עם מישהו שלא מכיר אותך וראה קטע של 10 שניות מהנהיגה שלך? (וכנראה מתחתי תופיע דוגמא שלילית לעניין)

גם אותי זה מעצבן שכשאני רואה שהשרשור התעדכן, נכנס בציפיה לראות סרטון חדש, הא זה בעצם ריב טקסטואלי בין כמה אנשים מי אלוף הארץ בחוקי התעבורה. אבל זה לא מה שימנע ממני להמשיך להיכנס כשמשעמם לי או להעלות סרטון כשיש לי.

ובלי קשר לזה, ברוב הסרטונים שמעלים לפה אין כלום. זה לא מעניין לראות אוטובוס חוסם נתיב ל30 שניות או מישהו ששכח לאותת בפניה ברמזור.

Trollface_notlaughing.jpg

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הקורולה פנתה שמאלה מנציב ימין. איתות לא נותן זכות קדימה אוטומטית.

רוצה לפנות? התכבד ועבור לנתיב הנכון מבעוד מועד, כשהנתיב פנוי ואינך חותך אף אחד.

האשה במעבר החציה עומדת על שפת הכביש מהרגע שנכנסה לפריים. היא לא 'הולכת' לשום כיוון.

רוכב הקטנוע אדיוט, לא צפוי ויום אחד ימצא את עצמו מרוח על שמשה של רכב או מתחת לגלגלי משאית וכולם ימלמלו את הנוסח הקבוע על כמה דו"ג מסוכנים. המהירות של המצלם הייתה אפסית. אתה בולם לעצירה מוחלטת לפני כל פניה עיוורת שמה יצוץ קטנוען מטורף בנתיב הלא נכון?

אלו בדיוק ההערות עליהן מדברים בעמודים האחרונים.

Sent from my Le Max using Tapatalk

מר אאודי היקר תמצת את דבריי מבלי שהייתי צריך להגיב לשטויות שנרשמו.

אף אחד בסרטון לא הפתיע אותי מלבד רוכב הקטנוע, שחתך באלכסון עיקול במהירות גבוהה לחניון.

המהירות שלי לא יכלה להיות גבוהה כי אני על ראשון לפני ירידה עם בלמים בלבד, ואחרי שעצרתי מטר אחורה לבדיקה אצל המאבטח.

נהג הקורולנ ונהג המונית לא הפתיעו אותי אלא נדחפו והרגיזו אותי, מערכת העצבים שלי מוכנה בכל עת ללחוץ על דוושת הבלם כשאני רןאה דברים כאלו, שיאותתו עד מחר מצידי, אני עדיין בנתיב שלי, וברצוני להמשיך במהירות הנסיעה שאני נמצא בה.

והולכת הרגל מעופפת, לא הפתיעה אןתי כאמור.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
ובלי קשר לזה, ברוב הסרטונים שמעלים לפה אין כלום. זה לא מעניין לראות אוטובוס חוסם נתיב ל30 שניות או מישהו ששכח לאותת בפניה ברמזור.

Trollface_notlaughing.jpg

היית מעדיף סרטונים בסגנון russian road rage שצולמו בארץ? :lol:

מעבר לזה, אתה יודע, אלף אנשים עם אלף דעות שונות, אין מה לעשות עם זה.

אולי יום אחד יצוץ שרשור מקביל נטול תגובות, אולי לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מבין מה ניסית לעשות: אתה נשאר במהירות המקורית שלך כדי "לאותת" לנהג השני שאתה "כאן" ושלא יחתוך אותך. הרבה נהגים בישראל חשים צורך לעשות את זה.

יש מקום ל"אסרטיביות" מהסוג הזה בנהיגה, אבל ספציפית במקרה הזה אני אישית חושב שהייתי מוותר. מאחר ואתה "מאותת" אתה צריך לעשות זאת ממרחק גדול יותר כדי לתת לנהג השני זמן לקלוט ולהגיב ל"איתות" שלך, וגם להשאיר לעצמך מספיק זמן לוותר אם צריך.

זה עובד הרבה יותר טוב, למשל, כאשר דרך עירונית חד-מסלולית חסומה בצורה שגורמת לתנועה נגדית להידחף לנתיב שלך. שמירה על מהירות והתמקמות בשמאל הנתיב מראש מעבירה מסר לנהגים האחרים לחכות בסבלנות לתורם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
היית מעדיף סרטונים בסגנון russian road rage שצולמו בארץ? :lol:

מעבר לזה, אתה יודע, אלף אנשים עם אלף דעות שונות, אין מה לעשות עם זה.

אולי יום אחד יצוץ שרשור מקביל נטול תגובות, אולי לא.

יש כמה תנאים שלשמחתי חסרים בארץ וזו הסיבה שלא תראה כל חודש קומפילציה של סרטוני רוסיה.

הראשון הוא כמות הנהגים: רוסיה הרבה יותר גדולה מבחינת תושבים. יש עוד המון הבדלים תרבותיים, לשמחתי.

אף אחד לא מונע ממך לנסות לפתוח שרשור מקביל נטול תגובות. אפשר גם בתור שירות לציבור לצטט הודעות עם כל הסרטונים מכאן.

פורסם
אף אחד לא מונע ממך לנסות לפתוח שרשור מקביל נטול תגובות. אפשר גם בתור שירות לציבור לצטט הודעות עם כל הסרטונים מכאן.

דבר אחד מונע ממני להרים את הכפפה - היעדר בקרה

אני לא יכול להכתיב לאף אחד מה לרשום שם ומה לא, מקסימום יכול לבקש בנימוס.

אם יתחילו ריבים וויכוחים לאורך עשרות עמודים לא תהיה דרך למנוע את זה, ואני לא בטוח שלמנהלים יש זמן ו\או עניין לעשות בייביסיטר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תקראו לי חסר סבלנות, לא יכול לסבול את עצם היותי 'בלתי נראה' בעיני נהגים אחרים, האלו שמתחילים לנסוע כשאני בכיכר וגורמים לי לבלום, אלו שנכנסים לנתיב שלי מתוך השתלבות וגורמים לי להאט. ויש גם את הולכת הרגל שבמשך דקה עומדת ליד מעבר החציה אבל מחליטה לחצות בלי להסתכל באופן מפתיע.

הנהג בטויוטה יצא ממש לא בסדר וטוב מאוד שהמצלם "מחנך אותו" כי אולי, רק אולי הוא מנע תאונה שבפעם הבאה הנהג טויוטה הזה יסע בכביש על הנתיב הימני ופתאום יחליט שהוא צריך שמאלה הוא יבין שיש עוד אנשים שחולקים איתו את הדרך ובפעם הבאה שירצה לקחת שמאלה הוא יעשה את זה מהנתיב הנכון וימנע מצב שיפנה שמאלה מהימני ופתאום "יצוץ" לו רוכב דו"ג שלא יספיק/יוכל לעצור ופשוט יכנס בו. ואז במקרה הטוב הרוכב הזה יסיים בבית חולים ובמקרה הרע יסיים בבית קברות ויצאו שוב בהצהרות כמה דו"ג זה מסוכן וכל רוכבי הדו"ג משוגעים וכל התאונות זה רק באשמתם. כי הרי ברור מהסרטון הנ"ל ואני מקווה שזה ברור לכולם שלא מעניין אותו מה בא מהנתיב השמאלי מאחוריו , הוא צריך לפנות שמאלה כאן ועכשיו וכולם יעצרו כדי שהוא יפנה. גם אם היה על הנתיב הימני ה3.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...