Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שקראתי הבוקר את הכתבה ב YNET

I20 היה הרכב המועדף לרכישה (יד שניה אמנם)...

אשמח לשמוע תגובות / הערות לגביה..

שבוע טוב

פורסם

כנראה שלא תסתכל כאן תמיד כשאתה קורא כתבות כאלה תזכור שהן מייצגות את דעתו של הבוחן/כותב (שלא בטוח שתהיה כדעתך כשתנהג ברכב)

אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן ולהחליט באופן ענייני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כנראה שלא תסתכל כאן תמיד כשאתה קורא כתבות כאלה תזכור שהן מייצגות את דעתו של הקורא (שלא בטוח שתהיה כדעתך כשתנהג ברכב)

דעתו של הבוחן/כתב, לא הקורא.

פורסם

שבוע טוב

לדעתי היא ממש לא מכונית נוראה.

ובכל מקרה, אתה מוזמן לקרוא גם את הכתבה הזאת שמדברת על הדגם שיותר רלוונטי אליך (1.4 אוטומט, ה-1.2 הידני לא קיים כמשומש).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שבוע טוב

יש לי את הרכב כחודש. אין קשר בין המציאות לכתבה. רחוק שנות אור.

הרכב מספק תמורה מלאה למחיר, הרבה יותר משאר הרכבים בקטגוריה שבדקתי.

פורסם
יש לי את הרכב כחודש. אין קשר בין המציאות לכתבה. רחוק שנות אור.

הרכב מספק תמורה מלאה למחיר, הרבה יותר משאר הרכבים בקטגוריה שבדקתי.

לא נהגתי על ה-i20 המחודשת אבל אשמח אם תפרט יותר, במה המציאות שונה ממה שנכתב בכתבה?

האם באיכות החומרים?

האם בכיול המתלים?

האם בתחושת ההיגוי?

האם בביצועים?

האם בצריכת הדלק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא נהגתי על ה-i20 המחודשת אבל אשמח אם תפרט יותר, במה המציאות שונה ממה שנכתב בכתבה?

האם באיכות החומרים?

האם בכיול המתלים?

האם בתחושת ההיגוי?

האם בביצועים?

האם בצריכת הדלק?

איכות החומרים טובה בהחלט. נראה ששמו דגש על רוב הפרטים אם לא כולם. לא מדובר באיכות של יגואר אבל שוב, טובה מאוד.

המתלים מאוד רכים ואחרי נסיעה ארוכה גם בכבישים משובשים, אתה לא יורד מהרכב עם כאב גב. המושבים מאוד נוחים.

אני מאוד אהבתי את תחושת ההיגוי. ההגה רך מאוד במהירות נמוכה/ חניה ותוך כדי נסיעה והגברת המהירות, מתקשה ומרגיש שיש קשר ישיר בינו לבין הגלגלים להבדיל ממכוניות אחרות שנסעתי בהן.

הביצועים סבירים ביותר יחסית לנפח 1.2. תאוצה סבירה מ 0 ל 100 (משהו בסביבות ה 13 אבל לא התעמקתי). צריכת הדלק רחוקה מאוד מהנתון שפורסם. פתחתי פוסט בנושא שהצלחתי להגיע ל 1;19 (18.6) משולב. אני מתכוון להמשיך בבדיקות כדי לאמת בוודאות.

איך שלא תסתכל על זה (לפחות מבחינתי) הכתבה לא הגיונית.

בכל מקרה אני מציע לך לקחת אותה לנסיעת מבחן. זה מה שאני עשיתי. נהגתי גם בפיאסטה וגם בסוניק ראיתי את הסוזוקי, אף אחת לא השתוותה ליונדאי.

פורסם

מסיבוב על הפיאסטה והיונדאי, איכות החומרים והגימור בפיאסטה טובים יותר וגם חווית הנהיגה הכוללת הרבה יותר טובה אצלה. מוזר לי מאוד מה שאתה כותב.

מבחינת מנוע נטו, אכן שתיהן אינן מלהיבות מדי.

פורסם

הרכב בכלל לא נוראי, אבל אי אפשר להגיד שהכתבה רחוקה מהמציאות. היונדאי I20 לא מחדשת דבר, כבר מאז שהיא הוצגה היא הייתה בינונית למדי ורק הצליחה להגיע פחות או יותר לרמה הממוצעת בקטגוריה (היו יותר טובות, והיו גם פחות כמובן). לא היה בה שום ערך מוסף (כמו למשל הנאה מנהיגה במאזדה 2, סוזוקי סוויפט או איכות כמו בפולו או בפיאסטה), הכל היא הייתה עושה בצורה סבירה ולא יותר מזה. המתיחת פנים לא עשתה הרבה שינוי ולא שיפרה יותר מדי. האיכות נשארה די נמוכה, התנהגות הכביש סבירה, נוחות נסיעה סבירה, בידוד רעשים לא מצטיין, תחושת היגוי מלאכותית ובכלל לא מתקשרת בשום צורה וצריכת הדלק באמת לא ממש מרשימה (יונדאי ידועים בתור חברה שהצריכת דלק האמיתית של הרכבים שלהם רחוקה מנתוני היצרן וגם הייתה להם תביעה גדולה לא מזמן בקשר לזה). אני אישית לא אהבתי כל כך את הרכב, הוא מרגיש משעמם למדי ולא ממש איכותי. היתרון שלו הוא בעיקר בעלויות אחזקה נמוכות יחסית, מרווח די טוב לקטגוריה ואבזור די נדיב.

בכללי מכונית סבירה ומתאימה לרוב האנשים שאין להם דרישות מיוחדות מהרכב. אי אפשר לומר שהיא גרועה.

פורסם

נהגתי על הפיאסטה במשך שבוע. חיצונית הוא יפה. פנימית,אחד המכוערים. בשנת 2012 עדיין צריך לכבות ידנית את אורות הדרך שנמצאים אי שם מצד שמאל. הפלסטיקה מחרידה. בכל מקרה על טעם ועל ריח אין להתווכח.

• תוכן חדש...