Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולו דווקא לימדה פה שיעור, אם אתם רואים מישהו עובר נתיב ללא סיבה תבדקו קודם האם יש מכשול

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כמובן שאין לעקוף\להיכנס למקום שאתה עדיין לא רואה את כולו.

אני לא רוצה לזלזל חלילה,

אבל אם מישהו רק עכשיו למד את זה דרך הסרטון ולא צופה זאת תמיד בכל נסיעה\עקיפה, יש פה בעיה.

הנהג הזאת אפילו לא לקח רגע להתאושש אחרי הבלימה והמשיך להיות כבד על הגז.

פורסם

1. מילא אם היה מדובר במעבר שחוצה שני נתיבים, אז אני משתדל לא לעצור כיוון שאני עלול לסכן את הולך הרגל הדריסה כמעט וודאית בנתיב הבא. במקרה הזה מסכים איתך לחלוטין. אין אכיפה בנושא ואנשים אשכרה מתלהבים כשעוצרים ונותנים להם זכות קדימה כחוק במעבר חציה.

2. היו אתמול ערפילים פשוט מקסימים בכל האזור סביב ירושלים.

פורסם

פגע וברח קטן שצולם היום בשעה 12:10 ברחוב רוטשילד פינת פרנקפורטר/ההסתדרות בפתח תקווה.

הפוגע נוהג ברכב מספר 99-206-63.

אבא שלי לא עצר להשאיר פתק לנפגע וגם לא רואים את המספר שלו אז כנראה הסיכויים שהסרטון יגיע אליו קלושים :roll:

נ.ב. איך אפשר להוריד את ההשתקפויות הנוראיות האלה? יש פילטר פולורייזר כלשהו שאפשר לחבר לA118C?

פורסם

אשריך נדב.

עכשיו אתה רואה איך מונעים התנגשות גם אם הסיטואציה 100% באשמת מישהו אחר?

1. מילא אם היה מדובר במעבר שחוצה שני נתיבים, אז אני משתדל לא לעצור כיוון שאני עלול לסכן את הולך הרגל הדריסה כמעט וודאית בנתיב הבא. במקרה הזה מסכים איתך לחלוטין. אין אכיפה בנושא ואנשים אשכרה מתלהבים כשעוצרים ונותנים להם זכות קדימה כחוק במעבר חציה.

כנ"ל. אם אני נאלץ לעצור אני עוצר מוקדם, נוטה מעט לנתיב הסמוך ומאותת לשם.

אגב, בגלל תרבות הנהיגה כאן אני דווקא נתקל בחשדנות כשאני נותן להולך רגל או רכב לעבור והרבה פעמים הם לא ״קופצים״ על המציאה. חבל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הבוקר בצומת גשר פז - ניידת פנתה מהנתיב האצעי ימנה (לגשר). בריונות במיטבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבוקר בצומת גשר פז - ניידת פנתה מהנתיב האצעי ימנה (לגשר). בריונות במיטבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...