Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מי שיכול לעזור ויודע קצת את החוקים שיענה לי לסיפור הבא.

יצאתי לבלות השבוע שתיתי כמובן לא הרבה הייתי במצב שכרות יצאתי מהמועדון עם הרכב לפני המחסום המשטרתי ישבתי באוטו שהוא מכובה ניגש אליי השוטר אמר לי להביא לו רשיוניות ולעשות בדיקת אלכוהול סירבתי לבדיקה אמרתי לו לא נהגתי ברכב הרכב מכובה אני רק יושב שומע מוסיקה וגם הקלטתי אותו אומר שהוא עצר אותי כשהרכב דומם אבל לפי תענתו הוא אמר שראה את האוטו נוסע ןמיד נעמדתי בצד ושראיתי את המחסום כיבתי את הרכב והחנתי אותו. מה לדעתכם יכול לצאת מהסיפור הזה?

כמובן שללו לי מנהלי ל30 יום.

אשמח לעזרכתם למי שבאמת יודע את החוקים ולא ממציא...;):-) :-)

Xxx

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון, לא הבנתי חצי ממה שכתבת. אבל תגיד לי אם אני צודק:

אתה יצאת מהמועדון שתוי, והלכת לכיוון הרכב שלך, שנמצא ליד המחסום המשטרתי. התיישבת ברכב והתחלת לשמוע מוסיקה, ואז ניגש אליך שוטר שאמר שהוא ראה אותך נוסע, ועוצר בצד לפני המחסום?

לדעתי האישית, אין לך יותר מדי מה לעשות, זו מילה שלך מול מילה של השוטר.

אם אתה רוצה נסה להתייעץ עם עו"ד לגבי האם בכלל אפשר לעשות משהו, למיטב דעתי אין לך הרבה סיכויים.

אני אגיד לך בשיא הכנות, אם אני שופט אני מאמין לשוטר, לא כי אני חושב שאתה ספציפית שקרן, אני לא מכיר אותך, אלא כי בד"כ שוטר לא ישקר סתם ככה, ומישהו שנוהג שיכור ורוצה להתחמק מקנס, דווקא כן.

בכל מקרה, שיהיה שבוע טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה יצאת מהמועדון שתוי, והלכת לכיוון הרכב שלך, שנמצא ליד המחסום המשטרתי. התיישבת ברכב והתחלת לשמוע מוסיקה, ואז ניגש אליך שוטר שאמר שהוא ראה אותך נוסע, ועוצר בצד לפני המחסום?

בכל מקרה, שיהיה שבוע טוב.

אני הבנתי מסיפורו כך: הוא נהג ברכב תחת השפעת אלכוהול, וכאשר הבחין במחסום המשטרתי מיד חנה בצד וכיבה מנוע.

וכאשר השוטר ניגש אליו לרכב, המנוע כבר היה כבוי - ולטענתו השוטר לא ראה אותו נוהג ברכב.

האם אני צודק?

פורסם

יצאתי לבלות השבוע שתיתי כמובן לא הרבה הייתי במצב שכרות יצאתי מהמועדון עם הרכב לפני המחסום המשטרתי ישבתי באוטו שהוא מכובה

כתבת שיצאת מהמועדון עם הרכב.

זאת אומרת שנהגת?

או שלא הבנתי את מה שכתבת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הדרך היחידה הייתה להגיד לשוטר שאתה הולך ותופס את האגזוז, אם קיבלת כוויה אז שייתן לך מקסימום, אם האגזוז קר שיבין שאתה בסדר.

אבל לדעתי, גם אם לא באמת נהגת הוא מנע ממך לנהוג, כי הרכב היה אמור לחזור איכשהו מתחת לבית שלך ואתה שיכור, לא היית מחכה עד לבוקר ש"יעבור" לך, בינינו.

פורסם

"שתיתי כמובן לא הרבה הייתי במצב שכרות" - אהבתי...

סירוב להיבדק =שיכור.

מהסיפור הזה יכול לצאת - שלילת רשיון עד שנתיים, השבתת רכב עד 4 חודשים ומאסר על תנאי.

הנעת את הרכב ו/או נהגת אפילו כמה מטרים (גם אם כיבית את המנוע), זה נחשב נהיגה בשכרות.

פורסם

וואו, כזאת היתממות לא ראיתי מזמן, שופטי התעבורה הם אולי לא שיא החוכמה, אבל הם לא עד-כדי-כך טיפשים.

אם היית מספיק גבר בשביל לנהוג שיכור ולסכן חיי-אדם אז לפחות תהיה גבר ותודה בזה.

אם לאח שלי היה את המזל שלך להתפס ע"י שוטר, הוא אולי היה בחיים היום.

פורסם

אבל לדעתי, גם אם לא באמת נהגת הוא מנע ממך לנהוג, כי הרכב היה אמור לחזור איכשהו מתחת לבית שלך ואתה שיכור, לא היית מחכה עד לבוקר ש"יעבור" לך, בינינו.

תתפלא.

את כמות הפעמים שנשארתי לישון ברכב כי הייתי שיכור אי אפשר לספור על שתי ידיים של יוצא הנדסה.

הייתה אפילו תקופה שהיה לי פק"ל שמיכה באוטו בדיוק לזה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

צדיק בסדום. (ולא אני לא כותבת את זה בציניות).

כי הרוב מעדיף לנהוג, מספיק לקרא את הדיווחים של המשטרה בפייס על תפיסת נהגים שיכורים

ולהבין כמה מהם נתפסים, וכמה ממשיכים בנהיגה...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעייה שלך שנהגת שיכור. זה לא משנה שעצרת לפני המחסום וכיבית את המנוע. אם לא היה מחסום היית ממשיך לנהוג שיכור?

רק אם נכנסת לאוטו שיכור מהמועדון בלי להתניע ולנהוג בכלל והשוטר בא אליך וטען שאתה נוהג שיכור אז הוא לא בסדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי מה שאני מבין, יש שתי אופציות:

א': יצאת מהמועדון והתחלת לנסוע הבייתה, כמה רגעים לאחר מכן ראית מחסום משטרתי ואמרת לעצמך "אותי? ז*ן יתפסו אותי, אני אשב לי פה בסבבה עד שהמנאייק יקפלו ת'מחסום ואז נמשיך בדרך". השוטר במחסום קלט שאתה "בא לעשות עליה סרייה", בא לאוטו שלך, ולקח לך את הרשיון כי ראה שאכן נהגת.

ב': בזמן היותך במועדון, אחרי כמה משקאות, התחילה להתנגן מוזיקה נוראית והחלטת שאתה חייב לאזן את הזוועות עם איזה בוב דילן או שניים. תוך כדי האזנה ליצירת מופת אחת אחרי השנייה, אתה מבחין במחסום משטרתי לא עסוק במיוחד צועק על נהגים "אתה שיכור! תודה שאתה שיכור!!" ואתה כמעט בטוח שאתה מצליח לשמוע את אחד השוטרים מנסן לחברו "מה זה שם? יש שם מישהו! עוד קליינט! אני הולך לתת לו אחד" בזמן שחבריו צוחקים צחוק מרושע ומסתכלים עלייך בזמן שהשוטר מתקדם אלייך בצעדים מהירים.

אם קרה מקרה א, כל הכבוד לשוטר שהגדיל ראש וטרח להגיע עד אלייך כדי לבדוק אותך.

אם קרה מקרה ב, אני חושב שאתה צריך להפחית בפטריות הזייה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

^

:lol:

Well said.

לפי צורת ההתבטאות שלו הסבירות שהמקרה השני קרה היא בערך הסבירות שמחר אני אטוס למאדים :roll: .

.Your average Notepad

• תוכן חדש...