Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל בדגם המאובזר עם הצמיגים הגדולים יותר,כבר פעמיים קרה לי שבעת תמרון מעט מהיר בסיבוב ואתמול כשניסיתי לברוח מאוטו שנסע לעברי ברמזור אדום ופניתי בחדות שמאלה ההרגשה הייתה שהאוטו ממש לא הולך לפנות לשום מקום,אני סובבתי את ההגה שמאלה ובמקום לפנות מיד האוטו המשיך עוד טיפה ישר ורק כשהייתי באמצע הצומת במהירות ממש נמוכה ההשפעה של הפניית ההגה התחילה.

במקרה אחר הגעתי לפניית פרסה מהר יחסית (40) לחצתי את הברקס טיפה והפנתי את ההגה,ובמקום לפנות הרכב נעמד במקום ורק כשהוא הגיע למהירות זחילה הגז השתחרר ויכלתי להמשיך ליסוע (כמובן שהרמזור כבר היה אדום). המזל שזה היה בשעת לילה מאוחרת וכמובן הסתכלתי שלא היו הולכי רגל, חזרתי לאותה צומת הפעם עם הESP כבוי באותה התנהלות ומהירות בפניה,חוץ מחריקת צמיגים קלה הרכב הסתובב בלי דרמות.

לא דלוקה שום נורה.

האם זה תפקוד תקין של המערכת?כי בינתיים בפעמים היחידות שהיא התערבה זה יכל להגמר גרוע מאוד.

פורסם

לפי התיאור שלך מדובר בפעילות תקינה של מערכת ה ESP שהתערבה במצב קיצון.

צריך לזכור שמערכת ה ESP היא לא מערכת שיודעת לראות את השטח ולהבין מה בדיוק הנהג רוצה, ונהג שאינו מיומן ומכיר את תכונות המערכת עלול למצוא את עצמו במצב לא רצוי בגלל אופן עבודת המערכת.

בשני המקרים שתיארת נקלעת למצב של תת היגוי. בכדי לדעת איך לצאת מהם בביטחה (או יותר נכון, איך להימנע מלהיכנס אליהם) כדאי ומומלץ לקחת קורס נהיגת מתקדמת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עברתי שני קורסים כאלו,אני מאמין שאני עושה את הדברים נכון,ובמכוניות אחרות שאני נוהג עליהן לא נתקלתי מעולם בתופעה הזאת כנראה שהשלדה של הרכב פשוט לא בנויה לדברים האלה?

פורסם

יש רכבים מתנהגים יותר, יש כאלו שפחות וכמובן שגם לצמיגים יש השפעה.

הריו היא לא מכונת נהיגה בלשון המעטה, וגם ההגה החשמלי המזוויע שלה לא ממש קורץ לחובבי ההגה או משדר לך מה קורה שם למטה.

אני מאמין שדחפת את הרכב למגבלות (כי מי עושה פרסה על 40 קמ"ש... גם פרארי FF לא תצליח) וקיבלת התערבות ברוטאלית של מערכת ה ESP.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מערכת ESP לרוב עובדת פחות טוב במצבים של תת היגוי מאשר במצבים של היגוי יתר.

בנוסף, אני מניח שלריו יש צמיגים ירוקים די עלובים מבחינת אחיזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וצריך לזכור, שESP לא מעל הפיזיקה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...