Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוודאי שלא חייבים לו כלום, למען האמת רוב הסכויים שזה קרה אצלו והוא לא שם לב.

חברה עם תודעת שירות כמו שצריך בכלל לא מתווכחת על דבר פעוט כזה ומחליפה מיד.

רוצה להבין תודעת שירות?

חבר שלי קנה מיטו חדשה, שפשף לה את הטמבון, ככה בקטנה באותו יום.

למחרת ניגש למוסך המרכזי לתיקון, לא התלונן, לא טען שקיבל כך את האוטו ולא ביקש כלום. כשהגיע לשחרר את האוטו הסתבר שהחליטו לתקן לו בחינם בלי שאפילו ביקש, סתם ככה בשביל לעשות לו טוב.

אתה חושב שמקרים כאלה בכלל נראים במאזן סוף שנה של חברה כמו צ'מפיון?

דווקא מהסיפור הזה ניתן ללמוד שליבואן הרבה יותר משתלם לתת יחס מחורבן ללקוחות שלו, לפחות אם מספר המסירות של מכוניות חדשות הוא תלוי יחס כזה.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה דנן אני ממש לא רואה סיבה שצ'מפיון תשלם על הנזק, בחלקו או במלואו.

אפשר להתלכלך על צ'מפיון הרבה, יש על מה. אבל לא במקרה הזה.

חבל שלא בדקת קצת יותר לעומק בעת מסירת הרכב.

למי שזוכר, אני קיבלתי את הקופרה שלי מהחברה עם ג'אנט שרוט ופגיעה בצמיג.

תזכורת - "איך קיבלתי לאון קופרה חדשה עם ג'אנט שרוט".

אבל במקרה שלי זיהיתי את הבעיה בעת מסירת הרכב והחתמתי את מנהל אולם התצוגה על סעיף המאשר שכך קיבלתי את הרכב במסמך 'אישור קבלת רכב חדש'.

עשו לי את המוות וזה לקח זמן אבל בסוף החליפו לי את הצמיג והג'אנט.

במקרה שלך, לצערך, לא זיהית את החתך בזמן, לא תוכל להוכיח שלא כך קיבלת את הרכב ואין לך הרבה מה לעשות...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

סלח לי אבל האשמה היא עלייך.

שמסרו לי הרכב, עשיתי להם את המוות על swirls!

בטח שבדקתי כל צמיג וראיתי שהוא מהאותו תאריך יצור, קוד מהירות וכמובן ללא רבב.

לא נראה לי סביר שהרכב נמסר אלייך בצורה הזאת וגם אם כן, חלף הרבה זמן מאז נמסר אלייך הרכב.

אגב, אפשר להשיג את הצמיג בפחות מ-1500.

פורסם
אני מצטער שאני עונה בכללי לכולם ולא אחד אחד אבל שואלים אותי וקובעים עובדות שלא נכונות!

את הרכב קיבלתי ככה בוודאות, אם הייתי גורם לחתך כזה בצמיג הייתי מרגיש ועוד במיוחד כשאין שפשוף ולו הכי קטן על הגאנט.

הג'אנט נקי לגמרי, הצמיג נקי לגמרי, עם בליטה שרק גודלת מיום ליום ואיתה גם החתך.

צירפתי תמונה של הצמיג(שגיליתי את זה לראשונה הבליטה הייתה קטנה יותר):

http://www.siz.co.il/view/dzwjlrkjmznj.jpg.htm

מה שעוד יותר מחשיד אותי זה שבעת המסירה "ייעץ" לי הבן אדם שמסר לי את הרכב ליסוע לאט כי אלה צמיגים עם חתך נמוך ושהם נפגעים מהר. ואני בשיא התמימות עונה לו: אין בעיה גם לפני כן נסעתי עם אותה המידה בדיוק בצמיג הקודם.

הצמיג נראה כאילו הוא עדיין מורכב על הרכב.

אז בשביל השקט הנפשי, האם הוא עדיין מורכב על הרכב?

פגיעה בדופן הצמיג וכפי שתארת בחיזוקי המתכת מחייבת אותך במיידי להסיר את הצמיג מהרכב ולא לחכות שמסוכנות הרכב יפצו אותך.

יש לך הרי גלגל מילואים בגודל מלא (למיטב ידעתי) כך שאין לך בעיה להחליף ולנסוע בנתיים כרגיל.

פורסם
צמפיון זה בדיחה אני כועס ברמות שאין לתאר, אני אומר לך בוודאות 1000% שזה לא אני!

בדקת את הרכב ? חתמת ? נגמר הסיפור.

אם לא שמת לב לזה - אין לך הרבה מה לעשות.

את הכעס שלך אתה צריך להפנות ל...עצמך. הם לא אשמים בכלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הצמיג נראה כאילו הוא עדיין מורכב על הרכב.

אז בשביל השקט הנפשי, האם הוא עדיין מורכב על הרכב?

פגיעה בדופן הצמיג וכפי שתארת בחיזוקי המתכת מחייבת אותך במיידי להסיר את הצמיג מהרכב ולא לחכות שמסוכנות הרכב יפצו אותך.

יש לך הרי גלגל מילואים בגודל מלא (למיטב ידעתי) כך שאין לך בעיה להחליף ולנסוע בנתיים כרגיל.

אין גלגל חליפי בגודל מלא.

פורסם

הבעיה היא לא האם כן והאם לא לשלם את ה800-1000 שקל האלה.

אבל אם אני הייתי מוכר מוצר ללקוח, שהיה משלם עליו מעל 140K, הייתי מרוויח מכך עשרות אלפים מיידית, ואח"כ עוד מהחלקים והעבודה במוסכים שלי. למרות שהייתי יודע שהלקוח סתם משקר, והוא טעה, אני כן הייתי שם את הכמה מאות שקלים האלה. רק כדי שיספר כמה שאני בסדר.

צ'מפיון לא מנסים לתקן את התדמית שלהם, טוב להם עם התדמית שדבקה בהם. עובדה שאנשים כמו פותח השרשור, בר72, בן ה, ואחרים שאכלו מהם חרא, ממשיכים לחשוב על לקנות מהם רכב.

משכנתא זה קל

פורסם
הבעיה היא לא האם כן והאם לא לשלם את ה800-1000 שקל האלה.

אבל אם אני הייתי מוכר מוצר ללקוח, שהיה משלם עליו מעל 140K, הייתי מרוויח מכך עשרות אלפים מיידית, ואח"כ עוד מהחלקים והעבודה במוסכים שלי. למרות שהייתי יודע שהלקוח סתם משקר, והוא טעה, אני כן הייתי שם את הכמה מאות שקלים האלה. רק כדי שיספר כמה שאני בסדר.

צ'מפיון לא מנסים לתקן את התדמית שלהם, טוב להם עם התדמית שדבקה בהם. עובדה שאנשים כמו פותח השרשור, בר72, בן ה, ואחרים שאכלו מהם חרא, ממשיכים לחשוב על לקנות מהם רכב.

סליחה, אבל אתה חי בסרט ומנותק לגמרי מהמציאות הישראלית.

ברגע שהיית נותן ללקוח משהו בידיעה שהוא משקר, הוא מרגיש אוטומטית את הלגיטימציה לפנות אליך גם בדברים שקרו באשמתו בשביל שתתקן לו. ולהבא, הוא יתעקש שתתקן כי בפעם הקודמת תיקנת לו.

לספר על כמה שאתה בסדר ? פחחחחחחחחחחח.

מה שאתה מתאר אולי מתאים יותר למציאות אירופאית או אמריקאית, לא ישראלית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דווקא מהסיפור הזה ניתן ללמוד שליבואן הרבה יותר משתלם לתת יחס מחורבן ללקוחות שלו, לפחות אם מספר המסירות של מכוניות חדשות הוא תלוי יחס כזה.

משפט מוזר ומסקנה מוזרה עוד יותר.

אם יש לך אינדיקציה לאם המודגש אז תן אותה, אם לא אז...

פורסם
חברי הפורום הנכבדים שלום רב ,

אין לי שום אינטרס להגן על צ'מפיון או לחפש מישהו אבל משהו בסיפורו קורע הלב (והצמיג) של פותח השירשור לא נראה לי .

ערכתי בחינה קלילה ומצאתי נתונים בדוקים המעוררים תמיהות רבות.

שימו לב לדברי pronella בפתיחת השירשור הזה :

כמה תמיהות :

1. לדבריו בחן את הרכב וראה שהכל נראה מעולה. הכיצד לא הבחין בפגם שבצילום שצירף בהמשך השירשור נראה כה בולט ? הרי הוא בחן את "הכל". (הוא גם ידע היטב שהוא לוקח רכב מתצוגה ואינו נראה כפתי חסר ניסיון שאינו בודק מה שקיבל. )

2. את הרכב קיבל ביום רביעי (שזה 14.11) וביום ראשון , שזה ה - 18.11 הבחין לדבריו בנזק והתקשר לצ'מפיון.

3. כיצד ניתן להסביר שקצת מאוחר יותר באותו יום ה 18.11, אותו prunella בשעה 22:48 מפרסם פה בפורום שירשור הלל

לרכישתו החדשה עם תמונות מרהיבות ודברי קלס ("הגיעה הפרינססה, ... ממש דובדבן") ולא מזכיר במילה את כל האירוע החמור ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3647918&postcount=1

4. הוא נזכר לדווח בפורום על הפשלה (כביכול) של צ'מפיון רק בתאריך של היום 23.11

לי זה נראה קצת מוזר בלשון המעטה....

אני חשבתי על זה עוד ביומיים שפירסמתי את הרכב אבל משהו חסם אותי מלהזכיר את האירוע הנ"ל אולי זה ה"לצאת פראייר" ולא להראות משהו רע על משהו טוב אחר, וחוץ מזה הייתי בטוח שהכל יסתדר תוך יום יומיים , משהו שלא קרה.

ובקשר לחור, שים לב הזכרתי את זה פעמים רבות שהחור רק גדל מיום ליום וכשראיתי את זה לראשונה ובאותו היום הלכתי לצלם הבליטה היה מזערית וכמעט בלתי נראית.

אני עדיין נוסע עם הצמיג, יום ראשון אני כבר ילך לשלם על החלפה וצמיג חדש.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תראה איך עובד החזרת הרכב, אולי משם תבוא הישועה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

pronella-מהשירשור האחרון של הלאון 1.8 שהייתה לך קצת שיקרת בקשר למכירה, לכן אני כמעט בטוח שגם פה גרמת את הנזק בלי ששמת לב. ציינת 3 פעמיים שעברת על הרכב והכל היה פיקס. אז איך פתאום ניהיה קרע כזה?!:shock:

A3

K04 Inside

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...