Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 306 שנת 1997 והיא בלי טסט מחודש 9

רציתי לדעת אם אני יכול לימכור את הרכב ולעשות העברת בעלות(אמרו לי שאי אפשר לעשות העברת בעלות בלי טסט)

ואם זה נכון אז איך אני יכול לימכור את הרכב לחלקים ??

מוריד את הרכב מהכביש ואז מוכר אותו לאנשים שרוצים לחלקים או מה אני עושה?

תודה לעונים

פורסם

מכירה רגילה:

אתה יכול לנסות בדואר. יכול להיות שהעברת הבעלות תצליח, אתה גבולי מבחינת הזמן שעבר למיטב הבנתי.

אם לא יצליח בדואר, אז במשרד הרישוי בוודאות ניתן להעביר בעלות. הקונה יידרש לחתום שהוא יודע שהוא קונה רכב ללא טסט בתוקף.

מכירה לחלקים (למה?):

הולך למשרד הרישוי, מבצע הורדת הרכב מהכביש באופן סופי (ללא עלות), מקבל שטר מכר עבור המנוע.

מפרק לוחיות רישוי ומוכר לכל סוחר חלפים שבא לך. אתה נותן לו את שטר המכר כדי שהוא יוכל להשתמש במנוע באופן חוקי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יש לי פיג'ו 306 שנת 1997 והיא בלי טסט מחודש 9

רציתי לדעת אם אני יכול לימכור את הרכב ולעשות העברת בעלות(אמרו לי שאי אפשר לעשות העברת בעלות בלי טסט)

ואם זה נכון אז איך אני יכול לימכור את הרכב לחלקים ??

מוריד את הרכב מהכביש ואז מוכר אותו לאנשים שרוצים לחלקים או מה אני עושה?

תודה לעונים

בלי טסט לרכב לא תוכל להעביר בעלות

תוכל למכור את הרכב למגרש חלקים

אבל אל תשכח לקחת את לוחיות הרישוי והרישיונות ולגשת למשרד הרישוי על מנת לבטל את רישיון הרכב !!!

פורסם

דני, אם לא יודעים לא עונים.

העברת בעלות לרכב ללא טסט בתוקף ניתן בהחלט לבצע במשרד הרישוי (בלבד).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ניתן להעביר בעלות בדואר עד שלושה חודשים אחרי תום הטסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דני, אם לא יודעים לא עונים.

העברת בעלות לרכב ללא טסט בתוקף ניתן בהחלט לבצע במשרד הרישוי (בלבד).

מנסיוני אי אפשר להעביר בלי טסט, גם במשרד הרישוי.
פורסם

אפשר להעביר, אך לא מדובר בפעולה סטנדרטית ופשוטה שניתנת לביצוע בכל אשנב של המשרד.

בשביל לבצע העברת בעלות ללא טסט יש להגיע לסניף מרכזי של משרד הרישוי, וקבל אישור מנהל על הפעולה.

החסימה של הפעולה הזאת נעשתה בגלל שסוחרים מכרו לאנשים תמימים מכוניות ללא טסט בתוקף, ולכן נדרשת הצהרה מהקונה שהוא מודע לעובדה שהרכב שהוא רוכש לא מיועד לתנועה בדרכים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אפשר להעביר, אך לא מדובר בפעולה סטנדרטית ופשוטה שניתנת לביצוע בכל אשנב של המשרד.

בשביל לבצע העברת בעלות ללא טסט יש להגיע לסניף מרכזי של משרד הרישוי, וקבל אישור מנהל על הפעולה.

החסימה של הפעולה הזאת נעשתה בגלל שסוחרים מכרו לאנשים תמימים מכוניות ללא טסט בתוקף, ולכן נדרשת הצהרה מהקונה שהוא מודע לעובדה שהרכב שהוא רוכש לא מיועד לתנועה בדרכים.

משהו לא מסתדר לי, שתי הודעות קודמות אמרת שאפשר להעביר בעלות בדואר ללא טסט עד 3 חודשים. כאן אתה כותב רק במשרד הרישוי. מה נכון?

פורסם

מה שכתבתי בהודעתי המאוחרת יותר מתייחס למצב שכבר אי אפשר להעביר בדואר (כלומר לאחר חלוף 3 חודשים)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אתם טועים,

אני נפפתח בפח הזה עם הרכב האחרון שקניתי,

לא הייתה לו מדבקה ולא היה לו טסט 6 חודשים, ורק שבאתי לחדש טסט אמרו לי שאני צריך לשלם גם על הטסט הקודם ולא הסכימו להעביר לי את הטסט הקיים.

יצא שהייתי צריך לשלם על 2 טסטים ולקבל טסט לשנה הקרובה בלבד - שיהיה למוכר לתרופות !

פורסם
אתם טועים,

אני נפפתח בפח הזה עם הרכב האחרון שקניתי,

לא הייתה לו מדבקה ולא היה לו טסט 6 חודשים, ורק שבאתי לחדש טסט אמרו לי שאני צריך לשלם גם על הטסט הקודם ולא הסכימו להעביר לי את הטסט הקיים.

יצא שהייתי צריך לשלם על 2 טסטים ולקבל טסט לשנה הקרובה בלבד - שיהיה למוכר לתרופות !

אתה טועה מי בכלל אומר?

אתה אמור לקבל רישיון רכב חדש ושם הסכום לתשלום, אם לא היה טסט יהיה כתוב "סכום זה כולל פיגורים"

אם אין לרכב טסט אי אפשר להעביר בעלות (עד 3 חודשים עובר בדואר) רק במשרד הרישוי.

אותי מעניין איך המוכר שלך הצליח להעביר בעלות אולי יש פרצה שאפשר להשתמש בה (לא בשביל לדפוק קונים).

• תוכן חדש...