Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והכי חשוב: יש לך אחלה רכב, עם אחלה מנוע. תחליף את הצמיג ותתחיל להנות! רק סע בזהירות, ולא מהר מידי בכיכרות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאן בדיוק הבעיה נעוצה, כל אחד משתמש בפורום הזה (ובכלל באמצעי תקשורת\מדיה חברתית כאלה ואחרים) כדי לנסות לכופף את היבואנים, גם כשהלקוח לא צודק וקיים סיכוי סביר שהנזק נעשה על ידו.

ואולי בכלל זה ילד מהשכונה שחתך את הצמיג בתור "תתחדש" במקום לחרוט על מכסה המנוע?

זה העולם.

בגלל זה יש מי שפותח (ומגזים בדרישותיו) ויש מי שמאזן את פני הדברים.

אני חושב שפותח השרשור מגזים לחלוטין במשקל שהוא נותן למקרה וגם בדרישה מצ'מפיון. איך הרכב עבר מלהיות מציאת העשור ל-"רוצה להחזיר" רק בגלל צמיג?!

צ'מפיון היו יכולים להיות נחמדים ולעזור לו להחליף במחיר עלות, ולו בגלל הספק שאולי הרכב יצא עם הנזק הזה. במקום זה, הם מציעים לו חצי מחיר ממחיר כפול...

זו הטיפשות שלהם.

כבר היה עדיף שהיו מסרבים וזהו...

אני אתן לך דוגמא.

פעם ניזוק לנו צמיג באלפא חדשה, זמן קצר אחרי שקנינו. במקרה כזה היינו צריכים להחליף רק צמיג אחד (הניזוק), אממה, לא היה צמיג כזה בארץ, לכן נאלצנו להחליף שני צמיגים קדמיים. אז באנו לסמל"ת ואמרנו להם "לא ייתכן שתמכרו רכב עם צמיגים שאין להשיג בארץ" (לא מידות, רק דגם). אמרו "צודקים" ונתנו לנו שני צמיגים אחרים (שווים באיכותם) במחיר עלות לצרכן של צמיג אחד.

יכלו, באותה מידה, להגיד "זבשכ"ם" והיו לא פחות צודקים, אבל הרבה פחות חכמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הג'אנט נקי לגמרי, הצמיג נקי לגמרי, עם בליטה שרק גודלת מיום ליום ואיתה גם החתך.

צירפתי תמונה של הצמיג(שגיליתי את זה לראשונה הבליטה הייתה קטנה יותר):

לדעתי, בפסקה הזו טמונה ההוכחה לכך שהנזק אירע כשהרכב היה ברשותך.

מכיוון שמדובר בנזק שאיננו סטטי ושמיום ליום הוא הולך וגדל, אז סביר להניח שהנזק הראשוני ארע בסמוך למסירת הרכב לידך.

אם הנזק היה מתרחש כשהרכב היה ברשות צ'מפיון אז עד לרגע המסירה הוא היה מגיע למצבו הנוכחי, מצב שאי אפשר שלא להבחין בו.

לכן במישור של מקור הנזק לדעתי הצדק עם צ'מפיון - ובאופן מוחלט.

האמור לעיל לא מתנגש עם הטענה שיבואן קצת יותר מוכוון לקוח היה אמור להמתיק במשהו את הגלולה ולהציע את הצמיג במחיר עלות או אפילו - רחמנא ליצלן - ללא חיוב כלל, ולו בשל העובדה שמדובר בלקוח חוזר ועל לקוח חוזר צריך לשמור מכל משמר.

פורסם

האם קיימת האפשרות שאכן הצמיג נראה תקין ביום המסירה אך כתוצאה מפגם בייצור לאחר נסיעה של מספר קילומטרים החל הקרע בצמיג?

אם כן הרי שהיבואן אינו אשם וכך גם קונה הרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קראתי שוב, לא רואה שום בעיה בהבנת הנקרא והקשרו הלוגי. לא מסתדר לך, אפשר ללכת הלאה.

אפשר, אבל בכל זאת אם תואיל, אשמח שתפרט איך יצרת קשר לוגי בין שירות מחורבן למכירות טובות לעומת שירות טוב ומכירות גרועות.

פורסם

אני מניח שרועי התכוון לכך שהיבואן הזה מאוד מצליח בישראל, על אף היחס הקלוקל ל(חלק מ-)לקוחותיו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאמין לי שהבנתי היטב מה הוא כתב.

הוא כתב שהם מצליחים בגלל השירות הקלוקל ולא למרות השירות הקלוקל. זו אמירה שהגדרתי מוזרה (מפאת נימוס בפורום והמנעות ממחיקת ההודעה שלי על ידי המנהלים) אבל אשמח לקרוא בריכוז רב את ההסבר שיש לבחור לאמירה "מוזרה" זו.

פורסם

לפותח השרשור, אחרי כל מה שנאמר כאן, תירגע ותפנק אותנו בכמה תמונות מוצלחות של היפהפיה החדשה שלך.

והכי חשוב, תתחדש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
תאמין לי שהבנתי היטב מה הוא כתב.

הוא כתב שהם מצליחים בגלל השירות הקלוקל ולא למרות השירות הקלוקל. זו אמירה שהגדרתי מוזרה (מפאת נימוס בפורום והמנעות ממחיקת ההודעה שלי על ידי המנהלים) אבל אשמח לקרוא בריכוז רב את ההסבר שיש לבחור לאמירה "מוזרה" זו.

הפרשנות שלך למה שכתבתי אינה נכונה כמובן, ואין לי ענין להכנס לדיון מעמיק במה שנכתב בנימה מבודחת וכמו שקורה לפעמים, מהווה חומר שאינו מתאים לנטולי חוש הומור. ואתה מוזמן להשתמש באיזו שפה שבא לך בהודעה פרטית אלי, רמיזות מכוערות בפורום גרועות בהרבה לטעמי.

פורסם

אמיגר ורועי, מיותר. פשוט בדיחה שהשתבשה ואין טעם להבהיר. בכתיבה בפורום לעיתים הניואנסים לא ברורים. בשיחה אמיתית היה מסתדר מיד, הלאה.

עניינית- בר צודק. קודם מחליפים צמיג. בטיחות קודמת לצדק שיעשה או לא יעשה.

פורסם
עניינית- בר צודק. קודם מחליפים צמיג. בטיחות קודמת לצדק שיעשה או לא יעשה.

למה?

אפשר לנסוע על הצמיג עד לבירור העניין, להפגע מתאונה שבוא תבוא ברגע שהצמיג יתפוצץ - ואז להאשים את צ'מפיון גם בתאונה... :shock:

פורסם

שתדע לך שאם הייתי עוד סתם איזה בחור תמים שלא מבין כלום בעסק הזה אז יש סיכוי שבאמת הייתי נשאר עם הצמיג עד שיחליפו מהחברה.. ואתה יודע למה?

כי נאמר לי מפורשות מאלעד הנציג בצמפיון ברחובות ש"אפשר ליסוע עם הצמיג ככה כל עוד אני לא נוסע על "200.

זאת הילה לתביעה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...