Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות שהמצלמה קצת מטעה, אבל רואים שהיה לו מספיק מקום להכנס, הוא פשוט בא קצת מהר (כנראה תכנן לחתוך קרוב יותר לרמזור ואז זיהה את ההזדמנות שנתת לו). היה לך המון מקום להתקדם ולא לפתוח פערים סתם, שכמו שאמרתי קודם, גורמים בסופו של דבר לחסימת נתיבים אבל לך לא היה כוח לגלוש על הקלאץ' או שהיית עסוק במשהו אחר עד שראית שBMW נכנס לפניך ואז התעוררת.

אם אני מבינה את המצב נכון, מדובר באותו המשתמש מההודעה הזאת , ככה שתחסוך את האנרגיות שלך.

אם אני טועה, KFC קבל את התנצלותי הכנה.

מקבל את ההתנצלות,

בכל אופן יש צדק בדבריך, לי בכל אופן קשה לוותר לאלימות מהסוג הזה בכביש.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

אוסף של ה-29/10/2014 (כן אני באיחור של חודש):

* אחד הונדה אינסייט 33-818-78 שעובר דרך אי תנועה כדי "להספיק להידחף" לפני שהרמזור ירוק ומשאית שמנסה להידחף דרכי.

* אוטובוס שלוקח פנייה שמאלה (בלי לתת ז"ק ועם לוחית רישוי מטונפת) כל כך רחב שהטרנזיט בורח לשוליים

* נהג קאדילק לבנה 96-129-73 שבאופן מילולי דוחף משאית ופולקסווגן קאדי מהנתיב, לא מצליח לשמור על הנתיב, חותך ימינה ושוב לא מסוגל לשמור על הנתיב וגורם לאודי לבלום מחשש שיכנס בו מהצד.

* נהג מאזדה 3 שחורה 40-325-69 במהירות גבוהה מדי ביחס לתנאי הדרך, לא מספיק לבלום אבל כן מצליח לסטות לשוליים, ואם כבר בשוליים אז הוא ממשיך לנסוע בשוליים ביחד עם עוד כמה צדיקים.

* אותו נהג מאזדה 3, לא מסוגל לשמור על הנתיב שלו, כי הוא מתעסק במשהו בתוך הרכב! ואז כשאני צפרתי לו הוא בא בטענות. לא לימדו אותך כשנוהגים ידיים על ההגה ועיניים על הכביש? ואם כבר נתפסת בקלקלתך תתנצל אל תפתח פה.

* נהגת מעשנת בהונדה סיוויק 81-120-67, לא רוצה לפספס מקום אחד בתור (הנתיב שלה מזמן נגמר, היא צריכה לתת לי ז"ק) אז היא תעקוף עם חצי רכב בשוליים.

* שימו לב לנהג המאזדה 3 הלבנה בנתיב השמאלי ביותר שלא הצלחתי לזהות את המספר רישוי שלו, המיצובישי אטראז' לפניו נכנס לצומת בכתום, האוואו שלידה וההונדה בצד ימין כבר עצרו, אבל הוא? נוסע ונכנס לצומת באדום.

* מאזדה 3 חדשה 72-363-11 לא החליט אם יהיה לו יותר מהיר ללכת ימינה עם הרמזור או שמאלה עם הפקק, אז הוא יבחר ברגע האחרון על האי תנועה.

* ג'יפ 62-500-58 לא יחכה בתור הוא ידחף, ואח"כ לא ישמור על הנתיב שלו, פעמיים, אגב קיבל צפירות למכביר מהרכבים הסובבים ורק לפי זה התיישר חזרה לנתיב. אם לא היה בוקר הייתי אומר שהוא שיכור.

* מסחרית של "טל ברקת שיווק" 58-204-11 צריך לחנות על הנתיב, באמצע צומת, באדום לבן, כדי להוריד סחורה, ו"שימותו הקנאים" בפקק שהוא גורם.

* רנו קנגו לבנה 93-773-66 של "מאי מיזוג אוויר" החליט פתאום שהוא צריך לפנות שמאלה, וזה שהוא בנתיב הימני שממשיך ישר וימינה לא צריך לעצור אותו מלפנות שמאלה נכון? אח"כ מנסה לשפר עמדה להידחפות, וכשגם זה לא עובד הוא פשוט יפנה שמאלה מהנתיב הימני.

אוסף של ה-30/10/2014:

* נהג מונית עוקף פקק דרך הנתיב הנגדי בכזאת מהירות שהלוחית רישוי שלו יצאה מרוחה בוידאו, הוא חזר לנתיב רק כי בנתיב הנגדי היו מכוניות.

* נהג ביונדאי ix35 מספר 63-170-74 מחליט שהוא צריך לעשות פרסה, אז הוא נכנס ליציאה של חנייה (עם אין כניסה) ומתחיל להסתובב, עוצר את התנועה כדי שכבודו יוכל להשתלב. בונוס עוד שני חכמולוגים כמו הנהג מונית.

* מה חשבתם שרוצה לעשות נהג היונדאי? רצה לחסוך לעצמו תור לפנייה שמאלה, אז הוא המשיך ישר, עשה פרסה במקום אסור ופונה ימינה.

* נהג יונדאי i20 מספר 83-989-13 כנראה הכי חשוב מאז כריס אטקינסון יש פקק עצום לפנייה שמאלה, אבל הוא יגיע ויכנס ממש לפני הרמזור, אז זהו, שלא, לא נמצאו פראיירים. אז הוא פשוט התקדם אל הצומת ונעמד בזווית על המעבר חצייה (ב-1:35 אפשר לראות דרך השמשה של המאזדה).

* יונדאי אקסנט כסופה מבצע בלימה עם הפניית ההגה בחדות כדי להספיק לעקוף עוד שני רכבים לפני הפנייה

* נהג סוויפט לבנה 97-515-63 ונהג מונית מרצדס 84-130-25 ומספר זכות ציבורית 27352, שניהם לא יודעים למה משמשים קווים של סימון נתיבים, ונהג המונית אח"כ גם גילה שהוא לא בדיוק רצה שמאלה, אז הוא פשוט נכנס לצומת מנתיב שמאלה (שיש לו אדום) וממשיך ישר.

* אותו נהג מונית עוד קצת קדימה, שוב לא שומר על הנתיב בפנייה (הפעם לצד ימין, צריך לאזן) אני מהבהב למאזדה שלפניי שיזהר, כי כמו שראינו מקודם הנהג מונית הוא מטוטלת.

* אז מסתבר שבמחלף גנות מכביש 4 דרום לכביש 1 אין שני נתיבים אלא יש שלושה! שניים לאנשים מהשורה ואחד VIP ששמור למשאית של אסף הרופא, למסחרית קטנה לבנה, ליונדאי אקסנט כסופה, למאזדה לנטיס כסופה, למשאית זבל ולעוד שני רכבים פרטיים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היום אחרי הצהריים נסעתי באיילון באזור חולון ומישהו נסע בשולי הנתיב השמאלי נגד כיוון הנסיעה, והוא נסע די מהר.

משום מה המצלמה המעפנה שלי לא הקליטה את הנסיעה הזאת...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

שילוב של נהג מטומטם וחוסר בחגורת בטיחות (לא יודע אם הייתה מצילה אותו אבל הוא בטוח לא היה עף), אסור לאמר מגיע לו למות, אבל...

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ דוגמא לסרטון עם פואנטה גם בלי תאונות או אלימות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוקי, זה לא סרטון כי אם תמונה.

אבל תראו איפה עומד האופנוע, הוא עומד באמצע הכביש.

אני ראיתי את זה, אני השתגעתי, זה מטריף אותי כמה שהאופנוענים האלה רואים עצמם מעל החוק בחלק מין המקרים, בייחוד עקיפה מצד ימין.

שימו לב, שבכחול סימנתי איפה האופנוענים האחרים עומדים וכך גם ניתן להבין איפה קו הצומת נמצא.

היה לרמזור שלי ירוק, כמובן שהוא הפריע לתנועה ובהחלט עשה טובה שזז אחורה.

2014-12-02 12.13.33.jpg

2014-12-02 12.13.33.jpg

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שלושה כוכבים באותה צומת:

1. נהגת פריוס שנכנסה לצומת לא פנוי, חוצה אותו באור אדום (הייתה יכולה לעמוד בדיוק כמו הגולף משמאלה).

2. בחור על קורקינט שמנסה בכוח להידרס על ידי אותה נהגת.

3. ואחרי שהאור מתחלף לירוק, אופנוען שכמעט נפגש עם רכב שכנראה נכנס באור אדום.

מה קורה לאנשים?

https://www.youtube.com/watch?v=12EzZLz2qUI

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

מתנצל מראש שזה רק צילומי מסך מסירטון, אבל את זה כדאי לראות לכולם.

רוכב קטנוע שליחויות בא מצד שמאל, חוצה מעבר חציה ברמזור אדום (רכב בדיוק פונה לשם), חוצה מעבר חציה נוסף הישר למסלול הנסיעה של רכבים שנוסעים באור ירוק. פשוט תענוג. מצחיק ועצוב כאחד.

מימין לשמאל:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלושה כוכבים באותה צומת:

1. נהגת פריוס שנכנסה לצומת לא פנוי, חוצה אותו באור אדום (הייתה יכולה לעמוד בדיוק כמו הגולף משמאלה).

2. בחור על קורקינט שמנסה בכוח להידרס על ידי אותה נהגת.

3. ואחרי שהאור מתחלף לירוק, אופנוען שכמעט נפגש עם רכב שכנראה נכנס באור אדום.

מה קורה לאנשים?

https://www.youtube.com/watch?v=12EzZLz2qUI

הונסה אינסייט? ניחא.

כל הכבוד לנהג הגולף - סבלני וערני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...