Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יסלחו לי רבים וטובים, חברים ותיקים עם אלפי הודעות כמו גם צעירים נלהבים.

מדובר בתופעה חוזרת אשר איני מסוגל להבין את החוכמה שעומדת מאחוריה.

אנשים מעדיפים לבוא לפורום לפני שממצים את פוטנציאל המו"מ מול נותן השירות.

כל הופעה (מסוג זה) כאן פוגעת בספקי שירות בצורה לא הוגנת ולא מאוזנת.

ממש לא ברור לי שמיצית את בקשת הטיפול הראוי מול היבואן.

להגיע לפורום תוכל תמיד. אפילו לאיים שתפרסם בפורום אם לא תקבל שירות טוב...זה רק יכול לסייע.

אבל פרסום לפני מיצוי, משמעותו אי הבנה במו"מ.

עכשיו כל מה שייעשה הוא כבר עם טעם רע.

זכותך? כן!

חכם? לא!

זו דעתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם מישהו הצליח להבין את הפיסקה המצוטטת מעלה - אנא לתרגם לכל דוברי וקוראי העברית. תודה

תבדוק במילון מה הפירוש של המילה אופן ואז תדע

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא מצליח להבין ולא בא להגן, אבל למה אתה מחליט עכשיו שככה קיבלת את הרכב אחרי שעברת איתו כמה ק"מ? זה בדיוק כמו שהוצאתי את האופנוע חדש מהסוכנות אחרי כמה ימים היה לי פנצ'ר האופנוע היה עם פחות מ200 ק"מ, אז אני יבוא לסוכנות מחווה של רצון? באמת? לא ראית בזמן המסירה אכלת אותה.

איך בדיוק אתה קובע שככה נמסר לך האוטו?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

א. אין לחברה שום חובה כלפיך וכל הצעה אמיתית תהיה בגדר "רצון טוב" ותו לא.

ב. ההצעה של היבואן ממש מצחיקה- מי שרוכש צמיג ע"פ מחיר הברוטו שלו, ממש מטומטם וסליחה על השפה הבוטה.

הייתי מנסה למצות את הנושא אל מול השירות של היבואן ומקווה לטוב.

פורסם

דווקא הפעם לא מבין מה אתם רוצים מצ'מפיון. הבן-אדם חוזר אחרי ארבעה ימים ואומר "תראו". למה שזו תהיה אחריותם? אז מה הם עשו - אמרו לו יאללה תקבל 50% הנחה, שעבורם זה בעצם לא לתת הנחה כלל, אבל עבור לקוח שלא מודע למחיר האמיתי בשוק זה נראה טוב, וכך אף צד אינו נפגע. באמת שאי אפשר (מבחינתם) לדעת אם גרמת לזה בעצמך או כך נמסר הרכב, אלא אם מישהו שם מודע לכך שכך נמסר הרכב בכוונה (ואני בספק לגבי זה, אבל לך תדע).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מצטער שאני עונה בכללי לכולם ולא אחד אחד אבל שואלים אותי וקובעים עובדות שלא נכונות!

את הרכב קיבלתי ככה בוודאות, אם הייתי גורם לחתך כזה בצמיג הייתי מרגיש ועוד במיוחד כשאין שפשוף ולו הכי קטן על הגאנט.

הג'אנט נקי לגמרי, הצמיג נקי לגמרי, עם בליטה שרק גודלת מיום ליום ואיתה גם החתך.

צירפתי תמונה של הצמיג(שגיליתי את זה לראשונה הבליטה הייתה קטנה יותר):

http://www.siz.co.il/view/dzwjlrkjmznj.jpg.htm

מה שעוד יותר מחשיד אותי זה שבעת המסירה "ייעץ" לי הבן אדם שמסר לי את הרכב ליסוע לאט כי אלה צמיגים עם חתך נמוך ושהם נפגעים מהר. ואני בשיא התמימות עונה לו: אין בעיה גם לפני כן נסעתי עם אותה המידה בדיוק בצמיג הקודם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אתה לא יודע בוודאות, כי כשהוצאת את הרכב הכל נראה לך מצויין.

את ההערה של הנציג אפשר לפרש בעוד צורות. בכ"א, הבעיה היא שמדובר בצמיג - ואחרי שהוצאת את הרכב. זה חלק שמועד לפורענות ולכן יהיה לך קשה לבוא אליהם בדרישות.

אני לא מנסה לבאס אותך, פשוט תבין שזה מצב של "תוכיח שאין לך אחות".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בוודאי שלא חייבים לו כלום, למען האמת רוב הסכויים שזה קרה אצלו והוא לא שם לב.

חברה עם תודעת שירות כמו שצריך בכלל לא מתווכחת על דבר פעוט כזה ומחליפה מיד.

רוצה להבין תודעת שירות?

חבר שלי קנה מיטו חדשה, שפשף לה את הטמבון, ככה בקטנה באותו יום.

למחרת ניגש למוסך המרכזי לתיקון, לא התלונן, לא טען שקיבל כך את האוטו ולא ביקש כלום. כשהגיע לשחרר את האוטו הסתבר שהחליטו לתקן לו בחינם בלי שאפילו ביקש, סתם ככה בשביל לעשות לו טוב.

אתה חושב שמקרים כאלה בכלל נראים במאזן סוף שנה של חברה כמו צ'מפיון?

פורסם

אוקי, אבל אותי אתה לא צריך לשכנע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היית אמור להרגיש במהלך הנסיעה, מדוע לא התקשרת ישר!?

לדעתי, תחליף צמיג, זה לא הנאה הכי גדולה, אבל תחליף, או שאל תיסע ברכב למענך ולמען הסובבים אותך,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
צמפיון זה בדיחה אני כועס ברמות שאין לתאר, אני אומר לך בוודאות 1000% שזה לא אני!

ממליץ לך קודם כול להירגע, לא בריא, לא שווה את הבריאות שלך, ובטח לא את ה1500 ש"ח האלה.

יש פה לא מעט דברים שרצים על השירות שלהם זה דבר ראשון, החלטת לקנות מהם רכב - היית צריך לקחת בחשבון את הדברים.

וכול עוד אין לך איך להוכיח שזה לא קרה באשמתך/על ידך אלא על ידם, אין לך מה להתעצבן, יש הבדל בין לדעת לבין להוכיח.

וכבר רשמו לך, תנסה למצות איתם את כול הדרכים, תפנה להנהלה הראשית של צ'מפיון, תנסה, זה לא יכול להזיק.

סתם שתבין - בכוונה הדגשתי את "להוכיח", מכיוון שמבחינתם חתמת שקיבלת רכב תקין במאה אחוז! נסעת איתו לא 200 מטר, עברו כמה ימים, מבחינתם הם יכולים לנפנף אותך ולא משנה כמה תתעצבן או תצעק או תשתולל או WAT EVER!

זה שהם יכולים לבוא לקראתך לא אומר שהם יעשו את זה, עד כמה שזה מצטער ומרתיח.

מבין לליבך, אבל חבל על העצבים, לטובת הבטיחות שלך תחליף צמיג ושכח מזה.

פורסם
צמפיון זה בדיחה אני כועס ברמות שאין לתאר, אני אומר לך בוודאות 1000% שזה לא אני!

אני אישית מאמין לך.

אבל (ואבל גדול) - היית צריך לבדוק את הרכב טרם מסירתו. אי אפשר להטיל הכל על היבואן.

עריכה - שים את הרזרבי כקבוע (במידה והוא צמיג "תקני" כמו השאר), ורכוש לך צמיג חדש באותן מידות עבור הרזרבי ובא לצין גואל.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא מבין את כל החכמים שאומרים שפותח השרשור היה צריך לראות קודם לכן. האם צ'מפיון לא היו צריכים לבדוק? איפה האחריות שלהם? האם יש להם מסמכים שהרכב עבר בדיקה יסודית לפני מסירה ללקוח? זה כמו הסיפור על הגברת שתבעה אותם על הרעידות בג'טה שלה ואז השופט פסק שלעשות נסיעת מבחן קודם לכן לא תמיד מעידה על האופי של הרכב. פה זה בדיוק אותו הדבר (הסבר בהמשך).

כשקונים רכב חדש מישהו מעלה אותו על ליפט? עובר אתכם על כל דבר ודבר ברכב? ברור שלא. אי אפשר לזרוק כל נזק על רוכש הרכב. אין לו את העין הבוחנת של איש מקצוע ולא באחריותו להביא איש מקצוע כזה - כי אם הוא מניח שהיבואן מנסה לדפוק אותו אז משהו פה מסריח מלכתחילה.

צריך להיכנס בתוך מדרכה חזק חזק על מנת לעשות כזה נזק בצמיג. זה רחוק מלהיות נזק טריוויאלי. אם הם לא משתפים פעולה, תגיש תביעה נגדם. דבר ראשון, תחליף את הצמיג.

פורסם

חברי הפורום הנכבדים שלום רב ,

אין לי שום אינטרס להגן על צ'מפיון או לחפש מישהו אבל משהו בסיפורו קורע הלב (והצמיג) של פותח השירשור לא נראה לי .

ערכתי בחינה קלילה ומצאתי נתונים בדוקים המעוררים תמיהות רבות.

שימו לב לדברי pronella בפתיחת השירשור הזה :

כמו שחלקכם יודעים רכשתי את הלאון FR האחרונה מהתצוגה וביום של הקבלה של הרכב בחנתי את הרכב וראיתי שהכל נראה מעולה.

את הרכב קיבלתי ביום רביעי, עם 23 ק"מ בצג.

כשהגעתי הביתה הרכב הראה 55 ק"מ החנתי את הרכב ויום למחרת קמתי בבוקר כדי לסגור שבת בצבא.

יום ראשון כשהגעתי הביתה ראיתי את הקרע הקטן ובליטה קטנה בצמיג בצד, כשהסתכלתי לבפנים ראיתי שהברזלים של הצמיג נקרעו גם, זה קרע ממש קטן כמעט בלתי נראה לעין.

התקשרתי לצמפיון והלכתי לשם לצלם את הנזק

כמה תמיהות :

1. לדבריו בחן את הרכב וראה שהכל נראה מעולה. הכיצד לא הבחין בפגם שבצילום שצירף בהמשך השירשור נראה כה בולט ? הרי הוא בחן את "הכל". (הוא גם ידע היטב שהוא לוקח רכב מתצוגה ואינו נראה כפתי חסר ניסיון שאינו בודק מה שקיבל. )

2. את הרכב קיבל ביום רביעי (שזה 14.11) וביום ראשון , שזה ה - 18.11 הבחין לדבריו בנזק והתקשר לצ'מפיון.

3. כיצד ניתן להסביר שקצת מאוחר יותר באותו יום ה 18.11, אותו prunella בשעה 22:48 מפרסם פה בפורום שירשור הלל

לרכישתו החדשה עם תמונות מרהיבות ודברי קלס ("הגיעה הפרינססה, ... ממש דובדבן") ולא מזכיר במילה את כל האירוע החמור ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3647918&postcount=1

4. הוא נזכר לדווח בפורום על הפשלה (כביכול) של צ'מפיון רק בתאריך של היום 23.11

לי זה נראה קצת מוזר בלשון המעטה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...