Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל זה בדיוק הענין - הוא כבר אמר, שמקסימום יש לו לאן לחזור. אף אחד הרי לא יזרוק אותו או ילדיו (לכשיהיו) מבית החולים גם אם ינחת מהירח או יהגר ממדינת אויב. להבדיל מארה"ק על שפת הפסיפיק, שם קודם שואלים אם יש לך ביטוח ואז מטפלים, בארה"ק שעל שפת הים התיכון יטפלו בך ואחרי זה יבדקו איך אתה משלם. זה כמובן מאוד רע, ואשם בזה נתניהו, לפי פוסט אחר של רועי ;-)

גם בגרמניה זה המצב, וגם בקנדה ובאנגליה. לצערי מנסיון. (קודם כל טיפלו, אח"כ שאלו שאלות - ובשתיים מהמדינות האלה לא הייתי צריך אפילו להפעיל את הביטוח הרפואי, והייתי סתם תייר)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי תחושה שאם bar72 היה גר קצת בחו"ל ולא רק מדבר על זה, הוא לא היה חוזר. לא בגלל הכסף הגדול או שכר הלימוד הנמוך של הילדים, אלא בגלל דברים פשוטים יותר - משטרה שעושה את העבודה שלה, תור למשרד רישוי שנגמר תוך עשר דקות ובסופו מקבלים שירות יעיל עם חיוך, תחבורה ציבורית יעילה שפועלת 7 ימים בשבוע, אוכל טרי וטעים יותר בסופר השכונתי, נהגים מנומסים יותר על הכביש וכו'.

אנחנו (הנפולת של נמושות) כותבים את דברינו אחרי שהיינו פה והיינו שם והשווינו והסקנו מסקנות. bar72 כותב למיטב הבנתי על סמך הנסיון שלו בארץ בלבד, כלומר באופן תיאורטי, ועדיין מצליח להתסיס את הדיון. כנראה שזה מה שעושה אותו עו"ד כ"כ טוב. :rolleyes:

פורסם

אנחנו (הנפולת של נמושות) כותבים את דברינו אחרי שהיינו פה והיינו שם והשווינו והסקנו מסקנות. bar72 כותב למיטב הבנתי על סמך הנסיון שלו בארץ בלבד, כלומר באופן תיאורטי, ועדיין מצליח להתסיס את הדיון. כנראה שזה מה שעושה אותו עו"ד כ"כ טוב. :rolleyes:

מאחר שכתבת "למיטב הבנתך", אני מצפה שתתנצל לאור המידע הבא (שכבר נמסר, אגב, בשרשורים קודמים): גרתי באירופה תקופה של כשנה (להזכירך יש לי דרכון זר). נכון, הלוואי שהיו פה מחירים של SPAR (סופר זול) או תחבורה בשבת. ותאמין שלי, שרק בגלל זה שקלתי להצביע למרצ. בבחירות המוניציפאליות, אגב, הצבעתי להם בדיוק בגלל זה ועל אף שדעותי בנושאים אחרים שונות מהותית. היו אתרי סקי קרובים, היה דיור בר-השגה ביחס למשכורת, הכל נכון. ועם זאת דעתי היא דעתי כפי שהובעה לעיל.

זה לא שאתה לא צודק לגבי משרד הרישוי או דברים אחרים. אבל לו היית כאן, יכולת אולי להשפיע קצת - ולו אך במעט - כדי לשנות זאת. ועכשיו, במקום לפגוש אותך בתור למשרד הרישוי, אני פוגש אנשים פחות נעימים, כי כל הטובים עזבו ;-) (לו הייתי מגיע לשם, כמובן)

ועוד דבר - מעולם לא התייחסתי אליך או לאחרים כאל נמושות או נפולת. כן אני חושב שזה פוגע באינטרס שלנו כעם/מדינה ולכן אני נגד הגירה שאינה למספר שנים לצורך צבירת הון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב, אם כך אני מתנצל ולוקח את דבריי בחזרה. כנראה שזה באמת עניין של סדרי עדיפויות כפי שכתבתי בתחילת השרשור.

אפשר את הדרכון שלך אם אתה לא משתמש בו? :-)

פורסם
גם בגרמניה זה המצב, וגם בקנדה ובאנגליה. לצערי מנסיון. (קודם כל טיפלו, אח"כ שאלו שאלות - ובשתיים מהמדינות האלה לא הייתי צריך אפילו להפעיל את הביטוח הרפואי, והייתי סתם תייר)

היינו כמה חברים באיטליה ואחד החברים פתאום חווה כאבים אדירים ברגלו, נכנסנו לבית חולים, אושפז, התקבל במיון, הועברנו למחלקה, צילום רנטגן, אולטא-סאונד, CT לרגל, תוך שעה וחציכבר יצא עם דיאגנוזה ועם תרופות לשבוע (אח"כ קנה לשבוע נוסף וגילה שהעלות שלהן היא 200 אירו). בשחרור הגשנו להם את הספח של הביטוח בכדי שימלאו אותו והם סירבו בנימוס גם לחתימה וגם לכל תשלום!

אחות מיון הדהימה אותנו עם התשובה: "זאת המחווה שלנו כלפי תיירים שבאים לכאן ומכניסים כסף לאיטליה"!!!:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולעומת זאת פגשתי אדם שהגיע לבית חולים בניויורק עם ארוע לב, וחזר עם חשבון של $50,000 - וזה במיחירים של לפני מספר שנים.

כנזקקתי לטיפול רפואי בילד בפריס (רופא תורן לילה) - שילמתי כמה מאות פרנקים (זה היה ב-1999).

כמובן שאף אחד מאיתנו לא מכיר את מדיניות החיוב של כל בית חולים בעולם ולכל בית חולים מדיניות שונה, אבל כנראה שבאופן בסיסי אירופה שונה מארה"ב בעניינים אלה. ד"א גם בארץ מחייבים תיירים תמורת טיפול רפואי, אבל המחירים נוחים מאוד יחסית לעולם, וההתחשבנות מתבצעת רק עם השחרור מבית החולים.

עם זאת נמושא הטיפול הרפואי אינו העיקר בשרשור זה, מדובר רק בשיקול בודד מבין מגוון רחב מאוד של שליקולים בבחירת מקום המחיה, וצריך להוסיף ששיקולים לא רציונאליים מהוים חלק נכבד בעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בודאי שכן. כמובן בהתאם לפוליסה, אבל בד"כ הכיסויים די רחבים. ביטוח שערכתי פעמיים בקיץ האחרון כיסה אותי (למיטב זכרוני) בסכום של 1,000,000 דולר למרבית הכיסוי ו-200,000 דולר להחמרת מחלה קיימת. העלות היתה כ-2.5 דולר ליום. כמובן שיש ספר שלם של הגדרות ואותיות קטנות, אבל מרביתן די סבירות.

יש כאן תיאור של גופים שלא גבו תשלום תמורת השירות שנתנו. כיון ששירותים רפואיים עולים כסף רב לא ברורה לי המדיניות שמאחורי גישה זו, הרי הטיפולים שמתאר באגירה עלו לבית החולים מאות ואף אלפי אירו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכסה גם מכסה. עד גבול מסויים ;)

רוב האנשים לא עושים ביטוח ומסתפקים בביטוח של חברת האשראי ואומרים שיהיה בסדר

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני סומך על הביטוח של אמריקן אקספרס .

בכל מקרה ביטוח בריאות לבחור בגילי (27), מעשן ועם נטיה לפורענות זה עניין של 150 דולרים לחודש.

haters will hate

פורסם

בנצי - בדקת את הכיסויים בפוליסה? 150 דולר בחודש נשמע סכום נוח מאוד, השאלה היא מה הכיסויים ומה ההשתתפות העצמית (copayments).

פורסם

עושים עניין מאוד גדול מהביטוחים הרפואיים בארה"ב רק ששוכחים שרוב מי שעושה רילוקיישן לשם מטעם מקום עבודה מקבל ביטוח רפואי פרטי שמכסה באמת את הכל, העלות בסדר גודל של 2500-3500$ לשנה לביטוח, תלוי ברמת הכיסוי של הפוליסה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עושים עניין מאוד גדול מהביטוחים הרפואיים בארה"ב רק ששוכחים שרוב מי שעושה רילוקיישן לשם מטעם מקום עבודה מקבל ביטוח רפואי פרטי שמכסה באמת את הכל, העלות בסדר גודל של 2500-3500$ לשנה לביטוח, תלוי ברמת הכיסוי של הפוליסה.

לא נשמע סביר. הביטוח שלי בזמן שהייתי בארה"ב עלה למעסיק בכיוון של 10K$ בשנה. ביטוח בסכומים שאתה מזכיר יהיה מאוד מאוד מוגבל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא נשמע סביר. הביטוח שלי בזמן שהייתי בארה"ב עלה למעסיק בכיוון של 10K$ בשנה. ביטוח בסכומים שאתה מזכיר יהיה מאוד מאוד מוגבל.

נבדק פה דרך הסוכן שמבטח אותי ואת עובדיי, אותם כיסויים רחבים (ללא מחלות כרוניות) עם אישפוזים בחדר SEMI PRIVATE (FULL PRIVATE מקפיץ מאוד את העלות ומיותר לטעמי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...