Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מהי צריכת דלק של הרכב?

היה פה חבר פורום בעל רנו כזאת אבל איני מציח למוצא את השירשור שלו.

מבחינת נקודות תורפה אני מבין זה משאבת סולר והטורבו,יש משהו מעבר לזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקמצנת בפרטים.

באיזה שנתון מדובר? ידנית/ אוטומטית?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ידנית, רנו מגאן 2,אני מבין בכול השנים שלה שווק המנוע 1.5 עם 80 כ״ס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידנית, רנו מגאן 2,אני מבין בכול השנים שלה שווק המנוע 1.5 עם 80 כ״ס.

לי אישית אין נסיון.

לשכן שלי שאני בקשר איתו כל יום- היה את הרכב המדובר (נדמה לי שמשנת 2006-7, ידנית)

לטענתו, כנהג רגוע, הוא הגיע בקלות לצריכה של 1:21. לצורך ההשוואה- כיום יש לו אוקטביה דיזל שלוגמת לו 1:17.5

מבחינת אמינות- הרכב נמכר עם 220 אלף ק"מ ומעולם לא הצריך חלפים וטיפולים מעבר לשוטף. אבל- הוא היה מכניס לטיפול כל 12-13 אלף ק"מ (לפני הזמן). כמו כן- מה שהיה לו- הגרסה ההכי פחות מאובזרת- דבר שאולי השפיע לטובה בנושא האמינות במערכות החשמל. לא בוצעו התקנות מקומיות מעבר לרדיו דיסק+ רמקולים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מחזיק ברכב הנ"ל הרכב חסכוני ביותר ועושה 21ק"מ לליטר חסכוני ביותר וחזק מאוד, עשה אצלנו 185,000 בלי תקלות

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

היה לי כזה, העברתי אותו לאבא שלי, הוא אצלו עד היום.

האוטו דגם 2007, נרכש בסוף שנת 2008 , נמצא ברשותינו עד היום עם משהו כמו 170000 קמ.

פעם אחת היה צורך בהחלפת חיישן כלשהו שגרם לטורבו לא לפעול. מס' דקות החלפה וסכום לא משמעותי.

פעם שניה היתה כאשר האוטו לא עבר טסט בשל מה שנטען "חופש בהגה" (אם אני זוכר נכון,אז במסרק הגה) והטסטר טען שזו "מחלה" שלהם. על מנת לפתור את הבעיה, נסעתי למוסך "הילוך שישי" שם בוצע "שיפוץ מכלול הגה" והאוטו עבר טסט.

אפשר לומר שזה אחד הרכבים האמינים שקיימים. רק לבדוק את האקזמפלר שאתה רוצה לקנות שלא עבר התעללות וחיים קשים, אז, כל הסטטיסטיקות וחוות הדעת, עלולות להטעות.

צריכת דלק שציינו בפניך נכונה כאשר הנסיעה היא מחוץ לעיר. בתוך העיר האוטו לא יעשה 21 קמ' לליטר. לא בחיפה לפחות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקי,תודה על המידע.

• תוכן חדש...