Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון ל120 הגזירות שקמו עלינו לכלותנו במשכן הכנסת, אז כן. בין המטורפים המשיחיים של הבית היהודי ושל רשימת הליכוד החדשה, והשחיתות הממסדית של יחימוביץ', לא יהיה כאן אחד נורמלי.

אבל בלי שום קשר, הכיוון אליו הולכת המדינה ברור ועגום. האמריקאים פרסמו השבוע דו"ח מודיעין עם הערכה למה שצפוי עד 2030, והם מדברים בגלוי על כך שבזמן הזה, המחנה החרדי והדתי-לאומי ינסו לעצב מחדש את זהות המדינה, בשונה מהמדינה החילונית-ליברלית שקמה פה ב1948. זה לא חדש וזה לא מפתיע, אבל זה מקבל משנה תוקף כשמישהו זר אומר לך את זה.

אני לא רואה כאן שום עתיד לילדים שלי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז מה אתה מתכוון לעשות בעניין?

קשירת צינור :?:

האמריקאים צופים שעד 2030 המזרח התיכון יתייבש, אז גם ההגירה לאוסטרליה שברשימה בוטלה

באירופה כל האיזורים בקו רוחב של ברלין יהיו נסבלים ובאמריקה כדאי להתכנס לאיזור קנדה

פורסם
אז מה אתה מתכוון לעשות בעניין?

מה שאני מתכוון לעשות בעניין כולל את איזור סן פרנסיסקו ואמור להתרחש מתישהו בשנים הקרובות (אבל אני כבר אומר את זה חמש שנים). זה מתאים לי מהרבה בחינות, ולו רק כי אני חושב שהחיים הם לא דבר סטטי והרבה יותר מעניין לנסות מקום חדש (הרי תמיד אפשר לחזור).

צריכים להתקיים כמה תנאים בשביל שהמעבר שלי יקרה. ושתבין, ממש-ממש לא רע לי בבועה הקטנה שבניתי לעצמי כאן, עם הבית\עבודה\משפחה\חברים וניתוק תרבותי\קיומי מוחלט משאר דיירי הארץ. אבל כל יציאה מהבועה הזו היא כאפה לפנים, וכאמור, האדם נועד לנוע.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
מה שאני מתכוון לעשות בעניין כולל את איזור סן פרנסיסקו ואמור להתרחש מתישהו בשנים הקרובות (אבל אני כבר אומר את זה חמש שנים). זה מתאים לי מהרבה בחינות, ולו רק כי אני חושב שהחיים הם לא דבר סטטי והרבה יותר מעניין לנסות מקום חדש (הרי תמיד אפשר לחזור).

צריכים להתקיים כמה תנאים בשביל שהמעבר שלי יקרה. ושתבין, ממש-ממש לא רע לי בבועה הקטנה שבניתי לעצמי כאן, עם הבית\עבודה\משפחה\חברים וניתוק תרבותי\קיומי מוחלט משאר דיירי הארץ. אבל כל יציאה מהבועה הזו היא כאפה לפנים, וכאמור, האדם נועד לנוע.

למה בשנים הקרובות? מה צריך להתקיים כדי שזה יתרחש?

לפי מה שאני מבין מהדברים, אתה מתכנן על רילוקיישן דרך העבודה ...

ד"א נתת פה תשובה כנה ואני מבין אותך לגמרי, שיהיה בהצלחה.

(מה שאני לא מבין זה איך אתה עדיין חושב שביבי ראש ממשלה טוב ובעצם רוצה לעבור מפה בסופו של דבר, אבל נשאיר את זה לשרשור השני :))

פורסם

אני עובד הפוך מישראלים אחרים - הם עוברים לשם בשביל להצליח, אני צריך להצליח בשביל לעבור לשם.

פורסם

והמודיעין האמריקאי לעולם לא טועה, הא? אז אמרו מה שאמרו עד 2030. "נחיה ונראה". בסוף נגלה שבכלל לא היו מתקנים לטילים כימיים...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
והמודיעין האמריקאי לעולם לא טועה, הא? אז אמרו מה שאמרו עד 2030. "נחיה ונראה". בסוף נגלה שבכלל לא היו מתקנים לטילים כימיים...

לא צריך להיות המודיעין האמריקאי בשביל להבין את המגמות הדמוגרפיות שקורות כאן. כשיש לך ציבור עם ממוצע ילודה מהגבוהים בעולם, זה טבעי שהוא יגדיל את השפעתו על יתר האוכלוסיה.

אגב, בלי קשר למגמות ילודה, הממשלה הנוכחית, וכנראה הממשלה הבאה, הן מהימניות ביותר שהיו כאן. זה לא בדיוק מחמם את הלב אם חשובים לך ערכים ליברליים. זה מראה שהציבור עצמו מקצין.

פורסם

מחכים לכם בקונטיקט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319941,00.html

אבל אל תדאגו, הרי אתם תמיד יכולים לחזור, כמו שרועי אומר, יהיו "פראיירים" שישמרו לכם פה על הגחלת. אולי פשוט כבר תלכו וזהו? די להתלונן, תעשו מעשה.

[כתמיד, אני מבהיר, אינני נגד הגירה לצרכי צבירת הון וחזרה, אני נגד תלונות מפוקפקות על כמה קשה פה, מפי אנשים שלא רע להם בכלל מבחינה אובייקטיבית (ע"ע מנהיגת המחאה החברתית עאלק), והגירה לצרכי הישארות במדינה אחרת במקום להישאר ולהילחם על אופי המקום]

ורועי - אשמח לשמוע איזה כאפות לפנים אתה מקבל בדיוק בחיי היום-יום שלך או מחוצה להם. ושלא תבין לא נכון, זה לא שאני מרוצה מהכל, רק אתמול איזו זקנה מהבניין שלנו הורידה את כל העץ שהיה לפני המרפסת שלנו. באמת שזה יכול לשגע פילים. מצד שני, אין פה הוריקן שמנתק לי חשמל לשבוע, אז זה עניין של GIVE AND TAKE ;-) מה גם שרודנים מוזרים יש בכל מקום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מחכים לכם בקונטיקט:

אבל אל תדאגו, הרי אתם תמיד יכולים לחזור, כמו שרועי אומר, יהיו "פראיירים" שישמרו לכם פה על הגחלת.

כבר יצאתי מהדיונים המשעממים האלה אבל מציק לי רק משפט אחד וזה אותו משפט שלך על פראיירים ששומרים לי ולישראלים אחרים בחו״ל על הגחלת.

היתה עכשיו לחימה בעזה, גוייסת בצו 8?

אני שואל כי 2 אחים שלי, סרן בגבעתי ואח שני מחיה״א, כן גוייסו, הם לא התקלחו כמעט שבועיים, לא היו בבית בארוחת שישי והאח מגבעתי ישן בממוצע שעתיים בלילה.

ואתה?

בהנחה ולא, אז סליחה על הצרפתית אבל תפסיק לזיין את המוח.

אל תקח את זה אישית כי אני באמת מסמפט ומעריך אותך ולרוב אפילו מסכים עם דעותייך אבל בחייאת, תפסיק עם השטויות האלה על הפראיירים ששומרים לי ולאחרים על הגחלת, גם אני הייתי בצבא, גם אני קצין בגבעתי, כנראה שגם אני הייתי לדברייך פראייר כששמעתי על הגחלת עבור אלה שחיו בחו״ל באותה תקופה.

האמת?

לא שמרתי על שום גחלת, ביצעתי את חובתי למדינה מתוך אהבה גדולה ומתוך תחושת ציונות, גם כששרקו לידי כדורים לא חשתי פראייר של אף אחד ולראייה שהלכתי למסלול קצונה שזו לא בדיוק חובה.

תנוח דעתך ידידי, כששתית כוס קפה מול הטלויזיה בשישי וראית איך כיפת ברזל מיירטת עוד גראד אחיי היו הפראיירים שלך.

אל תטרח לחפש, הם לא פתחו על כך טופיק בנושא ״איך היינו פראיירים של בר בעמוד ענן״.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מחכים לכם בקונטיקט:

מחכים לך בדולפינריום.

פורסם

Roee, אתה ישן אי פעם? לא משנה באיזה אזור זמן אני (ואני מדלג הרבה), אתה תמיד ער ביחד איתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשמחה הייתי ישן אבל אני מפחד להתעורר לעולם סוציאליסטי.

האמת שאני ישן ביום, עובד בלילה ומבלה הרבה יותר מדי זמן בקריאת reddit בשעות שאני אמור לעשות אחד מהשניים.

את /r/pyongyang כבר ניסית?

• תוכן חדש...