Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'רמכר רימה אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הפנצריה הכי מדוברת שאיש אינו יודע את שמה.

יש כאן תגובות רבות, אך רק הודעה אחת של פותח השרשור. בלי עדכון מימנו, לא ברור אם יש טעם להמשיך לנפח אויר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו הפנצריה הכי מדוברת שאיש אינו יודע את שמה.

יש כאן תגובות רבות, אך רק הודעה אחת של פותח השרשור. בלי עדכון מימנו, לא ברור אם יש טעם להמשיך לנפח אויר.

א.יש צורך לכתוב את שם הפנצ'ריה כדי שעוד חברים לא יפלו שם בפח.

ב.צמיגים שני שנה ומשהו זה בסדר.

ג.המחיר גבוה מאוד לסוג זה של צמיגים.

ד.חברת וווסט-לייק היא חברת בת של של קומהו,ככה אמר לי יבואן הצמיגים הנ"ל אשר משתכן בפ"ת.

פורסם

ד.חברת וווסט-לייק היא חברת בת של של קומהו,ככה אמר לי יבואן הצמיגים הנ"ל אשר משתכן בפ"ת.

כן, יבואן צמיגים באיכות ירודה הוא בהחלט מקור אמין שכדאי להסתמך עליו :roll:

Hangzhou Zhongce Rubber Co. Ltd. (manufacturer of Westlake Tyres) was founded in 1958 and is the largest and fastest growing manufacturer for passenger tyres, light truck tyres, SUV tyres, truck and bus radial tyres, industrial tyres and rubber products in China.

היצרן של ווסטלייק נמצא בסין. קומהו היא חברה שממוקמת בקוריאה הדרומית ואין שום אזכור של קומהו בשום אתר שקשור לווסטלייק וההפך אז שלא יסבנו אותך

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

חברים, כפי שרשמתי בתחילת השרשור-אני מכיר אישית את הבן אדם. אני יודע את שם הפנצ'רייה אך אני מעדיף לא למסור אותה כרגע ולדבר איתו בהמשך השבוע כדי לראות איך נגמר העניין. בכל מקרה אני אבקש ממנו לעדכן כאן בנוסף.

פורסם

שמע יש בית דין לתביעות קטנות, הסיכויים שלך לקבל החזר כספי מאוד גדולים אני במקומך הייתי תובע אותו.

פורסם
יש להם תאריך תפוגה אחר

יש לצמיגים תאריך תפוגה אחר, כלומר, תוחלת חיים שונה.

לצמיגים אין תאריך תפוגה.

מה שמוטבע על הצמיג הוא מועד הייצור, ועדיין אין מודל שיכול לחזות את אורך החיים בוודאות מספקת.

התיקון לתקנות התעבורה מ-2010, לפיו לפנצ'ריות או מוסכים אסור להתקין בגלגלי רכב צמיגים חדשים שחלפו 6 שנים ממועד ייצורם, או משומשים שחלפו 24 חודשים ממועד ייצורם, גם איננו קובע תאריך תפוגה. אם כבר, הוא מרמז שאפשר לנסוע על צמיג עד כ-10 שנים ממועד ייצורו (אם הוא הורכב כחדש 6 שנים ממועד ייצורו). גם הצמיג בן השנתיים שהוא קנה, הוא עדיין רחוק ממגבלת החוק.

לפיכך, גם אין שום ביסוס לקביעה שתוחלת החיים תהיה שונה.

פורסם
עזוב כרגע את הנושא של המחיר והאיכות, לסובארו B4 ובכלל לכל רכב הנעה כפולה קבועה חייבים! לשים 4 צמיגים זהים בשחיקה ביצרן ובדגם ע"מ לפנוע הפרשים בין הסרנים שיגרמו נזק לרכב.

אתה יכול לפרט איזה נזק יגרם לרכב, וכיצד הוא יגרם?

פורסם
לכל מי שחושב שמכירת 4 צמיגים עם תאריכים שונים, ללא יידוע הלקוח, זה בהתאם לחוק, אין לכם מושג על מה אתם מדברים.

... זה בניגוד להוראות היצרן, שדורש החלפת צמיגים זהים בכל הסרנים, משום שמדובר ברכב AWD שלא רצוי שיהיו בו צמיגים עם מקדמי חיכוך שונים.

בנוסף, פנצ'ריה אמורה לדעת שבמכונית AWD מומלץ 4 צמיגים זהים (המלצות יצרן).

מתוך תקנת התעבורה 322:

(ד) (1) לא יורכבו ברכב מנועי צמיגים שונים במידה, בכושר העמסה ובמבנה - בין רדיאלי ובין דיאגונלי - על סרן אחד;

(2) ברכב מנועי - למעט טרקטור ומכונה ניידת - יכול שיורכבו צמיגים בעלי מבנה שונה על סרנים שונים אלא אם כן קבע יצרן הרכב אחרת ובלבד שלא יורכבו –

(א) צמיגים רדיאליים בסרן קדמי אם בסרן או בסרנים האחוריים הורכבו צמיגים דיאגונליים;

(ב) צמיגים רדיאליים שבהם חגורת פלדה בסרן קדמי, אם בסרן או בסרנים האחוריים הורכבו צמיגים רדיאליים שאין בהם חגורת פלדה.

(3) על אף האמור בתקנת משנה זו, נגרם תקר באחד מגלגלי הרכב, מותר להרכיב על סרן אחד גלגל חילוף שמידותיו שונות, כאמור בתקנה 365(2), ובלבד שנוהג הרכב לא יעשה בו שימוש אלא לצורך נסיעה אל המוסך הקרוב לתיקון התקר.

זה כל מה שהחוק אומר בסוגיה הזו של זהות הצמיגים.

פורסם

בוקר טוב חברים,

לפני כמספר ימים בהמלצתכם חזרתי אל הפנצ'ריה.

הצמיג הקדמי אכן מתאריך נובמבר 2011 (זה שחשבתי שהתאריך בו מחוק , פשוט היה הפוך).

המוכר לא הסכים להחליף את הצמיגים כיוון שנסעתי על הרכב , לא עניין אותו כלום.

הוא נתן לי תעודת אחריות למרות שבתחילה סירב בתוקף.

חשוב לציין הטיפוס אינו אזרח שומר חוק ולכן לא הגעתי איתו לעימות מילולי אך הוא הבין שאני לא פראייר.

טענתי שהמחיר יקר מאד (הראתי לו את המחיר באינטרנט) והוא החזיר לי 400 ש"ח לאחר שהזכרתי

שיש לי קשר ישיר לראש העיר (יבנה) , רק כך זה עבוד עם טיפוסים כאלו.

עכשיו אני רוצה להחליף את הצמיגים באיכותיים יותר וטובה שעה אחת קודם, בשבוע האחרון והרבה בזכותכם למדתי המון על צמיגים.

(תודה רבה!!!)

שמוליק

פורסם

אני בטוח שבפעם הבאה שתרכוש צמיגים תהיה נבון יותר.

למרות שמדובר בצמיג מאיכות לא גבוהה, לדעתי לא מדובר בסיכון בטיחותי חמור ולא הייתי ממהר להחליף אותו אם אינך מרגיש רעידות, משיכה לצדדים או ירידה באחיזה של הרכב.

פורסם
בוקר טוב חברים,

לפני כמספר ימים בהמלצתכם חזרתי אל הפנצ'ריה.

הצמיג הקדמי אכן מתאריך נובמבר 2011 (זה שחשבתי שהתאריך בו מחוק , פשוט היה הפוך).

המוכר לא הסכים להחליף את הצמיגים כיוון שנסעתי על הרכב , לא עניין אותו כלום.

הוא נתן לי תעודת אחריות למרות שבתחילה סירב בתוקף.

חשוב לציין הטיפוס אינו אזרח שומר חוק ולכן לא הגעתי איתו לעימות מילולי אך הוא הבין שאני לא פראייר.

טענתי שהמחיר יקר מאד (הראתי לו את המחיר באינטרנט) והוא החזיר לי 400 ש"ח לאחר שהזכרתי

שיש לי קשר ישיר לראש העיר (יבנה) , רק כך זה עבוד עם טיפוסים כאלו.

עכשיו אני רוצה להחליף את הצמיגים באיכותיים יותר וטובה שעה אחת קודם, בשבוע האחרון והרבה בזכותכם למדתי המון על צמיגים.

(תודה רבה!!!)

שמוליק

נו falou, מה תגיד עכשיו?

לפותח השרשור,

למען האמת המוכר לא היה צריך להחזיר לך שקל.

אתה הסכמת למחיר שהוא דרש במעמד המכירה ואתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך שלא עשית סקר שוק (תוך חמש דקות באינטרנט הסלולרי היית רואה את כל התמונה).

זה שהפעלת עליו לחץ בכדי שיחזיר לך 400 ש"ח זו ביריונות נטו.

יכול להיות שהמוכר לא שומר חוק, אך זה לא אומר שיש להפעיל עליו איומים בכדי לקבל כסף שלא שלך.

בהצלחה בקניה הבאה.

פורסם

אלון, מה זו ההתייפיפות נפש הזו?

חתיכת אפס עשק אותו ועבד עליו בלי מצמוץ, אין כאן שום בעייה מוסרית לשחק באותו המטבע. לנצל תמימות של לקוח כדי "לדפוק קופה" זה המעשה הכי שפל ורדוד שבעל עסק יכול לעשות.

לגבי צמיגים חדשים, הייתי ממליץ לעשות סיבוב בפנצ'ריות ולראות מה מציעים לך ובאיזה מחיר. לאחר מכן לחזור לכאן עם תובנות (מחירים, דגמים, תאריכים) ונוכל לייעץ לך. לא כל מה שרואים במחירונים באינטרנט אכן נמצא במלאי ובמחיר הנקוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלון, הגזמת.

"יכול להיות שהמוכר לא שומר חוק, אך זה לא אומר שיש להפעיל עליו איומים בכדי לקבל כסף שלא שלך."

אתה טוען שמה שמותר ליופיטר אסור לשור.

אתה אומר שהוא לא צריך להחזיר לו שקל? ומה לגבי איכות העבודה והמקצועיות שלו שניצל תמימות של לקוח כדי להרכיב לו צמיגים סוג ז' במחיר של צמיגים מבית טוב (ועוד להרכיב אותם הפוך בניגוד להוראות יצרן!), ובנוסף לצפצף על החוק ולסרב להביא תעודת אחריות (!!) ללקוח-שקיבל אותה רק אחרי שאיים לפנות לגורמים המתאימים שיכולים לעזור לו בעניין?

ברגע שאחד כזה היה מסרב לתת לי תעודת אחריות הייתי פונה למשרד התחבורה שיטלטלו אותו כהוגן בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
אלון, הגזמת.

אתה טוען שמה שמותר ליופיטר אסור לשור.

אתה אומר שהוא לא צריך להחזיר לו שקל? ומה לגבי איכות העבודה והמקצועיות שלו שניצל תמימות של לקוח כדי להרכיב לו צמיגים סוג ז' במחיר של צמיגים מבית טוב (ועוד להרכיב אותם הפוך בניגוד להוראות יצרן!), ובנוסף לצפצף על החוק ולסרב להביא תעודת אחריות (!!) ללקוח-שקיבל אותה רק אחרי שאיים לפנות לגורמים המתאימים שיכולים לעזור לו בעניין?

ברגע שאחד כזה היה מסרב לתת לי תעודת אחריות הייתי פונה למשרד התחבורה שיטלטלו אותו כהוגן בלי לחשוב פעמיים.

צודק בהחלט!

לא אמרתי לרגע שהמוכר הוא שה תמים.

גם מקצוען גדול הוא לא (הרכיב גלגל הפוך).

מצד שני, לגבי המחיר אין לו סיבה ממשית לבוא בטענות למוכר.

הוא לא בדק מחירים ולא בדק את טיב הצמיג ולכן הוא האשם.

האם המוכר עבד עליו והציג מצג שווא, כאילו מדובר בצמיג גרמני או משהו בסגנון?

לדוגמא, שלשום הייתי בחנות לתיקון האייפון שלי.

חשבתי כבר שהמקרה אבוד ואני אהיה חייב לרכוש אייפון (או מכשיר מקביל) חדש.

המוכר הציע לי אייפון 4S במחיר שגבוה בערך ב-500 ש"ח מהמחיר הנמוך ביותר ב-ZAP.

אם הייתי מתפתה ורוכש את הנייד, האם הייתה לי עילה לבוא אליו בטענות ושיחזיר לי את הכסף?

או אז הייתי מאיים עליו שלשלוח לו את מס ההכנסה כי אני יודע (ויש לי הוכחות) שהוא עושה גם עסקים בשחור..

• תוכן חדש...