Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
pronella- ציינת 3 פעמיים שעברת על הרכב והכל היה פיקס. אז איך פתאום ניהיה קרע כזה?!:shock:

 

אני מאמין לו שהוא בדק את הרכב היטב.

ואני מאמין שצ'מפיון מסרו צמיג תקין.

ואפילו מאמין שהוא לא זוכר שום אירוע בו נפגע הצמיג בזמן שנהג ברכב.

האם לא יכול להיות שעובר אורח פגע בטעות או במכוון בצמיג בזמן שהרכב חנה?

כך או כך, לא רואה שום סיבה לחשוב שצ'מפיון חייבים לו משהו חוץ מהפגנת רצון טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לא מבין מה הבעייה עם ההתנהלות של צ'מפיון במקרה הזה.

ברגע שהרכב עוזב את מגרש הסוכנות האחריות עוברת במלואה לבעל הרכב. במעמד מסירת הרכב יש לבחון אותו בקפדנות יתרה, לא לסמוך ולא להקשיב לאנשי המסירה שמאיצים להוציא את הרכב החוצה. לקחת את הזמן ואם צריך אז גם לעבור מילימטר מילימטר עם זכוכית מגדלת על הצבע כדי לגלות שריטות.

פותח השרשור טוען נחרצות שלא הוא גרם לקרע ואני גם מאמין לו, הבעייה היא שגילוי הקרע היה צריך להתבצע על ידו במעמד המסירה ולא לאחריה. במקרה הזה אין מה לעשות חוץ מאשר לבלוע את הגלולה המרה, להשלים עם רכישתו של צמיג חדש ולהפנים את השיעור לחיים "מה לבדוק כשמוציאים רכב חדש מהסוכנות".

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
pronella-מהשירשור האחרון של הלאון 1.8 שהייתה לך קצת שיקרת בקשר למכירה, לכן אני כמעט בטוח שגם פה גרמת את הנזק בלי ששמת לב. ציינת 3 פעמיים שעברת על הרכב והכל היה פיקס. אז איך פתאום ניהיה קרע כזה?!:shock:

לא שיקרתי בנוגע לשום מכירה, שלא קוראים הכל מגיעים למסקנות כאלה ואחרות.

אני לא חייב לאף אחד כאן דין וחשבון ואני לא מפחד להגיד לאף אחד את האמת. אף אחד כאן לא יבוא ויקנה לי את הצמיג אם אני יגיד שקיבלתי אותו כך מהחברה, אז אליכם אין לי סיבה לשקר וכל מי שחושב שאני משקר זאת זכותו המלאה אבל באמת שאזל הכוח להצדיק את עצמי בכל תגובה, אז עם הרבה כבוד אליכם אני לא יתחיל לענות לכל אחד על השאלות שלו כי הוא חושב שמשהו פה נראה לו חשוד.

מי שחושד שיקרא מההתחלה עד הסוף ויבין הכל ומי שעדיין לא יבין אני מצטער.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
אני לא חייב לאף אחד כאן דין וחשבון

אף אחד כאן לא יבוא ויקנה לי את הצמיג אם אני יגיד שקיבלתי אותו כך מהחברה, אז אליכם אין לי סיבה לשקר וכל מי שחושב שאני משקר זאת זכותו המלאה אבל באמת שאזל הכוח להצדיק את עצמי בכל תגובה, אז עם הרבה כבוד אליכם אני לא יתחיל לענות לכל אחד על השאלות שלו כי הוא חושב שמשהו פה נראה לו חשוד.

מי שחושד שיקרא מההתחלה עד הסוף ויבין הכל ומי שעדיין לא יבין אני מצטער.

 

תגיד אז עם גישה כזאת עקומה - אתה מצפה לצבור כאן אהדה, הערכה, כבוד ליושרך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני אמור לצפות כאן לאהדה?

אם הגישה של כמה אנשים כאן שמנסים למצוא עקומות כאלה ואחרות זה משהו שמתחיל להרגיז אותי, אני צודק בזה שאני אומר שאני לא חייב דין וחשבון ואני מבקש התנצלות מכל אלה שינסו לתפוס אותי בפינות ואני לא יענה להם, מצטער אבל אין לי ראש לזה. מין משחק של ילדים קטנים.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

רגע, כשפתחת דיון בפורום ציבורי לחלוטין, מה ציפית? לקבל דעות רק לפי דעתך ולרוחך?

כי אם כן צר לי לאכזב אותך, זה לא ייקרה, לכול אחד יש את דעתו וזכותו לרשום אותה.

 

במקרה הנ"ל גם אני רשמתי - הם יכולים לבוא ולהביא לך צמיג חדש, אבל אין להם שום סיבה לעשות את זה, זה בדיוק כמו שתוציא רכב חדש מהסוכנות, תתגרזן עליו כמה ימים ואז תחזור ותגיד להם הקלאצ' לא תקין.

בדיוק בשביל זה מיידעים שהאחריות לא תקפה על צמיגים קלאצ' וכ'ו.

 

אין לך פה קייס וחבל לך על המאמץ לריב איתם, אם תצליח להוציא מהם צמיג חינם, מזל טוב, תתחדש.

אני אישית לא יודע מה הייתי עושה במצבך, אבל בשיקול הגיוני טהור, תכלס, הם לא חייבים לך כלום, קנית, חתמת, נסעת, בעיה שלך.

 

להבין את כעסך אני מבין, אפילו מאוד, אבל אני מאמין שאתה בעצמך לא יכול להיות בטוח ב100% אחוז ללא צל של ספק שככה הרכב נמסר לך, הרי זה קרע דיי ניראה לעין, ועזוב את זה שהוא גודל וגודל והיה מאוד קטן, אם עברת על הצמיגים היית צריך לראות דבר כזה,

זה לא קרע בצד הפנימי של הצמיג או במיקום מוזר, זה בדופן במקום מאוד בולט לעין.

 

חבל שאתה משאיר לעצמך עצבים וטעם מר מרכישת רכב חדש וטוב שכזה, נדפק הצמיג, קורה, גם בנאדם יכול לטעות וזו לא בושה להודות בזה, תרכוש חדש ושלום על ישראל.

פורסם
אני חושב שההצעה שלהם הוגנת.

ברגע שהוצאת את הרכב... הצמיג באחריותך ואתה לא יכול להוכיח שלא אתה גרמת את הנזק.

 

ההצעה שלהם לא הוגנת, כי הם מראש לוקחים מחיר כפול על צמיג (לצרכן), מה שאומר שהם עוד הולכים להרוויח עליו עוד.

עסק עם קצת תודעת שירות היה מחליף בעלות ומוציא לקוח מרוצה.

במקום זה יש להם עוד שרשור בקארז.

 

טיפשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
במקום זה יש להם עוד שרשור בקארז.

 

טיפשים.

 

כאן בדיוק הבעיה נעוצה, כל אחד משתמש בפורום הזה (ובכלל באמצעי תקשורת\מדיה חברתית כאלה ואחרים) כדי לנסות לכופף את היבואנים, גם כשהלקוח לא צודק וקיים סיכוי סביר שהנזק נעשה על ידו.

 

ואולי בכלל זה ילד מהשכונה שחתך את הצמיג בתור "תתחדש" במקום לחרוט על מכסה המנוע?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין לי סיבה "לכופף" יבואן שהמשפחה שלי רכשה ממנו 5 רכבים ב8 שנים, זאת ללא ספק הפעם האחרונה.

ואני מאמין שאם ילד היה בא ומחדש לי את הצמיג עם סכין היה בורח אויר מן הסתם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לפותח השרשור - כל רגע שאתה נוסע עם הרכב במצב זה הוא סכנה עבורך ועבור הרכב. וגם עבור סביבתך.

תחליף מייד, ומקסימום תתבע אותם על 1,500 ש"ח אם אתה צריך, וחושב שתוכל להוכיח שכך קיבלת את הרכב. אני כבר אומר לך, הם יטענו שמכיוון שזה רכב "ספורט", אתה ככל הנראה ככה נהגת אותו - וגרמת לזה בעצמך. מבחינתם, אגב, אלא אם ביודעין הם מסרו כך את הרכב, אולי הם צודקים. וגם שפשפוף יכול לגרום לזה, לא רק סכין.

 

אבל אם אני הייתי מוכר מוצר ללקוח, שהיה משלם עליו מעל 140K, הייתי מרוויח מכך עשרות אלפים מיידית, ואח"כ עוד מהחלקים והעבודה במוסכים שלי. למרות שהייתי יודע שהלקוח סתם משקר, והוא טעה, אני כן הייתי שם את הכמה מאות שקלים האלה. רק כדי שיספר כמה שאני בסדר. צ'מפיון לא מנסים לתקן את התדמית שלהם, טוב להם עם התדמית שדבקה בהם. עובדה שאנשים כמו פותח השרשור, בר72, בן ה, ואחרים שאכלו מהם חרא, ממשיכים לחשוב על לקנות מהם רכב.

 

לא בטוח שבסכום הזה נשארו להם "עשרות אלפים מיידית", ובנוסף, אשמח אם תספר לי איזה "חרא" אכלתי מהם שאני עדיין ממשיך לחשוב על רכישת רכב מהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
משפט מוזר ומסקנה מוזרה עוד יותר.

אם יש לך אינדיקציה לאם המודגש אז תן אותה, אם לא אז...

 

קראתי שוב, לא רואה שום בעיה בהבנת הנקרא והקשרו הלוגי. לא מסתדר לך, אפשר ללכת הלאה.

פורסם
כאן בדיוק הבעיה נעוצה, כל אחד משתמש בפורום הזה (ובכלל באמצעי תקשורת\מדיה חברתית כאלה ואחרים) כדי לנסות לכופף את היבואנים, גם כשהלקוח לא צודק וקיים סיכוי סביר שהנזק נעשה על ידו.

 

ואולי בכלל זה ילד מהשכונה שחתך את הצמיג בתור "תתחדש" במקום לחרוט על מכסה המנוע?

 

 

זה בידיוק מה שאני חושב, אם זה ילד מהשכונה שחתך את הצמיג?

לדעתי לחתך כזה הייתה שם לב, זה דיי בולט.

פורסם
אני אמור לצפות כאן לאהדה?

אם הגישה של כמה אנשים כאן שמנסים למצוא עקומות כאלה ואחרות זה משהו שמתחיל להרגיז אותי, אני צודק בזה שאני אומר שאני לא חייב דין וחשבון ואני מבקש התנצלות מכל אלה שינסו לתפוס אותי בפינות ואני לא יענה להם, מצטער אבל אין לי ראש לזה. מין משחק של ילדים קטנים.

 

ילד, תרגע. אתה בא בטענות לחברי פורום כאילו חייבים לך משהו. תיכף תבקש שיעשו מגבית בשבילך. יש כאן אלפי גולשים ולכל אחד הדיעה שלו ומותר לו להביע אותה. אף אחד גם לא האשים אותך בכלום ולא רמזו שאתה משקר או שגרמת את הנזק בעצמך. בסך הכל כתבו לך שיתכן שהנזק קרה במהלך כמה עשרות הקילומטרים בהם נסעת או בזמן שהוא חנה שישבת ליד הבסיס. אלה דברים שקורים. מזל רע ותתחיל להתרגל לכך שרכב זה הוצאות. אתה לא נוסע בסביבה סטרילית ואני יכול לספר לך על רכב חדש שקניתי וביום הראשון שהוא חניה בחניה של הבניין, נערים מהבניין עברו עליו עם מפתח מקצה לקצה. ככה סתם לא בא להם טוב בעין שיש למישהו רכב חדש. מוכן לשים את היד על גליוטינה אם הצמיג יצא ככה מפירלי. יכול להיות גם שבהחלט הוא נמסר לך ככה כי אחד העובדים בצ'מפיון עלה על משהו בנסיעה הקצרה בבונדד או אפילו בירידה מהמוביל. אבל ברגע שעברת על הרכב ואישרת את הקבלה, האחריות המלאה היא עליך. באו לקראתך בחצי מחיר (למרות שגם ככה בעיני הוא עדין גבוה) לפנים משורת הדין. להחזיר רכב חדש בגלל פגם בצמיג אחרי שנסעת עליו אף בית משפט, לארג' ככל שיהיה לא יעמוד לצידך.

קח אוויר, תתבאס קצת, זה בסדר כי אני בהחלט מבין אותך ותאמין לי שגם כל הגולשים כאן אבל הכעס שלך מופנה לערוצים לא נכונים. מקווה בשבילך שבכל זאת תהנה מהרכב וסע בזהירות.

פורסם
אין לי סיבה "לכופף" יבואן שהמשפחה שלי רכשה ממנו 5 רכבים ב8 שנים, זאת ללא ספק הפעם האחרונה.

 

never say never

אם אתה לא אומלל אמיתי, הרי שבעוד מספר ימים או שבועות אתה תשכח את הסיפור הזה. לא משנה כיצד יסתיים...

אני מאוד מקווה בשבילך, שאז, מאוד תהנה מרכבך, והשיקול שלך לקראת רכישת הרכב הבא יהיה איכויות המכונית ולא אפיזודה הזוייה כפי שבשרשור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שלום לכולם,

כמו שחלקכם יודעים רכשתי את הלאון FR האחרונה מהתצוגה וביום של הקבלה של הרכב בחנתי את הרכב וראיתי שהכל נראה מעולה.

את הרכב קיבלתי ביום רביעי, עם 23 ק"מ בצג.

כשהגעתי הביתה הרכב הראה 55 ק"מ החנתי את הרכב ויום למחרת קמתי בבוקר כדי לסגור שבת בצבא.

יום ראשון כשהגעתי הביתה ראיתי את הקרע הקטן ובליטה קטנה בצמיג בצד, כשהסתכלתי לבפנים ראיתי שהברזלים של הצמיג נקרעו גם, זה קרע ממש קטן כמעט בלתי נראה לעין.

התקשרתי לצמפיון והלכתי לשם לצלם את הנזק, חיכיתי לתשובה והיום נאמר לי שהמקסימום שהם מוכנים לשלם זה חצי מחיר.

הצמיג הוא PIRELLI PZERO ROSSO שעולה בחברה 3000 עם עבודה, ככה שאני יצטרך לשלם 1500 ש"ח על זה. ובחוץ אני יכול למצוא את הצמיג ב1500 ש"ח במידה 225\40\18 ככה שזה לא שווה.

שמעתי שיש ביטול עסקה עד 14 יום מהקנייה זה נכון? אם כן אני יחזיר להם את הרכב על הדבר הזה, זה נורא מעצבן!

 

תודה לעונים.

 

בנוגע לרכב חדש,

החוק אומר שאם הותקן ברכב אביזר כלהו

או שיצא רישיון רכב

אין אפשרות לביטול עסקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...