Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס 98 לאחרונה שמתי לב שמחוג מד הדלק נשאר במקומו גם בכיבוי האוטו , יש לציין שהוא תקין בתדלוק ולא מזייף .

מה הבעיה ? תודה!

פורסם

סליחה על השאלה אבל בדרך כלל הוא כן יורד לאחר הוצאת המפתח מהסוויץ? אצלי ברכב מד הדלק לא מושפע מכיבוי הרכב והוצאת המפתח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא יודע בוודאות אם זה המקרה, כי אני לא מכיר כ"כ את הלאנטיס 98.

אבל יש רכבים שמד הדלק פועל בצורה מכנית, אם זכרוני אינו מתעתע בי, גם בג'אסטי 93 זה ככה, המד מראה את כמות הדלק כל הזמן בלי קשר לסוויץ'.

בפונטו לדוגמא, רק מד המהירות פועל בצורה מכנית, ומד הסל"ד, החום והדלק מקבלים אות חשמלי כלשהו, יש להם פיוז ביחד עם חלונות חשמל והאיתות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ברכב הזה המד דלק לא יורד בסגירת סוויץ ככה זה וזה תקין.

וזה לא ככה בכל היפניות כפי שענו לפני, מאזדה 6 זה לא ככה סתם דוגמה קטנה.

פורסם

במאזדה לאנטיס שלי 2003 המד דלק דווקא כן יורד כשסוגרים את הסוויץ׳.

קביעה מאוד החלטית אבל לצערנו לא נכונה, כנו כן בניסאן טידה 2008 של אבא שלי, המד דלק יורד ועולה עם הסוויץ׳.

ואלו רכבים יפנים לכול דבר ועניין.

• תוכן חדש...