Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי החוק היבש, כן, זה אומר שנהגת. אף אחד לא ייתן לך קנס על זה אבל, אף אחד שהוא לא דושבאג רציני מאוד.

היכן כתוב בחוק שאדם שיכור שנכנס לרכב לישון בו כאשר הרכב לא מונע יקבל קנס או הזמנה לדין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רשום בחוק אבל זה מצב של מילתך מול מילה של שוטר. אבל אף שוטר הגון לא יעשה את זה כי זה שקר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה יכול לקרות לי במצב כזה שאני שיכור והרכב לא מונה ואני רק ישן כדי להעביר את שיכרות, זה אומר שגם נהגתי?

כל עוד לא מניעים את הרכב, אין בעיה.

לא חסר מקרים כאשר נהגים נתפסים עם רמת שכרות מעל המותר, גם אחרי כמה שעות שינה.

זמן התפוגגות אלכוהול למנת משקה אחת, לאדם ממוצע - בערך שעה. כך שמי ששתה לדוגמא ליטר וחצי של בירה עם 5%

אלכוהול, יצטרך להמתין כ-4 שעות לפני הנהיגה.

פורסם

וגם זה לא הכי מדוייק.

הכל תלויה במשתנים רבים כגון:

משקל הגוף, סוג המשקה, אוכל שתיה, באדם עצמו ובגופו.

ולכן ההמלצה החופרת והחוזרת תמיד:

"אם שותים לא נוהגים".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין ספק שקיימים הרבה משתנים וכל אחד מגיב אחרת לאלכוהול.

מצד שני, לרובנו יוצא לשתות פה ושם כוס של יין בחג או שליש בירה בפאב.

כך שלדעתי עדיף (באין ברירה) אחד ששתה קצת וערני, מאשר "נהג תורן" עייף.

פורסם
כל עוד לא מניעים את הרכב, אין בעיה.

לא חסר מקרים כאשר נהגים נתפסים עם רמת שכרות מעל המותר, גם אחרי כמה שעות שינה.

זמן התפוגגות אלכוהול למנת משקה אחת, לאדם ממוצע - בערך שעה. כך שמי ששתה לדוגמא ליטר וחצי של בירה עם 5%

אלכוהול, יצטרך להמתין כ-4 שעות לפני הנהיגה.

זה בדיוק מה שקרה לי השוטר עצר אותי שהרכב דומם

Xxx

פורסם

שה תמים שכמוך.

אני לא מבין, אתה בעצמך אמרת שנהגת ועצרת בצד כשראית את השוטר. אתה מצפה לעידוד?

.Your average Notepad

פורסם
אני האמת נהגתי אבל אין לו הוכחות יש לי בן אדם שהיה איתי שהוא אומר שהוא נהג ואף אחד לא יודע באמת מי נהג השוטר אומר שראה רק את הרכב בתזוזה לפני שהוא נכבה.

זה בדיוק מה שקרה לי השוטר עצר אותי שהרכב דומם

השוטר ראה את הרכב בתזוזה ולאחר שהרכב נעצר, הוא ניגש וראה אותך ליד ההגה. מונע/כבוי - לא רלוונטי.

מבחינתו - אתה זה שנהגת.

פורסם
הטעות שלי שנהגתי בדיוק 3 מטר עד הבאגט לא שהייתי במצב של גמור לחלוטין רציתי לאכול ולהמשיך וכך היה בדיוק חניתי כיבתי את הרכב והוא בא. אני אף פעם לא יסכן חיי אדם אני יודע מה ההשלכות של נהיגה בשכרות.

אתה ממש ממש עצלן אם טרחת לנסוע עם האוטו מרחק של 300 ס"מ (פחות מאורך של רכב טיפוסי).

איכשהו נראה לי שנהגת "טיפה" יותר מהמרחק הנ"ל.

וגם איכשהו נראה לי שהיית עם מספיק אלכוהול בדמך כדי להיכשל בבדיקה, אם היית אחרי בירה אחת אז היית נבדק בכיף ולא מנסה להתחמק.

שורה תחתונה - לך תעשה רב קו...

מה יכול לקרות לי במצב כזה שאני שיכור והרכב לא מונה ואני רק ישן כדי להעביר את שיכרות, זה אומר שגם נהגתי?

אם אתה נמצא ברכב לא מונע במושב הנוסע או במושב האחורי אף אחד לא יטען שנהגת.

אם אתה במושב הנהג ו/או עם המפתחות בסוויץ' אז לך תוכיח וכו'. לא כדאי.

ממילא במושב הנוסע יותר נוח...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
היכן כתוב בחוק שאדם שיכור שנכנס לרכב לישון בו כאשר הרכב לא מונע יקבל קנס או הזמנה לדין?

ל'

אני אפילו לא זוכר למה אני יודע את זה, אני חושב שמהמורה ברענון הנהיגה שעברתי, הוא טען שאדם שיושב במושב הנהג מבחינת החוק נחשב כנוהג ברכב.

עם זאת, לאחרונה, ביותר ממקרה אחד הראו לי שאותו מורה היה לא בדיוק אוטוריטה לענייני חוק, אז יכול להיות שגם זה לא נכון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אני זוכר עוד משהו מהקורס "לנהיגה נכונה" שעברתי השנה,

שם נאמר במפורש שהתנאי שזה יחשב נהיגה הוא:

גם ישיבה במושב הנהג וגם מפתח בתוך הסוויטש (הרכב לא חייב להיות מונע והמפתח לא חייב להיות מסובב)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
גם אני זוכר עוד משהו מהקורס "לנהיגה נכונה" שעברתי השנה,

שם נאמר במפורש שהתנאי שזה יחשב נהיגה הוא:

גם ישיבה במושב הנהג וגם מפתח בתוך הסוויטש (הרכב לא חייב להיות מונע והמפתח לא חייב להיות מסובב)

באותו המשקל, אם ילד ישב על כסא הנהג כשהמפתחות בסוויצ' אז עדיין זה עבירה על החוק, כך זכור לי מאז שהייתי ילד.

לפותח השירשור, אני לא מבין על מה אתה נלחם, נהגת במצב שתוי, ראית מחסום, עצרת בצד בטענה שאתה ישן?

ואם לא היה מחסום אז היית מגיע הביתה ואמר "איזה מזל שלא תפסו אותי"

אני לא מכיר אותך, רק יכול לאחל לך שבמידע שלא טעיתי בהבנת הסיטואציה, שתקבל את המקסימום צינור שהמדינה יכולה לתת כעונש.

לא לזה נועד הפורום, אם אתה מודה שעשית טעות (קורה), ואתה מצטער על הטעות, ומבקש עצות על איך למזער את הנזק, אז כמובן תקבל עזרה ורעיונות מאנשים שירצו לעזור.

אבל פה אתה מודה שעשית טעות, ומתייעץ רק כדי לצאת זכאי, ומתווכח למי יאמינו יותר לשוטר או לך.

בקיצור, לך תאכל את מה שבישלת.

פורסם

לחבר שלי היה מקרה דומה שלחתי אותו לסמג"ד שלי במילואים עו"ד אלעד שור

הוא מומחה לענייני תעבורה הוציא אותו בכלום החבר היה ממש מרוצה

דבר איתו הטלפון שלו 052-5551995

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תוכן חדש...